Arama sonuçları: *

1. kaşmerli oguz

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

reis git yan sınıfta kızında arkadaşı bi arakadaşına bunları anlat ve haberi olsun sonra kişi gidip kızla konuşsun sorsun manitasi var mıymış ilişki kurmayı planlıyormuymuş ona göre olumla dönerse instadan yazarsın ama sen ben karizmatiğim diyosan git en özgüvenli bir şekilde hiç korkmadan çağır...
  2. kaşmerli oguz

🚨Mehmet Yılmaz'a Acil Ulaşmam Lazım Çok Acil 🚨

@Mehmet Yılmaz
  3. kaşmerli oguz

3.Dünya Savaşı Çıkar Mı? Çıkarsa ne olur?

Hamas gayet terör örgütü istersen git araştır ha pkk ha hamas aynı şey sayılır
  4. kaşmerli oguz

3.Dünya Savaşı Çıkar Mı? Çıkarsa ne olur?

Çok taraflı bakıyorsun bu son savaşı hamas denen terör örgütü başlattı ilk önce onlar sivilleri bombaladı hatta İsrail savunma bakanı bu olayın üstüne savaşın kuralları değişti diye açıklama yapıp onlarda sivilleri vurmaya başladı evet bencede İsrail suçlu ama bu savaşı Filistini başlattığını ve...
  5. kaşmerli oguz

Sizce arkadaş olmalı mıyım?(foto attı)

Hadi be hocam geçmiş olsun
  6. kaşmerli oguz

Fake gibi duruyor ama değilse kız çok güzel aga git abine fln ver telefonu ona ayarla kaçırma
  7. kaşmerli oguz

Bu söz ne anlama geliyor ? Tartışalım 3

Mutlu insanların olduğu yerde mutluluk vardır mutsuz insanların mutlu olmak istediği yerlerde değil
  8. kaşmerli oguz

İnsanlar Neden Irkçı ki?

Türkün Türkden başka dostu yoktur nokta
  9. kaşmerli oguz

Olaylar olaylar (06.30.2024)

Tamam hocam merak ettim iyice
  10. kaşmerli oguz

Güncellemeyi bekliyorum ...
  11. kaşmerli oguz

Afiet olsun de ama o bacaklar karı bacağına benzemiyor uyarayım
  12. kaşmerli oguz

Sevgilim benden ayrıldı metni okursaniz sevinirim

Bence senin bir davranışından sorayım rahatsız oldu ama bunu sana söylemeye utandığı için sallıyor
  13. kaşmerli oguz

Hangi Din doğrudur acaba ?

Kuranı al sıfırdan oku o zaman karar ver okumadan (daha dinleri bile tam bilmediğini varsayıyorum) karar verme
  14. kaşmerli oguz

Sosyal taciz ve zorbalik ile suçlandım

Hocam e devlet hesabı açıp balın eğer bir şey yoksa hayatınızda normal bir şekilde devam edin taki e devlette dava gözükene kadar o zamana kadar normal yaşamaya devam et belkide o gün hiç gelmeyecek
  15. kaşmerli oguz

Sevgilim benden ayrıldı metni okursaniz sevinirim

Sadece bekle sen il 10 gün içinde fln sen ona yüz vermediğin için o sana şu anda muhtemelen sinirli ve yaptığı hatayı görmüyor şu an hareket edersen sana kızacak ve işler iyice çığırından çıkacak bence sadece bekleyin o yaptığı hatayı fark edip geri döner
  16. kaşmerli oguz

Bilgisayar mı almalıyım Telefon mu?

Hocam telefona o kadar bütçe varsa benimde kullandığım s23 ultrayı sonuna kadar öneriyorum kusursuz telefon pc işinize zamanı gelince burdan konu açın veya bana yazın hallederiz
  17. kaşmerli oguz

Bi şey olmaz hocam yenir
  18. kaşmerli oguz

Bilgisayar mı almalıyım Telefon mu?

Tabletleri ve telefonu satarım onun parasına s23 fe veya a34 gibi bir telefon alırım sonra kendi paramla 4070 s sistem alırım ( bu arada sistem önerisi istersende yardımcı olabilirim)
  19. kaşmerli oguz

Hayırlısı olsun hocam. konuyu ilk başta okurken ben bile heyecanlandım. benimde çevremde böyle insanlar var dışarıdan nazik terbiyeli gibi gözükürler ama aslında sırf erkeğine yalakalık olsun diye yaparlar asla samimi olmazlar seninle samimi olmak için bunları yapar zaten ama davranışları...
  20. kaşmerli oguz

Sıkıldım da hikaye yazıom nası?

Hacı sen naptın ya jrjfjfufjfjcjxucjxj
Top Bottom