E o zaman adama niye soruyorsun?Yok, RX 570 görüntüyü etkileyen texture gibi ayarlar high, ufak ayarlar medium olunca 1080P'de 40 FPS veriyor.
E o zaman adama niye soruyorsun?Yok, RX 570 görüntüyü etkileyen texture gibi ayarlar high, ufak ayarlar medium olunca 1080P'de 40 FPS veriyor.
E o zaman adama niye soruyorsun?![]()
Doğru.ODA ULTRA DEMİCEK BİLADER!
Eski bir televizyon sehpası vardıi ona monğitörü koydum. Bir tık daha küçük ve kısa bir tane daha var ona da klavye ve mouse( Yerde oturuyorum XD)Benim merak ettiğim bir şey var masa olmadan nasıl oynuyorsunuz ?![]()
Çünkü oıptimizasyon rehberi izledim ve ultra ve medium high karşık ayarlarda 40-50 fps alıyorum)1080p)RX 580 RDR2 ultra ayarlarda 20 FPS alıyor, RX 570 ile nasıl oynuyon la?
Yoo doku ultra da. İlediğim videoyu atiyim direkt.Yok, RX 570 görüntüyü etkileyen texture gibi ayarlar high, ufak ayarlar medium olunca 1080P'de 40 FPS veriyor.
İşin en iyisi baya stabil çalışıyor. Çok nadiren 40'ın altına düşüyor.Eski bir televizyon sehpası vardıi ona monğitörü koydum. Bir tık daha küçük ve kısa bir tane daha var ona da klavye ve mouse( Yerde oturuyorum XD)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü oıptimizasyon rehberi izledim ve ultra ve medium high karşık ayarlarda 40-50 fps alıyorum)1080p)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yoo doku ultra da. İlediğim videoyu atiyim direkt.ayarlarım bu ama advanced tekiler medium da bıraktım(Üşeniyorum ayarlamaya)