Arama sonuçları: *

1. H

Dolandırıldık dönermi yanarmı

Kadın diye ayrıcalık niye gösterelim 17 yaşındayım eleman alma işi falan hep ben ilgileniyorum ztn eğer niyetim başka olsaydı 3 kat altımızda llan sigorta şirketi gibi 6 tane 30 k ya kızda çalıştırılabilir kadının cvsi iyidi ama cvsi iyi olup hiç bir şey bilmeyen de varmış 1767437202 Hocam...
  2. H

O durumdan yararlanmadı şuan işyerinde 14 erkek var hocam kadın muhasebeyi 'çok iyi' biliyor diye almıştık aslında birde vicdan yapıp borcunu ödeyince böyle oldu
  3. H

Sizce ne yapmalıyım meslek seçimi

Şuanda web üzerinden poliçe kesildiğinde komisyonun yarısı benim oluyor bu şekilde bile ortalama iş yaptığım zaman bir öğretmen maaşının üstünde para kazanabiliyorum yani sitem de oturmuş ilerki dönemlerde belkide 3 4 katına çıkıcak ve eğleniyorum da yalan yok güzel meslek
  4. H

Hocam yani şuanda hiç bir doktor iyi bir acente kadar kazanamıyor ve bizde sistem kurulu ben sadece geliştiriceğim kendi web sistemimizi falan yaptım reklam filmi çektim yani babamda aslında işi sevdiğimi yapabildiğimi görüyor ama işte doktorluk onlara göre en iyi meslek 1766763765 Hocam...
  5. H

Tıpa göre stressiz değil yani tıpı bilmiyorum ama ticarette gerçekren stres fazla ama dediğin gibi hem müşteri bulma işi fln da çok zor değil aylık 150 poliçe yapsam kendim tıpçıdan fazla kazanıyorum ve yani sigorta daha eğlenceli
  6. H

Merhaba arkadaşlar öncelikle sadece fikrinizi merak ediyorum konum şu şimsü 17 yaşındayım iyi bir lisedeyi ama okuma hevesim yok babam sigortacı ve muhasebeci onla da iş yapabiliyoruz durumumuz da gayet iyi ben sigorta muhasebe ile devam etmek istiyprum babam tıp okumamı istiyor sizce ne...
  7. H

Beyler selamün alryküm işyerine bir eleman alalım dedim kadının birini bulduk muhasabe biliyormuş fln işte özel arabayla gidip aldık havalimanından yani baya iyidir dedik sonra başlarken bizden borç istedi 200k her ay ödeyeyim dedi maaşınıj bir kısmıyla bizde salaklık yapıp yazık diyip yardım...
  8. H

Küçük çocukların bilgisayarınızla oynaması

Hocam valla valo açıp veriyorum bilgisayarı hiç bir şey olmuyor çocuğa göre değişir bir kere bir tane oeye vermiştim çocuk kulaklığı kırdı ama kardeşime kuzenüme uzun süredir veririm oyun açıp 5 6 saat bakarlar hala soeun yaşamadım
  9. H

Neden Özel Sağlık Sigortası yaptırmalısınız

firma ismi vermedim yaptıran nereden yaptırırsa yaptırsın araba aldığında sigortasız binersin gerek yok sigortaya
  10. H

Sen bu kafayla çok yaşamazsın
  11. H

hocam sigorta yaptırdınızmı eğer yaptırdıysanız vardır yoksa olamaz zaten eğer sigortacınız varsa tcnizi verin baksın 1755867959 geçmiş olsun hocam ben zaten özeli veya devleti kötülemiyorum ama genel olarak devlette çok umursamıyorlar ve randevu almak uzun sürüyor
  12. H

kral o hastaneye doktora göre değişir bende de tam tersi oldu yakınımın topuk dikeni vardı devlette kimse sallamadı 3 4 kere gitti özel 1 kere gitti hhemen çözdüler sorununu devlette ki randevu sorunu bitmez en kolay ameliyatlara bile 3 4 ay sonraya gün veriyorlar
  13. H

Bildin bravo firma ismi vermedim gördüğün gibi insanlara yardımcı olmak için açtım konuyu bi yerlerinizden sallamayın
  14. H

Ayn knk sen sağlık sigortası yaptırınca komisyon alıcam kfkdkdd ne kadar saçmalıyorsun
  15. H

hocam şuanda geçtiyseniz sorun olmuyor ama yaptırırken sorun siz yzine çünkü allianz ile sompo çok farklı olabiliyor
  16. H

Hocam kimseyi kötülemek için demiyorum ama büyük şirketler sigorta yaptıkdan sonra sizi bırakıyor mesela gece 1 de araba yolda kaldımı o şirketlere ulaşamıyorsunuz 1755857566 Babanızın hangi sigortasından faydalanıyorsunuz 1755857772 hocam herkes ayrı yaptımak zorunda check up da seçtiğiniz...
  17. H

Hocam bölge temsilcimize sorduk sgkya şuan geçtiysrniz borcunuz önemli değil
  18. H

Hocam az değil onu sınırsızda yapabiliyorsunuz ama fiyat artıyor yıllık 10 kere gitmiyorsunuzdur bence ve şöyle düşünün 4.5 k verdiğiniz göz tedavisine 10 kere gidebiliyorsunuz daha uyguna
  19. H

Hocam buhara hastanesinde karşıladı allianz aynı durumda ama sizin için sorayım
  20. H

Karşılar hocma
Geri