bilmem fikir danışmak istedim mesela müslümansan neden müslümansınşaka mı bu? saçma sapan konular açıp durmayın artık inanamıyorsanız kendinizde saklayın gelmiş padişah kuran degiştiriyor diyor... ha ciddi anlamda amacın ögrenmek ise düzgünce sor
hocam okulumuzdaki din hocası yüzüme bon bon bakıyor imamlada konuştum mahallemizdeki böle donuyo cevap veremiyoAbicim seni yetişdiren ana baba yetişdirememişse merak etdiklerini din hocalarına sor burası yeri değil
bide hocam burası neden yeri değil benim açtığım forumu görüp yorum yazman senin kendi iraden görüp esgeçebilirsin ama merakı olan konuyo bilgisi olan kişi tıklar bilgi verirAbicim seni yetişdiren ana baba yetişdirememişse merak etdiklerini din hocalarına sor burası yeri değil
Hz. Ömer zamanından bir kuranla şuan ki kur-anı karşılaştırdığınızda hiç bir fark olmadığınızı kanıtlamışlar. Boş sorularla kafanızı karıştırmayınız.hocam okulumuzdaki din hocası yüzüme bon bon bakıyor imamlada konuştum mahallemizdeki böle donuyo cevap veremiyo
yt de prim yeri sözler köşkü diye bi kanal var o kadar kötüki yanlış bilgi veriyolarAraştirmak senin elinde youtubeden araştirabilirsin ağizdan duyma ile olmaz bu işler.
valla en haklı yorum qwrqwAllah bilir