Neler Yeni

0dan üniversite kazanmak(oyun oynayarak)

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,850
İsim
Oğuz
Oynama ? Çok mu önemli oynamak hayatından.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günde 7-8 saat çalış yine de oynayacaksan yaparsın.

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren
Oynama ? Çok mu önemli oynamak hayatından.

Günde 7-8 saat çalış yine de oynayacaksan yaparsın.
Oyun oynamayinca strese giriyorum 7-8 saat çalışırım heralde son 4 ay oyun oynamam zaten

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dersler beni her türlü sıkıyor ki hep ders ders kafasında değilim kendimi de eğlendirmem lazım yoksa ders çalışmam ben
Kendini eğlendirmenin tek yolu bilgisayar oyunu değil. Farklı hobiler edin. Belki itiraz edeceksin ama oyun sende artık bağımlılık oluşturmuş. Ders çalışman gerektiğinin farkındasın ama oyun düşünmeden edemiyorsun. Sen 1-2 saat oynarım diye planlasan da o şekilde yürümez çoğu zaman. Çünkü oyuna doyum olmaz. Bugün biraz daha fazla oynayayım yarın daha az oynarım diye diye vakit öldüreceksin. Bunu çözmenin en iyi yolu oyun oynamayı şimdilik tamamen bırakmak. Bırakamayacağını düşünüyorsan zaten ciddi bir sorun. Bir şekilde bırakabilmen lazım. Ben hiç oynama demiyorum. Ama o bağımlılığı üstünden atman için birkaç hafta oyundan uzak durman lazım. Zaten devamında artık oynayasın da gelmeyecek. Yeni hobiler edin. Daha verimli şeylerle eğlenmeye çalış. Güven bana.

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren
Kendini eğlendirmenin tek yolu bilgisayar oyunu değil. Farklı hobiler edin. Belki itiraz edeceksin ama oyun sende artık bağımlılık oluşturmuş. Ders çalışman gerektiğinin farkındasın ama oyun düşünmeden edemiyorsun. Sen 1-2 saat oynarım diye planlasan da o şekilde yürümez çoğu zaman. Çünkü oyuna doyum olmaz. Bugün biraz daha fazla oynayayım yarın daha az oynarım diye diye vakit öldüreceksin. Bunu çözmenin en iyi yolu oyun oynamayı şimdilik tamamen bırakmak. Bırakamayacağını düşünüyorsan zaten ciddi bir sorun. Bir şekilde bırakabilmen lazım. Ben hiç oynama demiyorum. Ama o bağımlılığı üstünden atman için birkaç hafta oyundan uzak durman lazım. Zaten devamında artık oynayasın da gelmeyecek. Yeni hobiler edin. Daha verimli şeylerle eğlenmeye çalış. Güven bana.
zaten yazın nerdeyse hiç oynamadım bende kış olunca başlıyor istek

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
zaten yazın nerdeyse hiç oynamadım bende kış olunca başlıyor istek
Hocam demek ki yazın uğraşacak başka aktiviteler bulmuşsun ki oyun oynamak aklına gelmemiş. Şimdi de aynı şekilde başka aktiviteler bul ki oyun oynamak aklına gelmesin diyorum ben de. Çünkü oyun oynamak ders çalışmaktan soğutan bir şeydir.

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren
Hocam demek ki yazın uğraşacak başka aktiviteler bulmuşsun ki oyun oynamak aklına gelmemiş. Şimdi de aynı şekilde başka aktiviteler bul ki oyun oynamak aklına gelmesin diyorum ben de. Çünkü oyun oynamak ders çalışmaktan soğutan bir şeydir.
Doğru diyorsun ne diyim 😔

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Doğru diyorsun ne diyim 😔
Sen bana güven. Oyun oynamamaya çalış. Ben de o yollardan geçtim. Belli bir duruma geldiğinde oyun oynayarak geçirdiğin her vakit için pişmanlık duyacaksın. Oyun elbet oynayacaksın ama oyun oynamaman gereken zamanlarda oynamamayı öğrenmen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Talha Açıkgöz
günün 20 saati oyun 4 saati ders yaparsan olmaz ama atıyorum bir el cs girsen bişey olmaz

Mert

80+ Silver
Oyun oynayarak demen ciddiyetin farkında olmadığını gösterir. Pek bir başarı göstereceğine inanmıyorum.

Zechion

80+ Silver
Kazanılır da. Oyun oynayarak biraz zor. Yani nitelikli bir üniversite zor.

Aslında sana burada hayvan gibi tavsiye verirdim ama EA'cıları sevmiyorum (!)
Bırak oytunu oynama ya. Ben de mesela yaz boyunca oyun isteği gelmedi, şimdi gelmeye başladı. Arada bir Ağustosun sonuna kadar cs atıcam o kadar. O da dershanemde zaten 6 saat ders, 5 saat soru çözümü yaptığım için. Ufak bi ödüllendirme amaçlamasında. Çok fix bir yorum gibi gelecek fakat; farklı bir hobi edinmek için spora başlamayı düşünüyorum. Hem oyundan uzaklaştırır, hem de seneye üniversiteye başlıyorum. 1 senede yapılanır insan.

Ben zaten temelini neredeyse oturtmuş, çoğu ayt sorusunu daha 12'ye yeni geçmeme rağmen kolayca yapıyorum (Sadece mat ve fizik). Onun da biraz rahatlığı var. Tabii çok rahat olmamak gerek.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu sene 12. sinifa gectik nerdeyse konu olarak 0ım 11de sayisaldaydim bu sene eşit ağırlığa geçtim. Sıfırdan kazanabilir miyim sınavı 9-10 bile yok yazın da boş boş durdum+ çalışırken oyun da oynamak istiyorum fikirleriniz nedir
eğer günlerinin çoğunu derse verimli bir şekilde verip adam akıllı çalışırsan yapabilirsin.
Ama çok verimli ve uzun çalışman lazım.
Temelini hızlıcana oluştur.
Temelin ne kadar erken oluşursa o kadar daha fazla konu bitirirsin
Oyunu ise bırakacaksınız temeliniz olsa neyse ama işiniz gerçekten çok yoğun şartlarda çözülür.
Oyunuz gerekirse 1 günde bir kaç saate düşüreceksiniz , arkadaşlarınızla görüşmeyi 3-4 haftada bire indirin.
Sosyal medya konusunda ise ders notları paylaşan sayfaları takipleyin en azından o ihtiyacınızı giderirken bir şeyler daha öğrenmeye devam edersiniz.
Uykunuzu ise tam alın.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bu sene 12. sinifa gectik nerdeyse konu olarak 0ım 11de sayisaldaydim bu sene eşit ağırlığa geçtim. Sıfırdan kazanabilir miyim sınavı 9-10 bile yok yazın da boş boş durdum+ çalışırken oyun da oynamak istiyorum fikirleriniz nedir
eşit ağırlık kolay sayısal olanlar bile sınavda esit ağırlık çözerek 400-500k yapıyor

Top Bottom