Arama sonuçları: *

1. H

Discord açılmıyor silmek zorunda kalıyorum

Arkadaşlar discorda tıklıyorum böyle aşağıda görev çubuğunda 1 saniye gözüküp gidiyor silip yüklemek zorunda kalıyorum sürekli, nasıl halledebilirim bu sorunu
  2. H

Kolona su girerse ne olur?

Mühendis yöneticiye söylemiş başka bir şey söylememiş kendisi de uğramıyor 2 gündür onu bekliyoruz.
  3. H

Kolona su girerse ne olur?

Arkadaşlar biliyorsunuz ki geçtiğimiz haftalarda 10 ilimizde deprem oldu ve bende o o illerden birinde Adana'da yaşıyorum oturduğum binaya az hasarlı ve sağlam dediler ama apartmanımizda oturan bir mühendis kolonların su aldığını söyledi bu çok önemli bir sorun mudur?
  4. H

Forum' da neden kimse yardım etmiyor

Arkadaşlar çok merak ediyorum neden hiçbir forumuma cevap gelmiyor sürekli cevapsız kalıyorum
  5. H

Mousepad' e alışmak zor mu

ayarladım birkaç ayar şuan iyi 1607979035 tamamdır teşekkürler :D
  6. H

beyler kafam karıştı :D
  7. H

Arkadaşlar mousepad aldım ve ben yıllardır mousepadsiz oynayan birisiyim az önce kullanmaya başlayınca farkettim aşırı hızlı dönüyor mouse ve bi garip sizce alışır mıyım yoksa kullanmasam daha mı iyi
  8. H

Trendyoldan VP almak

Geldi reis sağolasın
  9. H

Trendyoldan VP almak

Peki kaç güne gelir
  10. H

Trendyoldan VP almak

Arkadaşlar trendyoldan valorant points aldım 13TL ye adres felan girdim bana kargo diyor ben mesaj olarak bekliyordum kodu 30 kasım 12 aralık arası kargo diyor anlamadım bilen var mı aranızda
  11. H

Trendyol cüzdanına para ekleme

Arkadaşlar e pin alacağım trendyoldan, bu 20TL trendyol cüzdanı verilmişti herkese ben kartımdan trendyol cüzdanına 30TL atsam 50TL' lik vp yi alabilir miyim?
  12. H

Trendyol cüzdan kodu nasıl harcanır

Arkadaşlar bu trendyoldan aldığım 20TL duruyor onu nasıl harcayabilirim?
  13. H

Kulaklıktan anlayanlar acil yardım lazım

Herşeyi yaptım şuan dc den beni duymuyorlar
  14. H

Kulaklıktan anlayanlar acil yardım lazım

Arkadaşlar televizyon izliyordum arkadaşlar dc çağırdı gittim ve mikrofondan sesimin gelmediğini söylediler onu bir şekilde halettim hallederken kulaklığın kablosunu söküp tekrar taktım bu sefer sağ kulağıma daha fazla ses geliyor gibi hissediyorum nasıl çözücem acil yardım edin -JD710
  15. H

Boyum çok mu kısa???

Bizim bir arkadaş vardı lisede biz lise 1 iken bu baya kısaydı şimdi lise 4 e geçtik bize yaklaşıyor o kadar sorun etme geç büyüyorsundur
  16. H

Bu değerler normal mi?

Tamam bir de öyle denerim teşekkürler
  17. H

Bu değerler normal mi?

Çok toz birikmez mi?
  18. H

Bu değerler normal mi?

Mesh değil 1600893292 Bunun da önü cam ama mesh değil meshlerde üstte de 2 fan var bende yok
  19. H

Bu değerler normal mi?

Rog strix rx570 r5 2600 (stok soğutucu) 1600893170 Darkflash Aquarius kasa
  20. H

Bu değerler normal mi?

Arkadaşlar watch dogs 2 oynuyorum yaklaşık 1 saat oldu bu değerler nasıl normal mi
Top Bottom