Arama sonuçları: *

1. H

Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti Alınır mı?

kardeşim paranı yatırıma kullanabilirsin, ya da pasif gelir elde edebileceğin bir iş için. Direksiyon seti arkadaşların dediği gibi bir hevesle alınıp o heves ile bırakılıyor. Sadece yarış oyunu oynayan psikopatlardan değilsen, kiralarsın.com'dan kiralayadabilirsin. Bak denersin, denediğini...
  2. H

LinkedIn üzerinden mesaj ile telefon numarası istiyorlar

eyvallah hocam, bende iyi dileklerin için teşekkür ederim.
  3. H

eyvallah hocam. Umarım sonuç istediğin gibi olmuştur. Hayırlısıyla güzel bir kapı açılsa da kurtulsam diye bende arıyorum deli gibi.
  4. H

Gençler, selam. Bu linkedin üzerinden iş başvurusunda bulunduğum bir yer vardı. Bana mesaj atıp telefon numaramı istediler, dönmediler. Bu hafta ise biri mesaj attı tekrardan, şu firmada çalışıyorum diyip telefon numarası isteyip iş görüşmesi yapmak istediğini belirtti. Bunda var mıdır bir bit...
  5. H

Diş macununun tarihi geçmiş mi

eski eczane çalışanıyım, diş macunlarının tarihi göstermelik. Kullanabilirsiniz. Gidipte tabii 10-20 yıllık diş macunu almayın. Paketi ve ağzı sağlamsa, açılmamışsa alabilirsiniz. Ama tabii tarihi geçmiş ve yakın diyerek değiştirmek te elinizde.
  6. H

✋ Askere Gidiyorum Hakkınızı Helal Edin ✋

hocam su gibi git su gibi gel. Ayıptır sorması kaç para şuan da bedelli?
  7. H

Merhabalar Sevgili konusunda sizlerden tavsiye ve fikir alıcam

kardeşim umarım gerçek değildir bunlar, ama gerçekse de kendine saygın olsun ayrıl. Bugün yanağını okşatır, yarın başka tarafını. Bu lafıma kızıp köpürme. Eğer niyeti olmasa napıyosun lan sapık der basardı tokatı. Senden kopunca erkeklerle birlikteymiş. Engeli bas konuşma, bakalım koşacak mı...
  8. H

Artık bu konudan çok sıkıldım içimi dökmek istiyorum

oğlum senin kalemin kuvvetli he. Yazarlığa soyun bir. Bende aynı naneleri yaşadım, normal takmaman gerek, kendine yazıkediyosun.
  9. H

güzel anime önerisi.

mangayı tam yansıtamadığı söylentileri doğru, ama eski animeler hoşuma gidiyor. Keyifliydi malum olaya kadar izlemesi. 1693828126 Yine vinland saga diyorum.
  10. H

güzel anime önerisi.

berserk ağır gelebilir. Mangakası öldüğü için de yarım kalan bir hikaye. Eş-dost çevresi adamın anlattığı şekle göre hikayeyi ilerletiyor şuan. Mangasını okumak zorundasın hikaye yarım kalmak istemiyorsan. 1693826518 vinland saga kesinlikle öneririm. 1693826550 uzun soluklu istersen de: İnitial...
  11. H

Tüketici Hakem Heyeti nasıl işliyor?

hadi hayırlısı. Haber et son durumu hocam mutlaka
  12. H

eyvallah hocam bakalım artık
  13. H

bende şimdi oluşturdum talep gönderdim. Telefon ya da mail ile bilgilendiriliyor musun, yoksa takip mi etmen gerekiyor habire siteye girmen vs?
  14. H

eyvallah hocam. 2-4ay da çok uzunmuş ta bakalım artık.
  15. H

eyvallah hocam. Umarım hakkımı alabilirim.
  16. H

Tüketici Hakem Heyeti

hocam sonuç nedir, bende başvuracağım farklı bir mağaza için.
  17. H

Gençler selam. Yakın zamanda D&R'dan xbox 9.nesil kontroler aldım. Fakat outlet/açılmış ürün gönderdiler. Bunu WP destek hattına yazdım, bana kod verdiler ve bu kod ile göndermemi istediler. Geçen hafta arayıp, böyle kabul edemeyeceklerini, internetten aldığım için internet sitesi üzerinden...
  18. H

6 ay sonra Kore'ye gideceğim ama ailem dershaneye gitmemi istiyor!?

Türkiyede en iyi ünide oku, amerikadaki adam sana ''ben bunu üniversiteden saymıyorum'' diyor. Eğitim yetersiz. Ülkecek kötü durumdayız. Yurtdışından gelen öğrencilere bakarsan; Pakistan, Afganistan, Ürdün vs vs arap ülkeleri. Neden? Askerlik 2 yıl olduğundan kaçmaya, paraları burada değerli...
  19. H

6 ay sonra Kore'ye gideceğim ama ailem dershaneye gitmemi istiyor!?

Otur ailenle, gelecek planından bahset, sana katacaklarından bahset. Dershaneyi istemediğini söyle, ona verilecek parayı sana vermelerini söyle. Şu devirde eğitimle ilgili bizim ülkede harcanacak her kuruş, sana eksik eğitim olarak gelecek. Yaşın kaç bilmiyorum ama (kendi kararlarını verebilecek...
  20. H

0dan üniversite kazanmak(oyun oynayarak)

0dan başlayıp 1. olmak zor. Ama 12. sınıfken çalışmaya başlayan, 2. dönem çalışmaya başlayan tanıdıklar vardı. 0'lardı. Gerçekten isteyip çalışırsan yapabilirsin.
Top Bottom