ya telefonum çaldı. kayıtlı olmayan bir numaradan. ben de açtım . alo dedim adam abi ayakkabı için arıyom dedi. ben de dedim olum ben ayakkabı satmıyorum ki. dedim bana bu numarayı aldığın siteyi whatsapp ten at . adam da atmadı. Bu olay aylar önce de olmuştu hem de 2 defa . Yani bunla beraber toplam 3 oldu. Ben de diyorum ki bu numaramı kullanan kişiyi nasıl bulabilirim ya da bu beni arayan dolandırıcı mı ? ve bu numarımı nasıl buldu?Sen ne diyor ben anlamıyor.
dava aç bence sonuçta o senin telefonun Allah tan şey sitelerine koymamışlar hani şey pat pat bum bumya telefonum çaldı. kayıtlı olmayan bir numaradan. ben de açtım . alo dedim adam abi ayakkabı için arıyom dedi. ben de dedim olum ben ayakkabı satmıyorum ki. dedim bana bu numarayı aldığın siteyi whatsapp ten at . adam da atmadı. Bu olay aylar önce de olmuştu hem de 2 defa . Yani bunla beraber toplam 3 oldu. Ben de diyorum ki bu numaramı kullanan kişiyi nasıl bulabilirim ya da bu beni arayan dolandırıcı mı ? ve bu numarımı nasıl buldu?
sen ne yaptın . numarayı mı değiştirdinAyakkabı sitesine koydukları için çok şanslısın benim numaramı birisi +18 siteye koymuştu arayıp duruyorlardı kimin yaptığını hiç öğrenenemedim.
kimin ettiğini öğrensem gerisini yasal bir süreçle halledebilirim ama nasıl öğreneceğimdava aç bence sonuçta o senin telefonun Allah tan şey sitelerine koymamışlar hani şey pat pat bum bum
Şanslısın ayakkabı ilanına koymuşlar
Ya başka siteye koysalardı
50km uzakta esmaAşkım ben esma y*nıyorum gel ateşimi söndür numaram : ************
seni arayan adama sor sana ilanı yollasın o ilan üzerine dava açsen ne yaptın . numarayı mı değiştirdin
Mesaj otomatik birleştirildi:
kimin ettiğini öğrensem gerisini yasal bir süreçle halledebilirim ama nasıl öğreneceğim
dedim zaten , ama atmadı50km uzakta esma
seni arayan adama sor sana ilanı yollasın o ilan üzerine dava aç
Yok arayanları engelledim hep sonra arayan olmadı.sen ne yaptın . numarayı mı değiştirdin
kimin ettiğini öğrensem gerisini yasal bir süreçle halledebilirim ama nasıl öğreneceğim
Ben anlamadım sitede bomba mı satılıyormuş ?dava aç bence sonuçta o senin telefonun Allah tan şey sitelerine koymamışlar hani şey pat pat bum bum
+1Şanslısın ayakkabı ilanına koymuşlar
Ya başka siteye koysalardı