leaker001
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 637
- İsim
- Mehmet uygur
Kur'an-ı kim değiştirmiş? Öyle bir şey mümkün olamaz çünkü taa yüzlerce yıllardan beridir binlerce kişi tarafından ezbere biliniyor.Şahsi düşüncem Tanrı var ama dinler yalan incil kaç defa değişti örnek olarak padişah kuranı değiştiriyor değiştirdiğini kişiyi infaz ediyor delil ortadan kalkıyor ben neye inanayım yani şimdi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyi yanlış veriyorlar? İslam hakkında söyler misinyt de prim yeri sözler köşkü diye bi kanal var o kadar kötüki yanlış bilgi veriyolar
valla en haklı yorum qwrqw
Neye göre %100 emin olabiliyorsun? Nerden geliyor bu bilmişlikHerkes niye linç etmeye çalışmış? Soru sormuş çocuk alt tarafı bu kadar kompleksli olmayın. Bana sorarsan da bilmiyorum ama dinlerin olmadığına yüzde yüz eminim.
Bu İslam'ın suçu mu? İnsanların suçu mu? İnsanlara bakarak İslami yorumlayamaz kimse. Bu şey gibi Türklerden birisi birisini öldürüyor aa demekki Türkler katildir demek gibi bir şey oluyorbenim bahsettiğim doğdudun dine körü körüne inanmak farkındasındır ama müslümanım diye dolaşan benden fazla günahkar olan kişiler var
Kuran: kadınları dövün.biraz okudum turkce mealini kadinlari dovun falan yaziyo
HAİSHWOSJOWHSKSJS sen sen harbi ağır cahilsin neden biliyor musun? Çünkü etrafındaki atesitlerden duyduğun şeyleri ne olup olmadığını araştırmadan doğru kabul ediyorsun. :d evet biliyorum o ayeti nisa 34 öncesi ve sonrasıni da oku tefsirini de oku. Ayrıca öyle direkt dövün falan da yazmıyor. Gerçi senin gibilere ne anlatıyorsam ben
Son düzenleme: