Allah gerçekten var mı?

kaanji

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
Şahsi düşüncem Tanrı var ama dinler yalan incil kaç defa değişti örnek olarak padişah kuranı değiştiriyor değiştirdiğini kişiyi infaz ediyor delil ortadan kalkıyor ben neye inanayım yani şimdi sizce

şaka mı bu? saçma sapan konular açıp durmayın artık inanamıyorsanız kendinizde saklayın gelmiş padişah kuran degiştiriyor diyor... ha ciddi anlamda amacın ögrenmek ise düzgünce sor
bilmem fikir danışmak istedim mesela müslümansan neden müslümansın

Abicim seni yetişdiren ana baba yetişdirememişse merak etdiklerini din hocalarına sor burası yeri değil
hocam okulumuzdaki din hocası yüzüme bon bon bakıyor imamlada konuştum mahallemizdeki böle donuyo cevap veremiyo

Abicim seni yetişdiren ana baba yetişdirememişse merak etdiklerini din hocalarına sor burası yeri değil
bide hocam burası neden yeri değil benim açtığım forumu görüp yorum yazman senin kendi iraden görüp esgeçebilirsin ama merakı olan konuyo bilgisi olan kişi tıklar bilgi verir

Aga şu forumda artık bu konuları açmayın, boşa tartışma dönüyor. Kimse sana kesin olarak Allah var diyemez, yok da diyemez. Bu konuda tartışma yapmak çok güzel ama bu forumda yemez bu konu.

hocam okulumuzdaki din hocası yüzüme bon bon bakıyor imamlada konuştum mahallemizdeki böle donuyo cevap veremiyo
Hz. Ömer zamanından bir kuranla şuan ki kur-anı karşılaştırdığınızda hiç bir fark olmadığınızı kanıtlamışlar. Boş sorularla kafanızı karıştırmayınız.

Son düzenleme:
Araştirmak senin elinde youtubeden araştirabilirsin ağizdan duyma ile olmaz bu işler.

Geri