Arama sonuçları: *

1. mehmetii

saizens dolandırıcılığı (güvenmeyin)

O günde olduğu gibi bu seferde şikayeti ve işin ciddiye bineceğini duyduğu an çok sağlam R yapıyor. Hal ve hareketleri, konuşmaları cidden normal değil. Var bir sıkıntısı ama çözemedim. Ayrıca beni 2 gün bekletip iadeyi yaptığında cenazem var diyip bir de bana kızmıştı beklediğim yetmezmiş...
  2. mehmetii

‘saizens’ kişisinin ilanı hakkında

Arkadaş az önce parayı gönderdi ama burada söylediği gibi boş yaptı fazla uzattı gibi ithamları canımı sıktı. Mecbur kalmasaydı göndereceğini düşünmüyorum. Bu hareketleri beni üzdü. Alt tarafı bir oyun için insanları üzmeye değmez. Ben o kadar sabırla 20 saat bekleyip konu açıyorum ve kötü söz...
  3. mehmetii

Son durum gördüğünüz gibi ilgili kişi hala aktif ve sözüm ona referans eklemeye devam ederek satış yapıyor. Ben iletişime geçmeden önce 3 referans vardı. Geçte olsa 2sinden olumlu dönüş aldım. Onlar @Hadicanmsnde ve @kyilmaz bu arkadaşların bir suçu yok sonuçta alışverişlerini tamamladıklarını...
  4. mehmetii

Arkadaş eski ilanını kapattı ve az önce yeni ilan oluşturdu. Referanslarına, konuşmasında bahsi geçen moderatör arkadaşıda eklemiş... Cidden adam beni bekletirken başkalarıyla alışverişine devam ediyor gibi görünüyor ve ya kasıtlı olarak belirli kişilere gönderip geri kalanlara bunu yapıyorda...
  5. mehmetii

Son durum.
  6. mehmetii

Yanlış hocam ben DH foruma 2008'den beri üyeyim forumda 334, 2. el alışverişte 158 mesajım var. Referanlarım ve ticaretlerimde oldu 5 10 kere, sürekli takip etsemde çok mesaj atmıyorum ihtiyacı duymuyorum daha çok araştırır, bakınırım. Ben yine saatlerce bekleyeyim iyi niyetimle ama bana...
  7. mehmetii

Hocam 2020 çokta yeni sayılmaz artık baktım onlara referanslarıyla bile iletişime geçtim daha ne kadar sorgulayabilirim bir şey almadan satmadan önce. Referanslarının kayıtlarına ve mesajlarına bile baktım ama işte..
  8. mehmetii

Konudan sonra hala hastanede olduğunu, eve gidemediğini ve konuyu kaldırmamı istedi bugün için göndereceğini belirterek. Bende tekrardan geçmiş olsun dileklerimi ileterek bu işlemi telefonundan ve ya -o an csgo da aktif olan- ‘kardeşimdir’ dediği kişi aracılığı ile yapabileceğini söyledim. Fakat...
  9. mehmetii

Ne bileyim hocam işte dediğim gibi ilanda referanslarıda var, bunların 2 tanesiyle iletişim kurdum aktif ve eski hesaplar, olumlu dönüş yaptılar. 1677216219 İşin o noktaya varmamasını ümit ediyorum hala iyi niyetimle. İnsanlara güvenmek istiyorum, empati yapmak lazım diyorum hastam var dedi...
  10. mehmetii

Not: Sorun çözüldü, para iadesi yapıldı. Merhaba başlıkta ismi geçen @saizens arkadaşın ilanı üzerine kendisiyle dün akşam iletişime geçip steamden 2022 mw2 istediğimi belirttim. Kendiside bana ilan gereği %50 indirimli fiyatı iletti ve sonrasında discordtan iletişime devam ettik. Konuda...
Top Bottom