Arama sonuçları: *

1. H

2 haftada saç ne kadar uzar?

bende beyazlatma yok hocam spreyden olacagını da sanmıyorum böyle bir şey olsa kızlar veya bayanlar kullanmaz diye düşünüyorum
  2. H

Ben direk ne uzak ne yakın ne de saçı ayırarak sıkıyorum direk saçın üstüne sıkıyorum sonra elimle yediriyorum
  3. H

Saçı çok yağlandırıyor doğrudur ben her gün veya 2 güne 1 duş alıyorum o yüzden böyle bir şey yaşamadım ve hergun kullanmanızı önermem ben şahsen her duş sonrası sıkıyorum ama siz isteseniz 2 günde 1 yapabilirsiniz
  4. H

bende senin verdiğin örnekte ki gibi yapıyorum ve faydasını gördüm ayrıca kokusu da baya güzel spreyin fazla sıkmanı da önermem cok cabuk yaglandırabiliyor saca göre değişiyor ama ben 4-5 fıs sıkıyorum ki benim cok uzun saclarım yok
  5. H

https://ty.gl/1ne22ccoa1 bu manyak bir şekilde saç uzatıyor kullanmanı tavsiye ederim
  6. H

Babamin yaninda arabayi stop ettirdim diye sorun benmiyim

Aynı durumu bende yaşadım yaşadığım andan itibaren inatım 3 sene oldu direksiyon ellememisim (pişmanım) XD ama sen inatlaşma git düzgünce konuş genelde böyle konularda kadınlardan çok erkeklerden daha büyük beklentiler olur o yüzden kızmıştır
Top Bottom