Neler Yeni

0dan üniversite kazanmak(oyun oynayarak)

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren
Bu sene 12. sinifa gectik nerdeyse konu olarak 0ım 11de sayisaldaydim bu sene eşit ağırlığa geçtim. Sıfırdan kazanabilir miyim sınavı 9-10 bile yok yazın da boş boş durdum+ çalışırken oyun da oynamak istiyorum fikirleriniz nedir

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 senede imkanı yok hele oyun oynayarak hiç imkanı yok.
Etrafımda çok örneği var son 6 ay kala bile kazanan var benim için önemli olan oyun oynayarak kazanabilir miyim 1 yıl sıkıntı değil bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Erdem Kaynak
Etrafımda çok örneği var son 6 ay kala bile kazanan var benim için önemli olan oyun oynayarak kazanabilir miyim 1 yıl sıkıntı değil bence
ya kişiden kişiye değişen bir durum tabii herkes aynı hızda öğrenemez ve ne kazanmak istediğine bağlı çünkü 5 net türkçe yaparak bile kazanabileceğin bölümler var ama yapılmayacak bişey değil kesinlikle

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Ben evde oyun oynuyordum okulla dersanede çalışıyordum istediğim yeri kazandım. Hatta okulda da ilk ders boyunca oyun oynarken telefonun şarjı bitiyordu şarja takıp çalışıyordum

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
0dan başlayıp 1. olmak zor. Ama 12. sınıfken çalışmaya başlayan, 2. dönem çalışmaya başlayan tanıdıklar vardı. 0'lardı. Gerçekten isteyip çalışırsan yapabilirsin.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam oyun oynamak sana bir şey kazandırmaz. Kendini oyun oynamaya şartlayarak ders çalışamazsın. Sen çalışacağını düşünebilirsin ama olmaz yani. Çalışacağın konuları sevmen lazım. Ders çalışırken sıkılmaman lazım. Kendini oyuna şartladığın zaman ders seni sıkmaya başlar ve odaklanamazsın. Çalıştıkların da kafandan uçup gider. Hem oynarım hem ders çalışırım düşüncesi kendini kandırmaktan başka bir şey değil. Gerçekten iyi bir akademik eğitim hedefliyorsan kendini bir düzene sok ve oyunu bırak.

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren
Normalde kazanılır. Ama sen kazanamaz gibisin. Önceliğin oyun gibi görünüyor.
Yok abi ya benim deşarj yöntemim bu öyle her gün 4-5 saatimi gommem tabii ki günde 1-1.5 saat yeter bana haftasonu vaktim bol onda sıkıntım olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam oyun oynamak sana bir şey kazandırmaz. Kendini oyun oynamaya şartlayarak ders çalışamazsın. Sen çalışacağını düşünebilirsin ama olmaz yani. Çalışacağın konuları sevmen lazım. Ders çalışırken sıkılmaman lazım. Kendini oyuna şartladığın zaman ders seni sıkmaya başlar ve odaklanamazsın. Çalıştıkların da kafandan uçup gider. Hem oynarım hem ders çalışırım düşüncesi kendini kandırmaktan başka bir şey değil. Gerçekten iyi bir akademik eğitim hedefliyorsan kendini bir düzene sok ve oyunu bırak.
Dersler beni her türlü sıkıyor ki hep ders ders kafasında değilim kendimi de eğlendirmem lazım yoksa ders çalışmam ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıralama hedefin ne 2 milyonda bile tercih yapan var
Bursa uludag üniversitesi siyaset bilimleri düşünüyorum

Top Bottom