Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Forumda imza nasıl değiştiriliyor?

Teşekkürler hallettim :)
  2. kelomerosan

Forumda imza nasıl değiştiriliyor?

Konuda yazdığı gibi ilk girdiğimde değiştirmiştim pc o zmandan bu yana çok değişti, güncellesem fena olmaz :D
  3. kelomerosan

Forum konu açmama izin vermiyor?

Evet fark ettim, konuya da kimse cevap vermeyince saldım ayrı ayrı sormayı deneyeceğim, teşekkürler :9
  4. kelomerosan

Ürünlerin linkini koymuştum, düz normal konu açıp sonra eklerim demiştim gene izin vermedi. Sonrasında direkt alacağım şeyleri ve fiyatlarını yazdım konumda mecburen
  5. kelomerosan

Arkadaşlar am5 sistem tavsiyesi için konu açmaya çalışıyorum ama site açmama izin vermiyor yardımcı olabilir misiniz?
  6. kelomerosan

LoL'de edilen küfür için suç duyurusunda bulunulabilir mi :D

Aaa değişmiş anladım teşekkürler
  7. kelomerosan

Senin kız kardeşin diye 2 kere diyor bana da bunları dedikten sonra bana demesi fark eder mi. Ben bu adamın Semih Çelik kafasında biri olabileceğinden, incel falan çeteleri desem belki daha çok umarsarlar diyecem de insanlara açık açık videolu bir şekilde ne yapacağını anlatan adama bir şey...
  8. kelomerosan

Yapma ya, suç duyurusunda bulunuyorsun ve suçlu bulunuyor ama ceza alması için dava mı açmak gerekiyor. Çok enteresan yani biri ağır olmayan bir suç işledi ve ceza alması için mağdurun 25-30 vermesi lazım 1734421325 Ayrıca konu niye ana ekranda çıkmıyor anlamadım
  9. kelomerosan

Yani şakayla karışık konu, zaten oyunun ne olduğu belli zaten sürekli küfür hepimiz biliyoruz. Arkadaş din, aile gibi hassas tellere zaten sürekli küfür etti oralı olmadım da çok grafik ve detaylı bir şekilde kız kardeşime neler yapacağını söyleyince biraz asabım bozuldu :) Ekran görüntüsünü...
  10. kelomerosan

Kasım bitiyor İndirimler Gidiyoooorrr🥺

Ben de aynı şeyi düşünüyorum o yüzden alabiliyorken almak lazım. Şimdi PC'mi satmaya çalışıyorum 2. el fiyatlar atmosferden çıkmadan am5'e geçsem hoş olur ama satılmazsa da sağlık
  11. kelomerosan

Kasım bitiyor İndirimler Gidiyoooorrr🥺

14.998.57 limitimdeki son 1 lira 43 kuruş ile hasbihal ediyoruz nasıl halledicez diye
  12. kelomerosan

Sistemimi kaça satabilirim sizce

Sistemim: -R5 5600 -Rx 6800 -16 (2X8) gb Xpg Gammix D30 -Dark Guardian kasa -Cooler Master Elite V3 600W psu -Kioxia Exceria 480 GB SSD(74 sağlık) -Kioxia Exceria G2 1TB M.2 SSD(95 sağlık) -Lenovo G24-10 144hz TN Monitör kaça satabilirim belki önümüzdeki şubat mart gibi satıp üstüne koyup 7500F...
  13. kelomerosan

PS2 Modlama konusunda bilgisi olan var mı?

FreeMcBoot kurulu ve scph 70003
  14. kelomerosan

PS2 Modlama konusunda bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar kız arkadaım bana bir ps2 aldı ve önceden modlu bir şekilde geldi, kendisi test etti ve her şey çalışıyordu. Ben deneyince monitörümde input not supported diye bir baloncuk çıktı ama arkasında oyunlar oynanabiliyordu, birkaç ayar değiştirdim ve onu yaptığımdan beri hiçbir oyun...
  15. kelomerosan

100-200 liraya tıraş makinesi önerebilir misiniz?

Arkadaşlar genel olarak vücut kıllarım için kullanacağım, genel olarak koltuk altı ve alt vücut için kullanacağım. Önerisi olan var mı?
  16. kelomerosan

Uygun fiyatlı protein tozu önerebilir misiniz?

Sağolasın brom, yapacak bir şey yok 160 da 160. Günlük proteini gidermek 40-60 liraya falan geliyor. Bu gene daha iyi :')
  17. kelomerosan

Uygun fiyatlı protein tozu önerebilir misiniz?

Arkadaşlar protein tozu diğer yollarla günlük protein ihtiyacımı kapatmaktan daha karlı olacak. Bildiğiniz fiyatı uygun olan bir protein tozu var mı? Bir tane buldum da fiyatı çok ucuz geldi güvenmedim pek https://proteinocean.com/whey-protein-lansman
  18. kelomerosan

Yeni Microsoft Edge'i beğendiniz mi?

Bana da öyle geldi ama kesin bir şey söylemem mümkün değil 1599223301 Ona da bir gün şans vericez 😅
  19. kelomerosan

Yeni Microsoft Edge'i beğendiniz mi?

Ben şahsen sevdim. Hiç detaylarını bilmiyorum, geçenlerde Google Chrome'da youtbe'da problemler yaşamaya başlamıştım ve bugüne kadar hala çözemedim. Herkes başka bir tarayıcı kullan dedi ama ben inat ettim. Yeni Microsoft Edge görünce neden olmasın dedim ve artık çok rahatım. Tek çözemediğim...
  20. kelomerosan

Sonunda çalışan bir PC :)

Eski bir televizyon sehpası vardıi ona monğitörü koydum. Bir tık daha küçük ve kısa bir tane daha var ona da klavye ve mouse( Yerde oturuyorum XD) 1598713617 Çünkü oıptimizasyon rehberi izledim ve ultra ve medium high karşık ayarlarda 40-50 fps alıyorum)1080p) 1598713779 Yoo doku ultra da...
Top Bottom