Bu sene 12. sinifa gectik nerdeyse konu olarak 0ım 11de sayisaldaydim bu sene eşit ağırlığa geçtim. Sıfırdan kazanabilir miyim sınavı 9-10 bile yok yazın da boş boş durdum+ çalışırken oyun da oynamak istiyorum fikirleriniz nedir
1 senede imkanı yok hele oyun oynayarak hiç imkanı yok.Bu sene 12. sinifa gectik nerdeyse konu olarak 0ım 11de sayisaldaydim bu sene eşit ağırlığa geçtim. Sıfırdan kazanabilir miyim sınavı 9-10 bile yok yazın da boş boş durdum+ çalışırken oyun da oynamak istiyorum fikirleriniz nedir
Etrafımda çok örneği var son 6 ay kala bile kazanan var benim için önemli olan oyun oynayarak kazanabilir miyim 1 yıl sıkıntı değil bence1 senede imkanı yok hele oyun oynayarak hiç imkanı yok.
ya kişiden kişiye değişen bir durum tabii herkes aynı hızda öğrenemez ve ne kazanmak istediğine bağlı çünkü 5 net türkçe yaparak bile kazanabileceğin bölümler var ama yapılmayacak bişey değil kesinlikleEtrafımda çok örneği var son 6 ay kala bile kazanan var benim için önemli olan oyun oynayarak kazanabilir miyim 1 yıl sıkıntı değil bence
Oyun oynamayarak çalışmayı dene?Etrafımda çok örneği var son 6 ay kala bile kazanan var benim için önemli olan oyun oynayarak kazanabilir miyim 1 yıl sıkıntı değil bence
Yok abi ya benim deşarj yöntemim bu öyle her gün 4-5 saatimi gommem tabii ki günde 1-1.5 saat yeter bana haftasonu vaktim bol onda sıkıntım olmazNormalde kazanılır. Ama sen kazanamaz gibisin. Önceliğin oyun gibi görünüyor.
Dersler beni her türlü sıkıyor ki hep ders ders kafasında değilim kendimi de eğlendirmem lazım yoksa ders çalışmam benHocam oyun oynamak sana bir şey kazandırmaz. Kendini oyun oynamaya şartlayarak ders çalışamazsın. Sen çalışacağını düşünebilirsin ama olmaz yani. Çalışacağın konuları sevmen lazım. Ders çalışırken sıkılmaman lazım. Kendini oyuna şartladığın zaman ders seni sıkmaya başlar ve odaklanamazsın. Çalıştıkların da kafandan uçup gider. Hem oynarım hem ders çalışırım düşüncesi kendini kandırmaktan başka bir şey değil. Gerçekten iyi bir akademik eğitim hedefliyorsan kendini bir düzene sok ve oyunu bırak.
Bursa uludag üniversitesi siyaset bilimleri düşünüyorumSıralama hedefin ne 2 milyonda bile tercih yapan var
İstisnalar kaideyi değiştirmez sen yinede çalışEtrafımda çok örneği var son 6 ay kala bile kazanan var benim için önemli olan oyun oynayarak kazanabilir miyim 1 yıl sıkıntı değil bence