Neler Yeni

0dan üniversite kazanmak(oyun oynayarak)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu sene 12. sinifa gectik nerdeyse konu olarak 0ım 11de sayisaldaydim bu sene eşit ağırlığa geçtim. Sıfırdan kazanabilir miyim sınavı 9-10 bile yok yazın da boş boş durdum+ çalışırken oyun da oynamak istiyorum fikirleriniz nedir
Biraz da hedefine bağlı ama yüksek puan isteyen bir hedef varsa oyunu, boş zaman harcatan diğer her şeyi falan bırakıp köpek gibi çalışmak gerekiyor, hiç temel yoksa yine de yetişmeyebilir.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Her gün 3-5 saat arası verimli bir şekilde çalışır isen bu halinle ortalama bir derece yaparsın. Belki 250-400.000 arası. Benim de temelim yoktu ancak düzenli,verimli şekilde günde 3-5 saat çalıştım.Oyun da oynadım ve sayısaldan 201.000 yaptım. İyi mi dersen ben kariyer takıntılı bir insan değilim. Elektrik-Elektronik mühendisliği okuyorum. Daha iyi bir sıralama olsa güzel olur muydu ? tabii ki... Ancak dediğim gibi verimli bir şekilde çalışırsan yapabilirsin. Ama önceliğin oyunlar değil ders olmalı yani dersi çalışırken oyun düşünmemen gerek. Başarılar dilerim.

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren
hiç çalışmadım full pc oynadım 1.5 m sıralamaya girdim
idare eder bu sene biraz daha çalışırsan 1m yapabilirsin güveniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her gün 3-5 saat arası verimli bir şekilde çalışır isen bu halinle ortalama bir derece yaparsın. Belki 250-400.000 arası. Benim de temelim yoktu ancak düzenli,verimli şekilde günde 3-5 saat çalıştım.Oyun da oynadım ve sayısaldan 201.000 yaptım. İyi mi dersen ben kariyer takıntılı bir insan değilim. Elektrik-Elektronik mühendisliği okuyorum. Daha iyi bir sıralama olsa güzel olur muydu ? tabii ki... Ancak dediğim gibi verimli bir şekilde çalışırsan yapabilirsin. Ama önceliğin oyunlar değil ders olmalı yani dersi çalışırken oyun düşünmemen gerek. Başarılar dilerim.
aynı şekilde siyaset bilimleri istiyorum senin gibiyim umarım başarırız.

Top Bottom