Neler Yeni

telefon numaram bilmediğim bir site de

Mast

80+
bugün beni ayakkabı için arıyom diyen biri oldu. Aynısını 2 defa daha yaşadım ama aylar önce. Ben de haliylen kıllandım ne oldu acaba diye . yardımcı olabilecek var mı?

Mast

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen ne diyor ben anlamıyor.
ya telefonum çaldı. kayıtlı olmayan bir numaradan. ben de açtım . alo dedim adam abi ayakkabı için arıyom dedi. ben de dedim olum ben ayakkabı satmıyorum ki. dedim bana bu numarayı aldığın siteyi whatsapp ten at . adam da atmadı. Bu olay aylar önce de olmuştu hem de 2 defa . Yani bunla beraber toplam 3 oldu. Ben de diyorum ki bu numaramı kullanan kişiyi nasıl bulabilirim ya da bu beni arayan dolandırıcı mı ? ve bu numarımı nasıl buldu?

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
ya telefonum çaldı. kayıtlı olmayan bir numaradan. ben de açtım . alo dedim adam abi ayakkabı için arıyom dedi. ben de dedim olum ben ayakkabı satmıyorum ki. dedim bana bu numarayı aldığın siteyi whatsapp ten at . adam da atmadı. Bu olay aylar önce de olmuştu hem de 2 defa . Yani bunla beraber toplam 3 oldu. Ben de diyorum ki bu numaramı kullanan kişiyi nasıl bulabilirim ya da bu beni arayan dolandırıcı mı ? ve bu numarımı nasıl buldu?
dava aç bence sonuçta o senin telefonun Allah tan şey sitelerine koymamışlar hani şey pat pat bum bum

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ayakkabı sitesine koydukları için çok şanslısın benim numaramı birisi +18 siteye koymuştu arayıp duruyorlardı kimin yaptığını hiç öğrenenemedim.

Mast

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayakkabı sitesine koydukları için çok şanslısın benim numaramı birisi +18 siteye koymuştu arayıp duruyorlardı kimin yaptığını hiç öğrenenemedim.
sen ne yaptın . numarayı mı değiştirdin
Mesaj otomatik birleştirildi:

dava aç bence sonuçta o senin telefonun Allah tan şey sitelerine koymamışlar hani şey pat pat bum bum
kimin ettiğini öğrensem gerisini yasal bir süreçle halledebilirim ama nasıl öğreneceğim

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Aşkım ben esma y*nıyorum gel ateşimi söndür numaram : ************
50km uzakta esma

kimin ettiğini öğrensem gerisini yasal bir süreçle halledebilirim ama nasıl öğreneceğim
seni arayan adama sor sana ilanı yollasın o ilan üzerine dava aç

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Yok arayanları engelledim hep sonra arayan olmadı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mast
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,417
Üyeler
163,492
Son üye
hadoliwe60
Top Bottom