Neler Yeni

Oyun oynamak niye bu kadar pahalı niye bu kadar lüks

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
sanırsın bana
evet paragöz firmalar (bugisoft ve dlc games ) hariç oyun fiyatları abartı değil bence
dolar bazında alsaydık siz düşünün
oyun fiyatları dolar üzerinden çıkmıyor kankam sorunda öyle her bölgeye genellikle ayrı fiyatlandırma yapılıyor oyunlar dolar üzerinden çıkmıyor ve bu fiyatlar ucuz değil ister 60 dolar olsun ben parasına ne kadar uğraşıldığına felan bakmam en fazla 10 saat sürcek bir deneyim için 150 200 tl vermek normal değil dolar kuru ne olursa olsun

¥usuff

80+ Silver
sırf bir oyun için ağlama diyorsun yani sence olay bumu yaşının 10 veya 12 den büyük olduğunu sanmam beyninin çoğunu kullanmıyorsun belliki sen bu hayatta niye yaşıyorsun hiç düşündünmü sen niye para kazanıyorsun sen niye çalışıyorsun sen eğer 2 zevkini yerine getirip bir kaç oyun oynamak istesen bu lükse girince üzülmezmi insan insan hayatındaki zevklerini yerine getiremeyince para kazanmasına rağmen bunun karşılığını alamayınca üzülmezmi ülke senin gibi büyük ihtimalle Malum partinin koyunları yüzünden gelişmiyor
ya ben sana haksızsın mı dedim pc oyunları ucuz mu dedim pc fiyatları ucuz mu dedim?
hayır.
ve sen hağla boş boş konuşup duruyorsun
oyundan başka şeyler de var ucuz olan git top oyna
malum partının oyları derken akp yi demek istedin herlade ben parti tutmuyorum
ve ulke nin gelişmesi için oyun oynamak değil ulke nin yararına bir iş yapmak lazım.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
ya ben sana haksızsın mı dedim pc oyunları ucuz mu dedim pc fiyatları ucuz mu dedim?
hayır.
ve ulke nin gelişmesi için oyun oynamak değil ulke nin yararına bir iş yapmak lazım.
Ülkenin gelişmesiyle bu konunun ne alakası var?

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Uygunsuz dil
hayır.
BAK CANIM GERİZEKALI KARDEŞİM BANA BURDA HAKARET ETTİYORSUN BURDA OLAY O DEĞİL SEN BANA AĞLAMA DİYORSUN BENİM BURDA YAPMAK İSTEDİĞİM AKTİVİTE TAHMİNEN 5 SAAT SÜRECEK BİR OYUNU OYNAMAK SEN BAN "GİT LAĞN TOP OYNA AĞLAMA" diyorsun ben burda küfür edicem çünkü bunu başka türlü anlatamam ben sırf siktiriboktan bir oyun için bu kadar kendimi kasmak zorumdamıyım lan yurtdışında 500 birim olan bir konsol ve 60 birimden çıkan oyunlar varken sırf malum dolar kuru artı devletimizin ihtiyacı var vergileriyle allah vergisi felan derken 7000tl konsola 300 tl oyunlara ödemek zorundamıyım lan BEN BİR OYUN OYNARKEN BU KADAR DÜŞÜNMEK ZORUNDAMIYIM HANGİ YILDA YAŞIYORUZ YA TEKNOLOJİNİN BU KADAR ERİŞİLEMEZ BİR ŞEY OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK GERİKAFALILIKTIR VE BU SENİN YAPTIĞIN TAM OLARAK GERİ KAFALILIK

¥usuff

80+ Silver
BAK CANIM GERİZEKALI KARDEŞİM BANA BURDA HAKARET ETTİYORSUN BURDA OLAY O DEĞİL SEN BANA AĞLAMA DİYORSUN BENİM BURDA YAPMAK İSTEDİĞİM AKTİVİTE TAHMİNEN 5 SAAT SÜRECEK BİR OYUNU OYNAMAK SEN BAN "GİT LAĞN TOP OYNA AĞLAMA" diyorsun ben burda küfür edicem çünkü bunu başka türlü anlatamam ben sırf siktiriboktan bir oyun için bu kadar kendimi kasmak zorumdamıyım lan yurtdışında 500 birim olan bir konsol ve 60 birimden çıkan oyunlar varken sırf malum dolar kuru artı devletimizin ihtiyacı var vergileriyle allah vergisi felan derken 7000tl konsola 300 TL oyunlara ödemek zorundamıyım lan BEN BİR OYUN OYNARKEN BU KADAR DÜŞÜNMEK ZORUNDAMIYIM HANGİ YILDA YAŞIYORUZ YA TEKNOLOJİNİN BU KADAR ERİŞİLEMEZ BİR ŞEY OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK GERİKAFALILIKTIR VE BU SENİN YAPTIĞIN TAM OLARAK GERİ KAFALILIK
reported .

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler

Mojo jojo

80+ Silver
BAK CANIM GERİZEKALI KARDEŞİM BANA BURDA HAKARET ETTİYORSUN BURDA OLAY O DEĞİL SEN BANA AĞLAMA DİYORSUN BENİM BURDA YAPMAK İSTEDİĞİM AKTİVİTE TAHMİNEN 5 SAAT SÜRECEK BİR OYUNU OYNAMAK SEN BAN "GİT LAĞN TOP OYNA AĞLAMA" diyorsun ben burda küfür edicem çünkü bunu başka türlü anlatamam ben sırf siktiriboktan bir oyun için bu kadar kendimi kasmak zorumdamıyım lan yurtdışında 500 birim olan bir konsol ve 60 birimden çıkan oyunlar varken sırf malum dolar kuru artı devletimizin ihtiyacı var vergileriyle allah vergisi felan derken 7000tl konsola 300 TL oyunlara ödemek zorundamıyım lan BEN BİR OYUN OYNARKEN BU KADAR DÜŞÜNMEK ZORUNDAMIYIM HANGİ YILDA YAŞIYORUZ YA TEKNOLOJİNİN BU KADAR ERİŞİLEMEZ BİR ŞEY OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK GERİKAFALILIKTIR VE BU SENİN YAPTIĞIN TAM OLARAK GERİ KAFALILIK
Küfür etmesen haklısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler

Mojo jojo

80+ Silver
be

ben dayanamıyorum kankam böyle embesil gibi yaşayan insanlara daha fazla dayanamıyorum adama tatli dille 3 sayfa yazdım ama bazılarının canı cekiyor
Bazen küfür gerçekten çözümdür.
Aynı hissi daha 10 dakika önce deneyim ettim, eleştiri kaldiramamak ve laf anlamamak...

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Bazen küfür gerçekten çözümdür.
Aynı hissi daha 10 dakika önce deneyim ettim, eleştiri kaldiramamak ve laf anlamamak...
insanlara bazen gerçekten anladığı dilden konuşmak lazım insaniyetten anlamıyanlar var

Top Bottom