Arama sonuçları: *

1. ino.

Windows 11 ile oyun testi videosu yeniden yapılmalı.

İlk videoda Windows 11'in NT 6.3 kerneli üzerine kurulmuş bir nevi Windows 10'un modlanmış hali ile testler yapıldı. Şimdi ise Dev kanalında yepyeni bir Nickel kod tabanına sahip yapı var. Bu yapı ile video çekmek daha mantıklı çünkü artık Windows 11 modlu bir windows 10 değil. Evet özünde hala...
  2. ino.

Proje Sponsorluğu

İlk önce haber vermediğim için özür diliyorum. Ne yazıkdır ki her hangi bir sponsor bulamadık ve kendi cebimizden zar zor topladık. Bu bize inanılmaz zaman kaybettirdi. Ne güzeldir ki Antepe gittik ve güzel bir deneyim kazandık. Yineden bu konuda bana yardımcı olmaya çalışan herkese sonsuz...
  3. ino.

Abdullah abinin ikizi/kardeşi

2 küçük kardeşi de var. Doğru mudur @Abdullah Hacıgül hocam? Yanlış ise yanlış bilgi vermeyelim arkadaşa.
  4. ino.

Abdullah Abinin ekipmanları neler?

Sistemi ve Ekipmanı ne?
  5. ino.

ShiftDelete'nin ağır ifşası :D

hangi video :)?
  6. ino.

Proje Sponsorluğu

Umarım söylememde sıkıntı yoktur ama abdullah abi özelden döndü.PDR ve sunuyu attım inşallah görür ve yardımcı olur :)
  7. ino.

Proje Sponsorluğu

Eğer burdan sponsor çıkarsa büyük kağıda arkaya yazarım Donanım Arşivi Forum Sponsorluğunda diye.Altınada yarımcı olanların ismini yazarım :) 1596308994 Abi eğer sorun olmassa bu konuyu abdullah abiye iletebilirmisin.Belki başka üyeler için önemli olmayabilir ama benim için cidden önemli.Umarım...
  8. ino.

Proje Sponsorluğu

Nasıl yani?Diğer yöneticilerin de mi kararı lazım?
  9. ino.

Arkadaşalar Forum Olarak Proje Yapabilir Miyiz ?

Arkadaşlar benimde bir projem var ve sponsora ihtiyacım var:https://donanimarsivi.com/forum/konu/proje-sponsorlugu.108662/ eğer yarımcı olabilecek varsa detaylar bu postda.Kanıtlarım da var mail yolu ile ulaşanlara Proje Detay Raporuda atabilirim.
  10. ino.

Proje Sponsorluğu

Kanıtlarım: 1.Kanıt:Bu site sadece yarışmacılara verilmekte ve sadece yarışmacılara mail yoluyla iletilen bilgilerle girebilir. 2.Kanıt:Teknofest'den tarafıma ve tarafımdan Teknofest'e giden mailler 3.Kanıt:Takımın Kayıt formu. 1596306846 Hocam bu arada sponsor olamak isteyenler için alta iban...
  11. ino.

Proje Sponsorluğu

Heh işte benimde aklımdan o geçti.Keşke Abdullah abi görse.Ben özelden de yazdım.PC Hocasının mailine de yazdım ama dönmediler.
  12. ino.

Proje Sponsorluğu

Okul?Ya dalga geçmek gibi olmasında özel sınıf diye başvuru yapanlardan 5000TL Alıyor.Ama bir şey olunca yine para istiyor.Yok işte konferans salonu bozuldu para topluyacaz.Evet robotik sınıfı var ama orası nasıl bir yardımda bulunur bilmem...
  13. ino.

Proje Sponsorluğu

Hayır bu sene 8.Sınıf oldum.Raspberry pi nasıl sponsor olur bilmiyorum sonuçta yurt dışında bir firma.Ayrıca ne yazııki bu sponsorluk olayı hızlı sonuçlanmalı.22 Eylülde yarışma var ve baskılar büyük ihtimalle baya uzun sürecek :( 1596304319 @Abdullah Hacıgül abi cidden yardımcı olabilirsen...
  14. ino.

Proje Sponsorluğu

Tecrübe konusunda zaten vakfın eğitimlerinde gerekli tecürbemiz var.Robotistan zaten ilk sorduğumuz firma oldu onlarda destek programı olmadığından dolayı sponsor olmadılar.Sadece indirim yapabileceklerini tekif ettiler eğer malzeme listesi verisek.Verdik ama dönüş olmadı hala :( 1596303920 Evet...
  15. ino.

Proje Sponsorluğu

Yaptığımız arayüz ve küçük bir deneme Cihazın ilk 3D çizimi. Buda biraz kötü de olsa sitemiz: makersteamt3.com Sözde vakıf destek sağlıyacaktı ama corona yüzünden sağlayamamışlar***
  16. ino.

Proje Sponsorluğu

bu arada bilgisayar toplama gibi bir şey değil bu proje böyle a320 anakart ryzen lı sistem falan değil :)Lattepanda ve raspberry pi barındıran iki sistem yapacağız.Ayrıca [email protected] adresine mail atanlara proje detay raporu atabilirim.Buda kısa bir slayt:Sunu 1596303056 Bu arada...
  17. ino.

Proje Sponsorluğu

Arkadaşlar merhaba.Adım Furkan.Teknofestde ortaokul eğitim teknolojilerinde finalist yarışmacıyım.Bir bilgisayar yapıyoruz ama sponsorumuz yok.Sponsor olabilecek firma varmı?Yada Abdullah abiye sorsam yardımcı olurmu?
Top Bottom