Ciri
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Benim adım Emirhan değil.Emirhan ab doğru söyler
Benim adım Emirhan değil.Emirhan ab doğru söyler
Ismi emirhan değil lnaEmirhan ab doğru söyler
Emydn10 adı.Emirhan ab doğru söyler
Korkunun ecele faydası yok. Ya ona bir şey söylemeyip otur oturduğun yerde ya da gidip sevdiğini söyle ona göre yolunu çiz.Kıza açılayım desen bir ton cesaret toplamam lazım. Cesaret sıkıntı değil ama ben konuştuktan sonra söyleyeceği kelimelerin bıçak gibi kalbime saplanmasından korkuyorum. çünkü her şeyi takan bir insanım.
en çok korktuğum şey ileride pişman olmak.Amaaan hiç uğraşma çok boş geliyo bana seviyosan da dışına yansıtma sonuçlarına katlanamazsın
Olcaksın zatwn o yüzden sal gitsinen çok korktuğum şey ileride pişman olmak.
Ilerde acaba açılsam kabul edermiydi diye düşüneceğine açıl gitsin ilerde pişman olmazsınen çok korktuğum şey ileride pişman olmak.
Bir şey yapmayıp pişman olmaktansa yapıp pişman ol. Yıllarca "keşke açılsaydım" diye içinde kalması daha iyi değil inan bana. Sana aşığım, seni seviyorum diye üst perdeden girmek yerine seni düşünmeden edemiyorum, kabul edersen seni yakından tanımak istiyorum vs. diyip muhabbeti ilerletmeye bakabilirsin. Olacağı varsa olur, olmayacağı varsa da olmaz. Hakkında hayırlısı.en çok korktuğum şey ileride pişman olmak.
Ilerde acaba açılsam kabul edermiydi diye düşüneceğine açıl gitsin ilerde pişman olmazsın
Bir şey yapmayıp pişman olmaktansa yapıp pişman ol. Yıllarca "keşke açılsaydım" diye içinde kalması daha iyi değil inan bana. Sana aşığım, seni seviyorum diye üst perdeden girmek yerine seni düşünmeden edemiyorum, kabul edersen seni yakından tanımak istiyorum vs. diyip muhabbeti ilerletmeye bakabilirsin. Olacağı varsa olur, olmayacağı varsa da olmaz. Hakkında hayırlısı.
Aramızdaki samimiyetin derecesinden emin olduktan sonra açılmaya karar verdim. İleride kafamda sürekli acaba konuşsamıydım diye geçmesindense söylemeyi yeğlerim. Umarım o dereceye geliriz ve her şey planladığım gibi olur. teşekkürler.Biraz sohbet et sonra açıl
Bol şansAramızdaki samimiyetin derecesinden emin olduktan sonra açılmaya karar verdim. İleride kafamda sürekli acaba konuşsamıydım diye geçmesindense söylemeyi yeğlerim. Umarım o dereceye geliriz ve her şey planladığım gibi olur. teşekkürler.