Neler Yeni

Yine gözümüz yükseklerde :(

Osmans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Osman Süha Baykız.
Amaaan hiç uğraşma çok boş geliyo bana seviyosan da dışına yansıtma sonuçlarına katlanamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Kıza açılayım desen bir ton cesaret toplamam lazım. Cesaret sıkıntı değil ama ben konuştuktan sonra söyleyeceği kelimelerin bıçak gibi kalbime saplanmasından korkuyorum. çünkü her şeyi takan bir insanım.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Kıza açılayım desen bir ton cesaret toplamam lazım. Cesaret sıkıntı değil ama ben konuştuktan sonra söyleyeceği kelimelerin bıçak gibi kalbime saplanmasından korkuyorum. çünkü her şeyi takan bir insanım.
Korkunun ecele faydası yok. Ya ona bir şey söylemeyip otur oturduğun yerde ya da gidip sevdiğini söyle ona göre yolunu çiz.

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
en çok korktuğum şey ileride pişman olmak. :(
Bir şey yapmayıp pişman olmaktansa yapıp pişman ol. Yıllarca "keşke açılsaydım" diye içinde kalması daha iyi değil inan bana. Sana aşığım, seni seviyorum diye üst perdeden girmek yerine seni düşünmeden edemiyorum, kabul edersen seni yakından tanımak istiyorum vs. diyip muhabbeti ilerletmeye bakabilirsin. Olacağı varsa olur, olmayacağı varsa da olmaz. Hakkında hayırlısı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Ilerde acaba açılsam kabul edermiydi diye düşüneceğine açıl gitsin ilerde pişman olmazsın
Bir şey yapmayıp pişman olmaktansa yapıp pişman ol. Yıllarca "keşke açılsaydım" diye içinde kalması daha iyi değil inan bana. Sana aşığım, seni seviyorum diye üst perdeden girmek yerine seni düşünmeden edemiyorum, kabul edersen seni yakından tanımak istiyorum vs. diyip muhabbeti ilerletmeye bakabilirsin. Olacağı varsa olur, olmayacağı varsa da olmaz. Hakkında hayırlısı.
Biraz sohbet et sonra açıl
Aramızdaki samimiyetin derecesinden emin olduktan sonra açılmaya karar verdim. İleride kafamda sürekli acaba konuşsamıydım diye geçmesindense söylemeyi yeğlerim. Umarım o dereceye geliriz ve her şey planladığım gibi olur. teşekkürler. :)

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aramızdaki samimiyetin derecesinden emin olduktan sonra açılmaya karar verdim. İleride kafamda sürekli acaba konuşsamıydım diye geçmesindense söylemeyi yeğlerim. Umarım o dereceye geliriz ve her şey planladığım gibi olur. teşekkürler. :)
Bol şans

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,066
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom