Arama sonuçları: *

1. kaanji

Wraith sleeve alan varmı

Benim bütün kolum masada ve kaymıyor bunun sayesinde kayıyor insan derisi kaymaya uygun bir şey değil 1712164109 https://wraithesports.com/products/flex-sleeve stokları tükendi ne yazıkki 1712164136...
  2. kaanji

Wraith sleeve alan varmı

salı aldım ben aldıktan sonra tükendi baya iyi ama pahalı :( normalde kolluk olarak basketbolcu kollugu kullanıyodum ucuz diye iyi oldu böle bişe trye çıkalı
  3. kaanji

Wraith sleeve alan varmı

Ben aldım güzel gibi kolum uzun bı tık küçük geldi alan varmı aranızda
  4. kaanji

Hz. Muhammed'in peygamberlik iddiası doğru mudur?

dinin konusu olmaz
  5. kaanji

16 Yaşından sonra boy uzamaya devam eder mi?

oho 16 ne devam eder tabi
  6. kaanji

war zone oynıcak varmı ?

war zone ekip arıyom ya
  7. kaanji

Erkeklerde yüz cilt bakımı nasıl olmalı önerilerim

maskeler boş iş kısa süre etkili killi maske dışı
  8. kaanji

yaş 18 hocam hormonlar yapıyor hep ya
  9. kaanji

Gece vakti yine kötüleştim ve ağlayasım var, nasıl sakinleşebilirim?

valla hocam ben böle sorun yok artık hiç bir duygu hissetmiyom vicdan veya merhamet duygum yok neden oldu bilmiyom ama öle işte
  10. kaanji

bunları ben kullanmıyorum en iyilerini attım :) zengin biri görürse alsın diye
  11. kaanji

hocam yüz için peelingler yüzü arındırır ve ölü hücleleri alır ve her sabah https://www.amazon.com.tr/dp/B085819CJN/ref=asc_df_B085819CJN1642374000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B085819CJN&linkCode=asn bu tür gibi yüz temizleme jelleri kullanmanızdır yüzünüzün rengi değişir...
  12. kaanji

hocam rapunzel gibisiniz :)
  13. kaanji

ben önem veriyom hocam ya her gün duş zararlı bu arada :kappa: 1666995339 arkadaşım her sabah 5 te kalkar duşunu alır 1 saat fön çeker öle dışarı cıkar insan değil artık :D
  14. kaanji

Kadınlarda ilk nereye bakarsınız?

arka kasaya
  15. kaanji

Bunu nereye șikayet ederim?

toplu olarak şiakyet edilirse dikkate alınır bence
  16. kaanji

kendim uyguladığım ve bildiğim kadarını size aktarıcam her sabaha ellerimi sabunlar yüz temizleme jeliyle yüzüm temizler yüz nemlendirimici sürürüm çok fazla erkeğin atladığı bir nokta bana göre çok önemli esmerim ama beyaz tenli kişilerde yüzlerinde çok kızarık oluyor. kullanmanızı tavsiye...
  17. kaanji

Allah gerçekten var mı?

hocam şimdi allah düşünemiyomu ben gördüğümü anlıyom dövün yazıyor yani ben nerden bileyim bilmiyom yani bildemiğim için öğrenmeye çalışıyom öğrenmeye çalıştığım için cahil oluyorsam yani iş yaş ...
  18. kaanji

Erken kalkmak için

Size %100 çözümle geldim mehter marşını indiriyorsun ses booster indiriyorsun alarmla çaldırıyorsun hacanın şalgamını içmiş gibi enerjik oluyosun
  19. kaanji

Allah gerçekten var mı?

bende bu tarz bir şey gördüm araştırdığımda doğruydu ikilemde kaldım bi günde misafirlikteydim bi konu açıldı baldızla zina nikahı atmıyor diye baktım cidden doğruymuş ondan sonra başladı benim zaten ? işaretleri
  20. kaanji

Allah gerçekten var mı?

18 kankamda senin yaşın kaç ama kendi düşüncem çok zeki bir adam olsam dini kurmazmıydım sonuş olarak doğru değilmi 1666810263 1666810275 bilgisizim sadece hocam <3
Top Bottom