sorgulamak var sorgulamak varEy efendiler, sorgulamayan insan cahildir. Sorgulatmayan ise zalim körü körüne inansan bile dinin ne olursa olsun sorgulaman gerekir bence
hem ben inanmıyorum diyorsun hemde benden cok günahı olan kişiler var diyorsun ee ne bu yanibenim bahsettiğim doğdudun dine körü körüne inanmak farkındasındır ama müslümanım diye dolaşan benden fazla günahkar olan kişiler var
Elbet günahkar olan kişiler olacak zaten, bunun dinle ne ilgisi var?benim bahsettiğim doğdudun dine körü körüne inanmak farkındasındır ama müslümanım diye dolaşan benden fazla günahkar olan kişiler var
bilmem fikir danışmak istedim mesela müslümansan neden müslümansın
TAABİİİ OLUM YAAA NASIII AKLIMA GELMEEEEZZZZ!!!!!!padişah kuranı değiştiriyor
İslam dışındaki bütün dinler evrenin tesadüfen oluştuğuna inanmıyor.Bir sürü din ve inanç var.Örn:.Deizm.Çünkü; insanın tesadüfen varolduğuna inanmıyorum.
biraz okudum turkce mealini kadinlari dovun falan yaziyoTAABİİİ OLUM YAAA NASIII AKLIMA GELMEEEEZZZZ!!!!!!
Zaten tek müslümanlar Türkler la.Arabı marabı yok bu dünyada.Onlar başka dine mensup.Veya onlar da padişahın kuranına uyuyor.
AYNEN GÜZELCENE SIKIN BÖYLE.Sonra insanlar neden müslüman olmaktan çekiniyor,neden islamofobi yaygınlaşıyor?Neden olmasın ki?Bazı (hatta çoğu ve bunların %75i müslümandır) insanlar İslam hakkında yalan yanlış ifadeler,yorumlar ve hareketlerde bulunuyorlar.Sonra başka biri geliyor bakıyor şöyle...
....
Ben böyle dinin ta... diyor gidiyor.
Neyse boşverin, bu bir inanç meselesi.Ben inanıyorum, sen inanmayabilirsin.İnanmaya çalışmak istiyorsan burdaki insanların falan dinletilerine aldanma.Git kendin kuranı aç oku.Yalan yanlış sözlere vs.de kanma.Sadece kuran ile başla.Hiçbir ayetini geçme.
UYARI:TEK MEALDEN BAKMA VE ARAPÇADA BİR KELİMENİN BİRDEN ÇOK ANLAMI OLABİLECEĞİNİ VE KURANIN BİRÇOK YERİNDE MECAZ ANLAM KULLANILDIĞINI UNUTMA!Herhangi bi okuduğun ayet, direkt yazıldığını kastediyor diye düşünme yani.Benim diyeceklerim bu kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İslam dışındaki bütün dinler evrenin tesadüfen oluştuğuna inanmıyor.Bir sürü din ve inanç var.Örn:.Deizm.
İşte UYARI diye yazdığım şey bu yüzden.Orada "dövün" anlamında kullandığı kelime aynı zamanda "doğru yolu gösterin,öğüt nasihat verin" gibi bir anlama sahip.(dediğim şey tam anlamıyla doğru olmayabilir ama iyi anlamda bir fiildi onu net hatırlıyorum.)biraz okudum turkce mealini kadinlari dovun falan yaziyo
aynen kardeşim şimdi bi kelimenin *912481035781398*47123971 tane anlamı var yani nerden bileceksin ki hangisi doğruUYARI:TEK MEALDEN BAKMA VE ARAPÇADA BİR KELİMENİN BİRDEN ÇOK ANLAMI OLABİLECEĞİNİ VE KURANIN BİRÇOK YERİNDE MECAZ ANLAM KULLANILDIĞINI UNUTMA!Herhangi bi okuduğun ayet, direkt yazıldığını kastediyor diye düşünme yani.Benim diyeceklerim bu kadar.
İslam dışındaki bütün dinler evrenin tesadüfen oluştuğuna inanmıyor.Bir sürü din ve inanç var.Örn:.Deizm.
max ateist türk modugerçekten yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen kardeşim şimdi bi kelimenin *912481035781398*47123971 tane anlamı var yani nerden bileceksin ki hangisi doğru