Arama sonuçları: *

1. F

İlgi nedir, nasıl çekilir?

Bizimki de silinecek gibi böyle giderse zaten
  2. F

İlgi nedir, nasıl çekilir?

Aynısının tersini yapıyorsun. Korsan film sitesi konusunda aynı konudan prim kasıp dikkatleri üzerine çekiyorsun. Miss
  3. F

Bugün karşılaştığımız 2. kazık vakası bir de laf yedik

Tam da seni bekliyordum. 1614798013 Başka hesaptan yazdım gene aynısını yazdı + 18000 demiştim öbür hesaptan sonra. Sonra gidip engelledim. O konuşmadan sonra ilanı 20k dan 18.5k ya çekmiş. 1614798050 Şu serbest piyasa muhabbeti de sıktı artık. Zaten suç işliyor aaa adama bak lo (!) kafasıyla...
  4. F

Hocam başta açmışsınız ama (!) 1614793400 Ja enischte bu beeftechler hich pischmemisch ja
  5. F

telefon numaram bilmediğim bir site de

sAĞOLASIN.
  6. F

telefon numaram bilmediğim bir site de

Ben anlamadım sitede bomba mı satılıyormuş ?
  7. F

Bence de hocam az tepki verelim diye attım yoksa büyük olay değil 10 dk gezeyim kırmızı ve sarı sitede 100 tane ilan bulurum aynısından
  8. F

He o ironi kısmı kanka. Hata olabilir evet. Biz türküz biz türklerde pazarlık olur falan yazmıştı da dayanamadım ironiyi basıverdim napayım 😟 1614767243 Değerinin çok altında satmama rağmen türk'üz biz elbette pazarlık vardır. tam olarak bunu yazmış 1614767270 bir de bunu yazmış: değerinin çok...
  9. F

benimki neden hoş değil kanka hatam varsa kabul ediyorum bu arada. Özeleştiri yapmam lazım ama burada yok gibi.
  10. F

Neden 20k diye soracaktım. Yazdığına bak ya. Fiyat normal olsa fakirsen uza yazmaz :D kendi de biliyor
  11. F

Bu arada baktım cahil kelimesinin aşağılama amaçlı olduğu ispatlanırsa mahkemede çok büyük ceza aldırabiliyorum. 5 kere yazdığı, git işine gibi kelimeler kullandığı ve uzata uzata cahiiiiiil yazdığı için ispatlaması pek zor olmaz doğrusu :D
  12. F

Adam biz türküz biz türklerde pazarlık yapılır fln yazmış ben de ironi yapayım dedim
  13. F

yok aga fake hesaptan sonra 18 olur mu dedim az daha kabull ediyordu engeli bastım direk engelden sonr aanlamıştır :D 1614758673 Bu arada 10k Dolarda başarılar 1614758745 Neden baştaki yazıyı yazdığımı soranlara bir de prim kasıp biz türküz biz türklerde pazarlık yapılır falan yazmıştı da ondan...
  14. F

ŞUAN F/P TEK SİSTEME DE FIRSATÇILIK YAPMAZSIN...

Siz ne diyorsunuz ben bu adam olacağım ! Tek hayalim Abdullah abinin bir dahaki sistemini ışık hızında alıp 6000 TL üstüne satmak. Üstelik pahalı haliyle aynı fiyata.
  15. F

Çabasını takdir etmedim değil ama. Bileşenlerin teker teker fotoğrafını koymuş. Elon Musk olur bundan.
  16. F

Milleti sal** zannediyorlar ama galiba. Yaptığı illegal bir şey değil serbest piyasa bunun farkındayım ama insanlar bir tık zeki gibi ha :D
  17. F

Ne demek kimse laf edemez :D Serbest piyasa varsa serbest fikir ifadesi de var.
Top Bottom