Arama sonuçları: *

1. kaani

YARDIM! Ihbar suresine gidilmesse ne olur?

Daha önce orada çalışmadığım için bilmiyorum, sözleşme varsa bir bak istersen, en iyi o bilgi verir.
  2. kaani

Verilen işi yapmayınca dövmezler ki, zaten çıkmak istiyorsun, başkasına pay edilecek işleri sana verdilerse kendi işini yap gerisini hiç elleme. Marketler en kötü yerler çalışmak için, orada insanlar uzun süre nasıl çalışıyor çok merak ediyorum. Sözleşmeye bir bak, mutlaka ihlal ettikleri bir...
  3. kaani

Zorunlu gün kadar git derim ben. Ondan sonra direkt işe gitme zorluk çıkartıyorlarsa bence.
  4. kaani

Deneme süresi varsa, ya da belirli bir süre işten çıkamazsınız denildiyse işlem yapmaya çalışabilirler. Böyle bir durum yoksa işten çıkabilirsiniz istediğiniz gibi.
  5. kaani

Çok mu şanslıyım? İade ettim

Önüne gelen yok bu ne yok saçma falan sallıyor, Amazon bu şekilde bir iade politikasına sahip. Ürünü kullansanız bile memnun olmadığınız taktirde iade alıyor, normal zamanda diğer firmaların da aynısını yapması gerekiyor. Amazon bu yüzden en iyi firmadır e-ticaret sektöründe.
  6. kaani

Okuldaki kız bana teklif etti ne yapıcam ?

Tanımanın en iyi yolu yakın arkadaşlarının tiplemesine bakmak, ne tip insanlarla konuştuğuna bakıp bir değerlendirme yap.
  7. kaani

Okuldaki kız bana teklif etti ne yapıcam ?

Para elbette olması gerekiyor ama aç susuz da geçirmiyorsundur gününü bence, onun da en azından bir para kaynağı var ki yaşamaya devam edebiliyor. Para durumunu bence düşünme, o şekilde daha sağlıklı karar verirsin. Hayat senin, evet demek ya da hayır demek senin hayatına bu olayı katar...
  8. kaani

Ev sahibi kirayı 1800 TL den 8000 TL yaptı

Ya mahkemeye verilebilir belki ama arıza çıkartabilir, kiracıyla ev sahibi arasında ne husumetler döndü medyadan görüyoruz az çok zaten. Temkinli olmak gerekir, ancak bildiğim kadarıyla yasal olarak siz haklısınız.
  9. kaani

Apple Ürünlerine Gelen Zam (Kızgın Surat)

Kaçak Redmi ile ucuz bluetooth kulaklığımı aldım bile ihtiyar. Beni ilgilendirmiyor :D ...
  10. kaani

CS:GO'da kutu açmak haram mı?

Ne kadar fazla katlarsan o kadar haram kanka :D Öyle bir şey mi var ahaha, aç istediğin kadar kapsül.
  11. kaani

Sizce Uzaylılar Var mı?

Var. Biz onlara uzaylı diyoruz, onlarda bize uzaylı diyor.
Top Bottom