Neler Yeni

Proje Sponsorluğu

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
bu arada bilgisayar toplama gibi bir şey değil bu proje böyle a320 anakart ryzen lı sistem falan değil :)Lattepanda ve raspberry pi barındıran iki sistem yapacağız.Ayrıca [email protected] adresine mail atanlara proje detay raporu atabilirim.Buda kısa bir slayt:Sunu
Ne anlasınlar. :D Teknofest'e sistem toplayarak finale kalsaydık hiçbir anlamı olmazdı.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,762
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar merhaba.Adım Furkan.Teknofestde ortaokul eğitim teknolojilerinde finalist yarışmacıyım.Bir bilgisayar yapıyoruz ama sponsorumuz yok.Sponsor olabilecek firma varmı?Yada Abdullah abiye sorsam yardımcı olurmu?
Daha büyük yerlere duyurmanı öneririm
burayada duyurman iyi olmuş

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
bu arada bilgisayar toplama gibi bir şey değil bu proje böyle a320 anakart ryzen lı sistem falan değil :)Lattepanda ve raspberry pi barındıran iki sistem yapacağız.Ayrıca [email protected] adresine mail atanlara proje detay raporu atabilirim.Buda kısa bir slayt:Sunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada cidden bu kadar yazan olucağını düşünmemiştim yazan herkeze çok teşekkür ederim :)
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz Sponsor nasıl bulunur hakkında siz daha bilgilisiniz. Arkadaşa açıklar mısınız. Sahip çıkarım.

ino.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Furkan Aydın
Screenshot_1.png

Yaptığımız arayüz ve küçük bir deneme
Screenshot_2.png

Cihazın ilk 3D çizimi.

Buda biraz kötü de olsa sitemiz: makersteamt3.com

Sözde vakıf destek sağlıyacaktı ama corona yüzünden sağlayamamışlar***

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Alıntıyı görüntüle
Yaptığımız arayüz ve küçük bir denemeAlıntıyı görüntüle
Cihazın ilk 3D çizimi.

Buda biraz kötü de olsa sitemiz: makersteamt3.com

Sözde vakıf destek sağlıyacaktı ama corona yüzünden sağlayamamışlar***
Vakıfın destek sağlamaması ilginçmiş.
Sitenizin güvenlik sertifikası yok haberiniz ola.
Vakıf, nakit desteğimi sağlayacaktı yoksa malzeme ve tecrübe mi?
Şansınızı Robotistan ile deneyin bence.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,762
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

samet4747

80+ Platinum

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

ino.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Furkan Aydın
Tecrübe konusunda zaten vakfın eğitimlerinde gerekli tecürbemiz var.Robotistan zaten ilk sorduğumuz firma oldu onlarda destek programı olmadığından dolayı sponsor olmadılar.Sadece indirim yapabileceklerini tekif ettiler eğer malzeme listesi verisek.Verdik ama dönüş olmadı hala :(
Screenshot_3.png

Evet siteyi daha bugün kurdum ssl sertifikası falan ayaralayamadım.İlk fırsatta ayarlıyacağım.O siteyi şuanda sponsor bulmamız kolaylaşsın diye açtım.

Bu arada bilmediğimden sormuyorum ssl sertifikası olmaması siteye bir zarar verirmi?Zaten planda çok bir trafik beklemiyorum.Olsa olsa 3-4 bin olur oda teknofeste gidebilirsek.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Tecrübe konusunda zaten vakfın eğitimlerinde gerekli tecürbemiz var.Robotistan zaten ilk sorduğumuz firma oldu onlarda destek programı olmadığından dolayı sponsor olmadılar.Sadece indirim yapabileceklerini tekif ettiler eğer malzeme listesi verisek.Verdik ama dönüş olmadı hala :(Alıntıyı görüntüle

Evet siteyi daha bugün kurdum ssl sertifikası falan ayaralayamadım.İlk fırsatta ayarlıyacağım.O siteyi şuanda sponsor bulmamız kolaylaşsın diye açtım.
Anladım
Peki Raspberrypi ile konuştunuz mu? Onun ürünü kullandığınız için belki ufak bir miktar bütçe verir size. Liseli misiniz?

Bu arada bilmediğimden sormuyorum ssl sertifikası olmaması siteye bir zarar verirmi?Zaten planda çok bir trafik beklemiyorum.Olsa olsa 3-4 bin olur oda teknofeste gidebilirsek.
SEO yükselir ayrıca birisi "güvenli değil" yazsını görünce girmek istemez. O kadar trafik olur mu ya. :D Reklam yerleştir mutlaka iyi para kazanırsın. :D

ino.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Furkan Aydın
Hayır bu sene 8.Sınıf oldum.Raspberry pi nasıl sponsor olur bilmiyorum sonuçta yurt dışında bir firma.Ayrıca ne yazııki bu sponsorluk olayı hızlı sonuçlanmalı.22 Eylülde yarışma var ve baskılar büyük ihtimalle baya uzun sürecek :(

@Abdullah Hacıgül abi cidden yardımcı olabilirsen sevinirim.

Valla ilk defa site açtım.Bu arada o kadar olurmu deme cidden olur bence :) Geçen sene 2m insan gelmişti bu sene baya az olur ama insan merak eder girer belki:)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hayır bu sene 8.Sınıf oldum.Raspberry pi nasıl sponsor olur bilmiyorum sonuçta yurt dışında bir firma.Ayrıca ne yazııki bu sponsorluk olayı hızlı sonuçlanmalı.22 Eylülde yarışma var ve baskılar büyük ihtimalle baya uzun sürecek :(

@Abdullah Hacıgül abi cidden yardımcı olabilirsen sevinirim.

Valla ilk defa site açtım.Bu arada o kadar olurmu deme cidden olur bence :) Geçen sene 2m insan gelmişti bu sene baya az olur ama insan merak eder girer belki:)
Bankalara yaz dicem ama onlar red etme ihtimali daha yüksek. Okul neden destek vermiyor?
Teknofest'e bende geliyorum. Benim amacım gezip tozmak değil şirketler ile görüşüyorum staj için. 😁 2 gün görüşmüştüm ancak 1 saat gezdim. 😁
Google'ın Baş Mühendisi ile tanıştım. 😁😁

Top Bottom