Neler Yeni

Babamin yaninda arabayi stop ettirdim diye sorun benmiyim

Eren1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eren
Merhabalar dün boş bi yolda araba sürmeye çıktık trafiğe kapalı alanda ablam geçen sefer benden daha çok stop ettirdi ve babam hiç bir şey demedi fakat bugün düzgün yapamadım ve stop ettirdim bağardı filan sonra ablami çağırdı o sürdü biraz sonra tekrar beni çağırdı ben gelmicem dedi gene başladı bağırmaya sen inatsan bende inadım diyor eve geldiğimizden beri hiç konuşmuyor benimle kendimi suçlu hissediyorum sorun benmiyim

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Cengiz
Merhabalar dün boş bi yolda araba sürmeye çıktık trafiğe kapalı alanda ablam geçen sefer benden daha çok stop ettirdi ve babam hiç bir şey demedi fakat bugün düzgün yapamadım ve stop ettirdim bağardı filan sonra ablami çağırdı o sürdü biraz sonra tekrar beni çağırdı ben gelmicem dedi gene başladı bağırmaya sen inatsan bende inadım diyor eve geldiğimizden beri hiç konuşmuyor benimle kendimi suçlu hissediyorum sorun benmiyim
Babanın Karşısına Geçip Konuş De Ablam Benden Çok Etti Ona bir şey Demiyon Ben 1 Kere Stop Ettirince Bana Kızıyon De Bakam Cevabı Ne Olacak

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Babanın yanına gidip durumu düzgünce anlat bence, ama sende çok alınganlık yapma babana karşı, çoğu zaman hayatta böyle olacak kadınlar yanlış yaptığında çok tınlamazlar ama erkek yaparsa idam :D

Kara*

80+ Silver
Çok takılmana gerek yok tabii ki sana el bebek gül bebek ilgisi vermez baban. Sana karşı hep böyleyse zaten yapacakların belli, önce konuşmayı denersin, baktın olmuyor sen de ciddiye almamaya başlarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Hüseyin Emir
Aynı durumu bende yaşadım yaşadığım andan itibaren inatım 3 sene oldu direksiyon ellememisim (pişmanım) XD ama sen inatlaşma git düzgünce konuş genelde böyle konularda kadınlardan çok erkeklerden daha büyük beklentiler olur o yüzden kızmıştır

bwNN

80+ Silver
Araba sürdürmeyi öğreten babaların yüzde 90 ı böyle değil mi zaten :D

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Bence sorun yok 10/10 baba oğul ilişkisi

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam cok dert ediyorsunuz zaten araba ögreten tum babalar böyle ben yasadigim zaman gulup tekrardan surmeye basliyordum

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu böyledir zaten. Direksiyon sınavına girince mesela geçtin diyelim böbürlenecek ve ben zaten geçeceğini biliyordum diyecek. Her baba böyle istop ettirince kızar. Ben mesela debriyaj gücünü ilk kez bindiğimde ayarlıyamıyordum bağırdı çağırdı ortalığı yıktı. Bunlar olağan şeyler.

Bura.K

80+ Silver
Bakam Cevabı Ne Olacak
“O kadın sen errrrkeksin” olur muhtemelen.

Bu araba sürmeyi agresif bir şekilde öğretmeye çalışan kitle sakin olsa insanca anlatsa, bağırmasa zaten çocuk 15 dakikaya kavrayacak ama bağırınca strese giriyor ister istemez.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
OLLMMMM SEN ERKEKSSİNN LANNN ARABAYI STOP ETMEK NE DEMEK

diye düşünüyor bence

Eren1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eren
“O kadın sen errrrkeksin” olur muhtemelen.

Bu araba sürmeyi agresif bir şekilde öğretmeye çalışan kitle sakin olsa insanca anlatsa, bağırmasa zaten çocuk 15 dakikaya kavrayacak ama bağırınca strese giriyor ister istemez.
Evet işte stres olduğum için yapamadım normalde verdiğinde sürebiliyordum o bağırdıkca bende stres oldum

Top Bottom