bunu benzerini yaşadım ve beni seçen dişiyi seçtim sonuç yok öyle bir şey olmadıArkadaşlar merhaba yakın kız arkadaşımın benden hoşlandığını öğrendim ama ben onu arkadaş olarak görüyorum ve kırmak istemiyorum ve bende başka birinden hoşlanıyorum gidip açılmak istiyorum ama yakın kız arkadaşım peşimi bırakmıyor nereye gidersen oraya geliyor,onun yüzüne hoşlandığım kıza açılamıyorum önceden reddedilmiş biri olarak reddedilmenin ne kadar kötü bir duygu olduğunu bildiğim için üzmekte istemiyorum sizce ne yapmalıyım ?
erkeksin ve kız reddediyorsun sanırım türkiye paralel evren yaşıyor her şey tersine döndü artık erkekler reddediyorArkadaşlar merhaba yakın kız arkadaşımın benden hoşlandığını öğrendim ama ben onu arkadaş olarak görüyorum ve kırmak istemiyorum ve bende başka birinden hoşlanıyorum gidip açılmak istiyorum ama yakın kız arkadaşım peşimi bırakmıyor nereye gidersen oraya geliyor,onun yüzüne hoşlandığım kıza açılamıyorum önceden reddedilmiş biri olarak reddedilmenin ne kadar kötü bir duygu olduğunu bildiğim için üzmekte istemiyorum sizce ne yapmalıyım ?
bn hayır diyemyen bir kişiydim bu zaafımı kullandılar şuan çok nadir şeylere evet diyorum sırf kızın kalbini kırmamak için nasılsa okullar kapanmak üzere diyip flörtleştim sonrasında gerçekten sevdim keşke sevmez olaydımerkeksin ve kız reddediyorsun sanırım türkiye paralel evren yaşıyor her şey tersine döndü artık erkekler reddediyor
Güzellik bir yana karakter ve yakınlık ayrı bir yana bunlar sizin tercihleriniz. Kanka dediğim gibi normal arkadaşından hoşlanmıyorsan ama o sevdiğine açıldığın zaman eskisi gibi arkadaş kalacağınızı sanmayın elbet öğrenir. Tabi kimsenin tipine vs. laf atmıyoruz burada ama arkadaşınız size uygun gelmiyorsa arkadaş kalmaktan başka çareniz yok, belki ilerleyen zamanda arkadaşın cesaretini toplayıp sana açılacak sen sessizce bekle ortamı dinle.Ama hocam 1 çok hoşlanmıyorum şans versemmi bilmiyorum 2 çokta güzel değil be
Hocam bilmiyorum ama iyi birisine benziyorGenelde konuştuğun kişiye ilgin yavaş yavaş kayar hissetmeden sende nasıl kaymamış anlamadım. Sevmiyorsan olmaz ama yakın arkadaştan daha iyi olur bence ya.
Hocam tabii ki karakter daha önemli ama güzellikte önemli, tabii ki elbet öğrenir ama bilemiyorum bilmiyorum ya napicağımı beklemekten başka çare yok gibiGüzellik bir yana karakter ve yakınlık ayrı bir yana bunlar sizin tercihleriniz. Kanka dediğim gibi normal arkadaşından hoşlanmıyorsan ama o sevdiğine açıldığın zaman eskisi gibi arkadaş kalacağınızı sanmayın elbet öğrenir. Tabi kimsenin tipine vs. laf atmıyoruz burada ama arkadaşınız size uygun gelmiyorsa arkadaş kalmaktan başka çareniz yok, belki ilerleyen zamanda arkadaşın cesaretini toplayıp sana açılacak sen sessizce bekle ortamı dinle.
Hocam bilmiyorum işte gidip hoşlandığım kişiye dersem arkadaşım gider demez isem arkadaşım ile olurum ama belki söyleseydim kabul ederdi diye düşünüp dururum ama çok riskli işte risk almak lazımBu hayatta aşık olduğun biri ile birlikte olmak en güzel şeylerden biridir. Seni sevdiğin kişi sana umut vermiyorsa, sen seni seven kişiye ver en azından sen onu mutlu et.
Hocam hoşlandığıma söylersem kabul etmez ise arkadaşım gider hoşlandığım kişi kabul etmese bile gidip yine arkadaşınla sevgili falan olmam çünkü arkadaşım yani arkadaş olarak seviyorumKankı aen bir sekilde önce kendş hoslandıgında konus denklemi çözmek ve köşeye sıkışmamak için bu gerekli digerleri gibi kadından kaduna atlama
Pişman olmak istemiyorsan risk al. Sevdiğin kıza karşı her zaman risk alıp açılacaksın. Reddetse bile en azından içinde kalmayacak.Hocam bilmiyorum işte gidip hoşlandığım kişiye dersem arkadaşım gider demez isem arkadaşım ile olurum ama belki söyleseydim kabul ederdi diye düşünüp dururum ama çok riskli işte risk almak lazım