Arama sonuçları: *

1. K

Hangi oyuncu koltuğu almalıyım

maalesef şimdi gördüm hocam
  2. K

Hocam ben 181 boyunda 96 kiloyum. Benden daha yapılıysan dar gelebilir. Bu arada konusu açılmışken şunu da söyleyeyim Hawk Future serisinin sana linkini attım ama ben bu koltuğa göre küçük kalıyorum. Koltuğun baş desteği benim başımdan yukarıda kalıyor. Koltuk tam 1.90 boyu olanlar için. Ben...
  3. K

Ben Hawk Future Coal kullanıyorum. Abim benim tavsiyemle fab v4 aldı. Fab v5 ile farkı yok. Koltuklar cidden iskelet olarak çok sağlam. Öncesinde Xprime Xdrive ve Asus marka koltuklar kullandım. Hawk ile fiyat/performans konusunda yarışacak marka yok. Bu arada şu bilgiyi de vereyim Hawk fab...
  4. K

mühendis olmak istiyorum atanır mıyım ?

Dostum ben de KTÜ bilgisayar okuyorum. Atanmak zor. Ama formasyon alırsın öğretmen olarak atanabilirsin haricinde devlette pek iş imkanın yok.
  5. K

Windows 11 home en uyguna güvenilir şekilde nerden alınır?

Dostum bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum
  6. K

Yazılım öğrenmenin püf noktaları

Sadece yazılım dili öğrenmekle bu işler yürümüyor maalesef. Nesne yönelimli programlama ve veri yapılarını da bilmen gerekiyor. İlerleyen seviyede bilgisayarı açma tuşuna bastıktan sonra nasıl çalıştığını bilmelisin ki yazacağın programda hız-bug gibi sorunlar olmasın. Ama yeni başladıysan ne...
  7. K

Cat6 Ethernet Kablo Sıkışması

İçerisinde 8 tane kablo var ve sadece 2 tanesi ile internet bağlantısı yapılır genelde. O 2 kabloyu en az şekilde sıkıştırırsan sorun olmaz. Bizler evlere kablo düşerken genelde çok kez düğüm atarak kabloyu sıkıştırıyoruz.
Top Bottom