Arama sonuçları: *

1. kaan.sri

Yakın kız arkadaşım benden hoşlanıyormuş ama ben başka birisinden hoşlanıyorum

Hocam biliyorum arkadaş olarak seviyorum arkadaş olarak kalmak istiyorum ama reddedersem arkadaşlık ya biter yada zedelenir kabul etsem istemediğim herhangi bir şey hissetmediğim biri ile çıkmış olucağım ve ayrılınca arkadaşlığımızda gidicek aramızda bozulucak ne yapsam bilmiyorum
  2. kaan.sri

Bilmiyorum hocam akışına bırakıcam 1697312826 En iyisi (!)
  3. kaan.sri

Kızlar olsa sevdiğinle çık derdi,işte yine biz iyi kalpli olduğumuz için kaybediyoruz be hocam 1697310537 Hocam zaten hoşlandığım kız ilede konuşuyorlar gidip desem kanka ben bundan hoşlanıyorum nasıl olur diye ne der acaba
  4. kaan.sri

hocam çirkin değilde ortalama diyeyim hoşlandığım kız daha güzel tabii ki ama karakterde önemli ama arkadaşım iyi birisi kardeşim dostum olarak gördüğüm için onla çıkmakta istemiyorum çünkü sonunu biliyorum ayrılınca arkadaşlıkta bitiyor onun kalbini kırmadan nasıl söylerim
  5. kaan.sri

hocam birde yakın arkadaş ile olursak ayrılınca arkadaşlıkta bitmez mi
  6. kaan.sri

Doğru hocam kabul ederse iyi arkadaşıma arkadaş kalalım falan derim seni arkadaşım olarak görüyorum derim reddederse ve arkadaşım bilirse olan arkadaşlığımıza olur ama biraz daha bekleyip olanları görmek daha iyi olur gibi
  7. kaan.sri

Hocam bilmiyorum işte gidip hoşlandığım kişiye dersem arkadaşım gider demez isem arkadaşım ile olurum ama belki söyleseydim kabul ederdi diye düşünüp dururum ama çok riskli işte risk almak lazım 1697216441 Hocam hoşlandığıma söylersem kabul etmez ise arkadaşım gider hoşlandığım kişi kabul...
  8. kaan.sri

Hocam bilmiyorum ama iyi birisine benziyor 1697215909 Hocam tabii ki karakter daha önemli ama güzellikte önemli, tabii ki elbet öğrenir ama bilemiyorum bilmiyorum ya napicağımı beklemekten başka çare yok gibi
  9. kaan.sri

Ayrıldınız ve arkadaşlığınız bitti mi hocam ?
  10. kaan.sri

Ama hocam 1 çok hoşlanmıyorum şans versemmi bilmiyorum 2 çokta güzel değil be
  11. kaan.sri

Çok doğru hocam sınıf ortamında çok dedikodu dönüyoru bir kişi bile bilirse direk sınıf bile değil okul öğrenir 1697213437 Bilmiyorum hocam ama hiç hoşlanmıyorum arkadaşımdanda beklemek en doğrusu olur gibi
  12. kaan.sri

Hocam arkadaşımın haberi olmadan gidip arkadaş olup tanışıp açılsam ve red yemesem eğer red yersem bir şans veririm bu nasıl ?
  13. kaan.sri

Evet hocam aynı sınıf olması çok sıkıntı hayatta sınıftan sevgili yapmam yapmakta istemem ama bilmiyorum en doğrusu beklemek gibi gözüküyor kız arkadaşımdanda gram hoşlanmadım arkadaş olarak sevdim sadece,iyi biri bu devirde bulunabilecek iyi bir insanlardan tabii ki tanıdığım kadarı ile ama...
  14. kaan.sri

Hocam merhaba merhaba gibisinden nelerden hoşlanırsın gibi hobilerden falan 1697210882 17 hocam 1697211179 Yok hocam hemen kaptırmamda biraz daha samimi olup açılmak daha doğru olur hocam çaktırma demişsiniz ama çaktırmamak elde değil zil çalıyor arkadaşım yanıma geliyor çıkışta beraber...
  15. kaan.sri

Evet hocam olur denemek lazım zamana bağlı bişey 1697210225 Evet işte belli değil,kız arkadaşımı yanımda tutup eğer olmazsa belki onun isteğini değerlendirebilirim ama kız arkadaşımın yanındayken sıkılıyorum hoşlandığım kız aklımdan çıkmıyor ama onunda ne olacağı belli değil belki red yerim ama...
  16. kaan.sri

Hocam iyi anlaşıyorum hobilerimiz hoşlandığımız şeyler bile aynı ama kardeşim olarak görüyorum ve üzmekte istemiyorum ama başkasını seviyorum işte o sıkıntı 1697209330 Hocam beklemek en mantıklısı ama hoşlandığım kıza bir şey söylemezsem başka biri ile görürüm diye korkuyorum
  17. kaan.sri

Hocam ama içinde hiç bişey yok ona karşı bişey hissetmiyorum
  18. kaan.sri

Arkadaşlar merhaba yakın kız arkadaşımın benden hoşlandığını öğrendim ama ben onu arkadaş olarak görüyorum ve kırmak istemiyorum ve bende başka birinden hoşlanıyorum gidip açılmak istiyorum ama yakın kız arkadaşım peşimi bırakmıyor nereye gidersen oraya geliyor,onun yüzüne hoşlandığım kıza...
  19. kaan.sri

Kız benimle dalgamı geçiyor ?

Yok hocam bize yakışmaz yinede biz çizgimizi bozmayalım (sondaki ünlemi daha yeni gördüm)
  20. kaan.sri

Kız benimle dalgamı geçiyor ?

Hocam kız her gelene böyle diyor bulaşma Amacı aşağılamak küçük düşürmek
Top Bottom