Neler Yeni

Sevgilim benden ayrıldı metni okursaniz sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Lagali Banana
Benden o ayrıldı ama 11 gün oldu ben hiç bisey yapmadım fotoları falan kaldırdım heryerden hesapları gizledim arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine ama sanki pişman gibi attığı tiktok repostlarinda falan acaba benden bisey falanmi bekliyo bana açılanda oydu çoğu şeyi o yaptı hani buna karşı bi adım falanmi atmalıyım ilk ilişkimdi şuan büyük depresyonda sanırım evden çıkmıyor başka birisi falanda yok durup dururken ayrıldı zaten baska birisi falan olmadığında eminim en yakın arkadaşı benimde arkadaşım çünkü dediği şey denemiş ama olmamış ne alaka bilmiyorum bunu dedi işte ama bi anda ne olduysa oldu taktik falan verirseniz sevinirim çünkü 11 gundur garibim sabahları erken kalkıyorum alarmsız 6 gibi hergun bi atak falanmi yapmam lazım yoksa hicbisey yapmiyayimmi

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Benden o ayrıldı ama 11 gün oldu ben hiç bisey yapmadım fotoları falan kaldırdım heryerden hesapları gizledim arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine ama sanki pişman gibi attığı tiktok repostlarinda falan acaba benden bisey falanmi bekliyo bana açılanda oydu çoğu şeyi o yaptı hani buna karşı bi adım falanmi atmalıyım ilk ilişkimdi şuan büyük depresyonda sanırım evden çıkmıyor başka birisi falanda yok durup dururken ayrıldı zaten baska birisi falan olmadığında eminim en yakın arkadaşı benimde arkadaşım çünkü dediği şey denemiş ama olmamış ne alaka bilmiyorum bunu dedi işte ama bi anda ne olduysa oldu taktik falan verirseniz sevinirim çünkü 11 gundur garibim sabahları erken kalkıyorum alarmsız 6 gibi hergun bi atak falanmi yapmam lazım yoksa hicbisey yapmiyayimmi
O senden ayrıldıysa hiçbir şey yapma eğer pişmansa zaten geri yazar senin tekrardan konuşup barışmaya çalışman seninle alay etmesine yol açabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Lagali Banana
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O senden ayrıldıysa hiçbir şey yapma eğer pişmansa zaten geri yazar senin tekrardan konuşup barışmaya çalışman seninle alay etmesine yol açabilir.
Ya ne olduysa bi anda oldu ne olduğunu bile bilmiyorum söylediği şeylerde bahane gibi hani oyuzden biseyde yapamiyom ama kime sorarsam falan kimse bisey diyemiyo çok saçma çünkü herkes sasiriyo niye böyle yaptı diye elim kolum bağlı 11 gündür hani ama üzüldüğüne ve pişman olduğuna eminim ama tt den repostlarinda falan benle alakalı çok şey var hani ilk 5 gün falan bisey atmadı öyle ama bu aralar çok atmaya başladı benle alakali ortada bi sebep yokken biseyler uydurup saçma bi nedenden benden ayrıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce arkadas çevresinden yardım istemelimiyim

Bide ben hiç biyerden engellemedi bisey yapmadi instadanda ben takipten çıktım bence cikmaktada haklıyım hani aramızda kötü biseyde yok şuan

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
tiktok sonrasını okumadım yaşlar 12 galiba
Maalesef sevgili yaşı çok düşüyor hocam 7. Sınıftayken öpüşenleri gördüm ben

Reis yaşın kaç olursa olsun güçlü gözük (öyle olmasan bile) o senden ayrıldıysa sakın sen barışmaya çalışma ben o hatayı yaptım ve pişmanım. Sen sadece güçlü gözük hiç bi şey yapma unutmuş gibi davran o sana geri döner bende sabırlı olsaydım bana da dönecekti zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Lagali Banana
tiktok sonrasını okumadım yaşlar 12 galiba
Yaş 12 değil sadece ne yaptığını görebildiğim tek sosyal mecra orası başka türlü haber alamıyorum çünkü

Reis yaşın kaç olursa olsun güçlü gözük (öyle olmasan bile) o senden ayrıldıysa sakın sen barışmaya çalışma ben o hatayı yaptım ve pişmanım. Sen sadece güçlü gözük hiç bi şey yapma unutmuş gibi davran o sana geri döner bende sabırlı olsaydım bana da dönecekti zaten hicbisey yapmıyorum ama

Reis yaşın kaç olursa olsun güçlü gözük (öyle olmasan bile) o senden ayrıldıysa sakın sen barışmaya çalışma ben o hatayı yaptım ve pişmanım. Sen sadece güçlü gözük hiç bi şey yapma unutmuş gibi davran o sana geri döner bende sabırlı olsaydım bana da dönecekti zaten
İste 12 gün oldu duruyor öyle hicbisey yapmiyom ama icim içimi yiyo yanlismi yapiyom diye ama üzgün olduğunu falan biliyorum evden dışarı cikmiyo durumunu tek öğrenebilirim yerde tiktok olduğunu için öyle yazdım yoksa yasim küçük değil tek haber alabildiğim yer orası çünkü ama yanlismi yapiyom diye düşünmeden edemiyorum

Yaş 12 değil sadece ne yaptığını görebildiğim tek sosyal mecra orası başka türlü haber alamıyorum çünkü

İste 12 gün oldu duruyor öyle hicbisey yapmiyom ama icim içimi yiyo yanlismi yapiyom diye ama üzgün olduğunu falan biliyorum evden dışarı cikmiyo durumunu tek öğrenebilirim yerde tiktok olduğunu için öyle yazdım yoksa yasim küçük değil tek haber alabildiğim yer orası çünkü ama yanlismi yapiyom diye düşünmeden edemiyorum
Karşı bi hamle yapmamak en iyisi diyosun yani

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

Karşı bi hamle yapmamak en iyisi diyosun yani
Sadece bekle sen il 10 gün içinde fln sen ona yüz vermediğin için o sana şu anda muhtemelen sinirli ve yaptığı hatayı görmüyor şu an hareket edersen sana kızacak ve işler iyice çığırından çıkacak bence sadece bekleyin o yaptığı hatayı fark edip geri döner

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Lagali Banana
Sadece bekle sen il 10 gün içinde fln sen ona yüz vermediğin için o sana şu anda muhtemelen sinirli ve yaptığı hatayı görmüyor şu an hareket edersen sana kızacak ve işler iyice çığırından çıkacak bence sadece bekleyin o yaptığı hatayı fark edip geri döner
Teşekkür ederim ya bunları yazman bile iyi geldi bana elim kolum bağlı işte benimde sağol tavsiyen için

charliechaplin

80+ Bronze
Kızla iletişimini kes. Eğer görürsen hatırlarsın ve üzülürsün

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İletişim neden bu kadar zor anlamıyorum gidip sor neden ayrılmak istiyorsun ? Sebep ne ? Bişey mi yaptım da böyle oldu ? Sorunlarınızı konuşarak çözün he ayrılmak istiyorsa bırak gitsin fazla da üstüne düşme o ilk değil son da olmayacak hayat devam ediyor tek bir kişi üzerinden hayatınıza yön vermeyin " Kredisi Bitmiş Bir İlişki Üzerine Limit Yükselmeye Gerek Yok"

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Lagali Banana
İletişim neden bu kadar zor anlamıyorum gidip sor neden ayrılmak istiyorsun ? Sebep ne ? Bişey mi yaptım da böyle oldu ? Sorunlarınızı konuşarak çözün he ayrılmak istiyorsa bırak gitsin fazla da üstüne düşme o ilk değil son da olmayacak hayat devam ediyor tek bir kişi üzerinden hayatınıza yön vermeyin " Kredisi Bitmiş Bir İlişki Üzerine Limit Yükselmeye Gerek Yok"
Sordum ama bana dediği şey şuydu ideallerimiz farklıymış ama 1 hafta öncesine kadar oyle degildi biraz salliyo gibime geldi bidaha olmamız imkansız gibi şeyler dedi kötü bitirmiyorum falan yazdı
bunları yazarken o akşam dışarı bile çağırdım 10dk gel dedim gelmedi

Sordum ama bana dediği şey şuydu ideallerimiz farklıymış ama 1 hafta öncesine kadar oyle degildi biraz salliyo gibime geldi bidaha olmamız imkansız gibi şeyler dedi kötü bitiremiyorum falan bunları yazarken o akşam dışarı bile çağırdım 10dk gel dedim gelmedi
Gelsemde düşüncem değişmeyecek falan dedj

Sordum ama bana dediği şey şuydu ideallerimiz farklıymış ama 1 hafta öncesine kadar oyle degildi biraz salliyo gibime geldi bidaha olmamız imkansız gibi şeyler dedi kötü bitirmiyorum falan yazdı

Hatta ayrılık mesajında senin bi suçun yok kendi üstüne çekme falan yaziyodu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Hatta ayrılık mesajında senin bi suçun yok kendi üstüne çekme falan yaziyodu
Anladım boşver o zaman zorlama gitsin bırak

Bence başka birine aşık oldu senden ayrılmaya bakıyor gibime geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Lagali Banana
Anladım boşver o zaman zorlama gitsin bırak

Bence başka birine aşık oldu senden ayrılmaya bakıyor gibime geldi
Yakın arkadasi ben bayadır arkadasim hatta arkadaşlarımızın çoğu ortak öyle bisey olsa bilirim cidden ama bilirdim.Arkadasina sordurttum işte şey demiş denemiş ama olmamış dedi bana açılanda oydu çoğu şeyi yapanda oydu 3-4gun içinde ne olduysa oldu

Yakın arkadasi ben bayadır arkadasim hatta arkadaşlarımızın çoğu ortak öyle bisey olsa bilirim cidden ama bilirdim.Arkadasina sordurttum işte şey demiş denemiş ama olmamış dedi bana açılanda oydu çoğu şeyi yapanda oydu 3-4gun içinde ne olduysa oldu
Hani kız ortamimda yok kız arkadaşımda yok kötü birisi bile değilim evden spora spordan eve dershaneye gidiyodum

Top Bottom