Neler Yeni

YARDIM! Ihbar suresine gidilmesse ne olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yigo
Kanka 2 hafta gitmek zorundasın. Çünkü adamların çıktığın süreçte 2 hafta boyunca yeni eleman araması gerekiyor. Kurallar böyle. Eğer gitmezsen tazminat alamıyorsun diye biliyorum. Net bir bilgim yok. İnternete yazarsan bununla ilgili tonla video var. Tabi bunlar sigortan varsa geçerli. Eğer sigortasız çalışıyorsan gitme zaten. Hatta şikayet ederim diye tehdit et.
Ben para almak istemiyorum tek korkum dava yer miyim dusuncesi.

FurkanIIy

80+ Bronze
Ben para almak istemiyorum tek korkum dava yer miyim dusuncesi.
Dava yemezsin herhalde ya. Keşke bilgili olsam da net konuşabilsem. Tanıdık bir avukat yok mu? Ailendeki herhangi birinin avukatı vardır. Ara sorsunlar

charliechaplin

80+ Bronze
Dostum 2 hafta çalışman gerek dediler psikolojim bozukdu ilacimin dozu arttı bunlar yuzunden Maasimi aldim genede sevinemedim şu an 12 gunum kaldı gitmesem dava yer mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an 12 gün ihbar süren var gitmesem ne gibi sorunlar olur?
kaç gün çalıştın da maaş aldın ? ne kadar aldın? deneme diye bir şey dediler mi işe girerken eğer deneme sürecindeysen istediğin gibi çıkabilirsin. Deneme süresince değilsen onlara kalmış bir iş tazminat davası açma hakları var isterlerse açarlar isterlerse açmazlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Abdükadir
hakmara ise girdim girmez olaydım köle gibi davraniyolar bana 2 personeliz ağır işler hep bana yaptiriliyo isten çıkışını verdim tam günümü yaptım bu hafta sabancının dediler çıkış saatim geldi cikartmadi dedi ben mağaza sorumlusuyum ne dedim olur sanki ceo bende cikip geldim ben 2 hafta doldurmadan isten cikarsam dava olur mu?
geçen cevapladım güvenmıyorsan google de arat sordugun hersey çıkıyor olmadı 170 i ara sor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,249
Üyeler
163,130
Son üye
yigitq2m
Top Bottom