Ayrıca benim tanıdık bir abim yıllardır burdan satın alımlar yapar.Sağlamlisans üzerinden alabilirsin. Güvenilirdir. Ben W10 OEM almıştım, yarım saat içinde key gönderildi.
Dostum bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum
Sağlamlisans üzerinden alabilirsin. Güvenilirdir. Ben W10 OEM almıştım, yarım saat içinde key gönderildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca benim tanıdık bir abim yıllardır burdan satın alımlar yapar.
O kadar övüldüğüne göre güvenilirdir. O zaman Windows 11 home OEM key alırım bir tane.Sağlamlisans üzerinden alabilirsin. Güvenilirdir. Ben W10 OEM almıştım, yarım saat içinde key gönderildi.
Ayrıca benim tanıdık bir abim yıllardır burdan satın alımlar yapar.
yıllardır hepimiz normal cracklı kullanıyoruz sen parayla alınca bısey degısmıcekNeden öyle dedin kanka?
Kanka hani ilk geldiğinde deneme sürümü ile geliyor ya bitince bir sıkıntı olmaz mı? Birkaç şey sınırlandırılmaz mı?yıllardır hepimiz normal cracklı kullanıyoruz sen parayla alınca bısey degısmıcek
Keysepetini senden duydum bana hep sağlam lisans önerildi. Geçmiş olsun. Başka aldın mı yoksa artık tövbeli misin?ben aldım dolandırıldım aga keysepetinden alma sakın 80 TL boşa gitti bi dürüm yerdim
tövbeliyim reisKanka hani ilk geldiğinde deneme sürümü ile geliyor ya bitince bir sıkıntı olmaz mı? Birkaç şey sınırlandırılmaz mı?
Keysepetini senden duydum bana hep sağlam lisans önerildi. Geçmiş olsun. Başka aldın mı yoksa artık tövbeli misin?
Deneme sürümü geliyo ya internetten key buluyorsun win 11 key onu da cmd ekranına yapıştırıp enter diyosun ömür boyu kullaniyosunKanka hani ilk geldiğinde deneme sürümü ile geliyor ya bitince bir sıkıntı olmaz mı? Birkaç şey sınırlandırılmaz mı?
Keysepetini senden duydum bana hep sağlam lisans önerildi. Geçmiş olsun. Başka aldın mı yoksa artık tövbeli misin?
Valla ilginçmiş kanka ilk kez duydum. O keyler kullanılmış çıkmıyor mu?Deneme sürümü geliyo ya internetten key buluyorsun win 11 key onu da cmd ekranına yapıştırıp enter diyosun ömür boyu kullaniyosun
Yok kanka tertemiz. PCye format attıktan sonra yapacağım ilk şey şu videoyu izlemek olur benim. açıklamada da kodlar bulunuyorValla ilginçmiş kanka ilk kez duydum. O keyler kullanılmış çıkmıyor mu?