Neler Yeni

YARDIM! Ihbar suresine gidilmesse ne olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yigo
hakmara ise girdim girmez olaydım köle gibi davraniyolar bana 2 personeliz ağır işler hep bana yaptiriliyo isten çıkışını verdim tam günümü yaptım bu hafta sabancının dediler çıkış saatim geldi cikartmadi dedi ben mağaza sorumlusuyum ne dedim olur sanki ceo bende cikip geldim ben 2 hafta doldurmadan isten cikarsam dava olur mu?

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Kaan
Deneme süresi varsa, ya da belirli bir süre işten çıkamazsınız denildiyse işlem yapmaya çalışabilirler. Böyle bir durum yoksa işten çıkabilirsiniz istediğiniz gibi.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Kaan
cumle kurmak ile ilgili buyuk sorunlarin var
Kamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik.selamunaleyküm hepherkese

Son düzenleme:

Lian_GR

80+
reis çok afedersin de 2 defa okudum pek bir şey anlamadım be

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yigo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneme süresi varsa, ya da belirli bir süre işten çıkamazsınız denildiyse işlem yapmaya çalışabilirler. Böyle bir durum yoksa işten çıkabilirsiniz istediğiniz gibi.
Dostum 2 hafta çalışman gerek dediler psikolojim bozukdu ilacimin dozu arttı bunlar yuzunden Maasimi aldim genede sevinemedim şu an 12 gunum kaldı gitmesem dava yer mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis çok afedersin de 2 defa okudum pek bir şey anlamadım be
Şu an 12 gün ihbar süren var gitmesem ne gibi sorunlar olur?

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Kaan
Dostum 2 hafta çalışman gerek dediler psikolojim bozukdu ilacimin dozu arttı bunlar yuzunden Maasimi aldim genede sevinemedim şu an 12 gunum kaldı gitmesem dava yer mıyım?
Zorunlu gün kadar git derim ben. Ondan sonra direkt işe gitme zorluk çıkartıyorlarsa bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yigo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zorunlu gün kadar git derim ben. Ondan sonra direkt işe gitme zorluk çıkartıyorlarsa bence.
Dostum ciddi sağlık sorunlarim ortaya cikti 1 haftada kendi kendime konusmalar insanlardan nefret etme tarzı zaten rahatsızlığında vardı buda ustune çok kotu yaptı beni caliscam gibi degilim paramı bile istemiyorum

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Kaan
Dostum ciddi sağlık sorunlarim ortaya cikti 1 haftada kendi kendime konusmalar insanlardan nefret etme tarzı zaten rahatsızlığında vardı buda ustune çok kotu yaptı beni caliscam gibi degilim paramı bile istemiyorum
Verilen işi yapmayınca dövmezler ki, zaten çıkmak istiyorsun, başkasına pay edilecek işleri sana verdilerse kendi işini yap gerisini hiç elleme. Marketler en kötü yerler çalışmak için, orada insanlar uzun süre nasıl çalışıyor çok merak ediyorum. Sözleşmeye bir bak, mutlaka ihlal ettikleri bir şeyler vardır sana karşı, ona göre davran derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yigo
Verilen işi yapmayınca dövmezler ki, zaten çıkmak istiyorsun, başkasına pay edilecek işleri sana verdilerse kendi işini yap gerisini hiç elleme. Marketler en kötü yerler çalışmak için, orada insanlar uzun süre nasıl çalışıyor çok merak ediyorum. Sözleşmeye bir bak, mutlaka ihlal ettikleri bir şeyler vardır sana karşı, ona göre davran derim.
Hocam tek merak ettiğim 12 gün gitmezsem başına bir şey gelir mi

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Kaan

FurkanIIy

80+ Bronze
hakmara ise girdim girmez olaydım köle gibi davraniyolar bana 2 personeliz ağır işler hep bana yaptiriliyo isten çıkışını verdim tam günümü yaptım bu hafta sabancının dediler çıkış saatim geldi cikartmadi dedi ben mağaza sorumlusuyum ne dedim olur sanki ceo bende cikip geldim ben 2 hafta doldurmadan isten cikarsam dava olur mu?
Kanka 2 hafta gitmek zorundasın. Çünkü adamların çıktığın süreçte 2 hafta boyunca yeni eleman araması gerekiyor. Kurallar böyle. Eğer gitmezsen tazminat alamıyorsun diye biliyorum. Net bir bilgim yok. İnternete yazarsan bununla ilgili tonla video var. Tabi bunlar sigortan varsa geçerli. Eğer sigortasız çalışıyorsan gitme zaten. Hatta şikayet ederim diye tehdit et.

Top Bottom