Arama sonuçları: *

1. J

Takıntılı aşık olduğum kızı nasıl unutabilirim?

Kendimi gördüm biraz senden şuan 20 yaşındayım. Gitar çalıp ona aşk şarkıları yazıyordum.Uzun bı sure arkadaş kaldık ve daha da öteye gitmedi şuan o cerrahpaşada veterinerlik okuyor bende müzik kariyerime odaklandım. 2 senede Şanışer ile 3 defa beraber şarkı söyledik konserlerde şuan kendi...
  2. J

Yine gözümüz yükseklerde :(

Aramızdaki samimiyetin derecesinden emin olduktan sonra açılmaya karar verdim. İleride kafamda sürekli acaba konuşsamıydım diye geçmesindense söylemeyi yeğlerim. Umarım o dereceye geliriz ve her şey planladığım gibi olur. teşekkürler. :)
  3. J

en çok korktuğum şey ileride pişman olmak. :(
  4. J

Kıza açılayım desen bir ton cesaret toplamam lazım. Cesaret sıkıntı değil ama ben konuştuktan sonra söyleyeceği kelimelerin bıçak gibi kalbime saplanmasından korkuyorum. çünkü her şeyi takan bir insanım.
  5. J

%2lik dilimle girdim okula derslerede baya yükleniyorum ikisini bir arada yürütürüm diye düşünüyorum
  6. J

Arkadaşlar bir kız meselesiyle karşınızdayım :D Lise sayısal 3. sınıfım hoşlandığım bir kız vardı 10. sınıfta ama hiç ikimizi yan yana getiremiyordum( mecazi anlamda). SAnki farklı dünyaların insanlarıydık. Sınavlar başlayınca onu tekrar görme fırsatım oldu. Tam pandemi döneminde kendime" o sana...
  7. J

Gelecek için meslek Kaygısı

Matematik-fizik ağırlıklı 11. sınıf öğrencisi olacağım. Yabancı dilim çok iyi olmasa da iyi bir düzeyde (yaş 16), mühendislik okumak istiyorum ama herkes gibi aklımdaki soru işsiz kalır mıyım? Herkesin küçüklüğünden beri olan bir hayali vardır benimki ise orta düzey bir evde anneme ve babama...
  8. J

Sabaha kadar nasıl nöbet tutarım

Gece gece ben tırstım az önce kalkıp kapıyı bacayı kontrol ettim Allah kolaylık versin kardeşim yarın sabah konu aç tekrar.
  9. J

Bu profil dolandırcıdır kanıtlayabilirim

Tamamen senin hatan dostum eğer böyle bir şeye kandıysan ama bu bence iiyi bir ders olmuştur bende 1 2 yıl önce yaşamıştım böyle bir durum o zamandan beri direk engelliyorum bu tipleri :)
  10. J

Bunu Yapan Velettir Bunu Oynayan Velettir Saçmalığı

Dostum enes baturdan bahsettiğin anlaşılıyor zaten ama ben hater ile yüzleşme videosunun onun için çok karlı bir içerik olduğunu düşündüğü için yaptığını düşünüyorum.
  11. J

monitör vs ssd

Monitör öneririm çünkü SSd önemli bir bileşen fakat ikisinden birini seçmen gerekiyorsa Monitörü seçmelisin çünkü monitöre sürekli bakıyorsun hatta bilgisayarın en önemli parçalarından, güzel ips bir monitör alırsan tadından yenmez hdd sıkıntı çıakrmaz sadece yavaş açılır o da takıntın yoksa çok...
  12. J

Lucid Rüya

Katılıyorum
  13. J

Lucid Rüya

Astral seyahat bambaşka bir şey onu yapan olduğunu düşünmüyorum forumda ama lucid rüya olayı rüyanda gelişen şeyleri kontrol edebilme yeteneği ve muazzam bir şey :D
  14. J

Lucid Rüya

Arkadaşlar bu olayı yapabilenler nasıl yaptıkalrını ve ne için yaptıklarını anlatabilir mi? Çünkü bende anlatacağım :D Bu olayın gerçek olduğunu yakın zamanda öğrendim, uyumadan önce rüyamı kendim kontrol edebileceğime inandırıyordum kendimi ve uyuduktan sonra rüyamda bilincim yerinde oluyordu...
  15. J

Aklından Geçeni Söyle

hjfsdhgdfjkghdfkgdg eyw
  16. J

Aklından Geçeni Söyle

Konuşmadım. konuşamadım*
  17. J

Aklından Geçeni Söyle

Her gece resmine bakıp: "Ulan! belki O' da beni seviyordur" düşüncesi insanı mahvediyor. :( Sad post : Herkesin okuyup geçtiği satırlarda ben senin altını çizdim ama göremedin :(
  18. J

Aklından Geçeni Söyle

Acaba gelecek mi? (sad)
  19. J

İtopya indirim kuponlari

Arkadaşlar bu itopya indirim kuponları , kodları nasıl kazanılabilir nerden alınabilir bilgisi olan varmi
  20. J

Aklınızdan şu an ne geçiyor?

Böyle devam ederse ülkede mühendis kalmayacak
Top Bottom