Neler Yeni

‘saizens’ kişisinin ilanı hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mehmet
forumda yeni üyelik açanlara çok güvenmeyin eski tipler genelde daha güvenilir oluyor benimde 1 sene olmuş vay be zaman cabuk geçiyor
Hocam 2020 çokta yeni sayılmaz artık baktım onlara referanslarıyla bile iletişime geçtim daha ne kadar sorgulayabilirim bir şey almadan satmadan önce. Referanslarının kayıtlarına ve mesajlarına bile baktım ama işte..

The Batman

80+ Silver
Hocam 2020 çokta yeni sayılmaz artık baktım onlara referanslarıyla bile iletişime geçtim daha ne kadar sorgulayabilirim bir şey almadan satmadan önce. Referanslarının kayıtlarına ve mesajlarına bile baktım ama işte..
2020 kayıtlı ama adam forumda kayıt olmuş bırakmış öyle benim için yeni üyeden pek farkı yok burda vakit geçirmemiş

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mehmet
2020 kayıtlı ama adam forumda kayıt olmuş bırakmış öyle benim için yeni üyeden pek farkı yok burda vakit geçirmemiş
Yanlış hocam ben DH foruma 2008'den beri üyeyim forumda 334, 2. el alışverişte 158 mesajım var. Referanlarım ve ticaretlerimde oldu 5 10 kere, sürekli takip etsemde çok mesaj atmıyorum ihtiyacı duymuyorum daha çok araştırır, bakınırım.

A15755C1-1528-439C-BADC-A2EEE4C3F7D9.png

Ben yine saatlerce bekleyeyim iyi niyetimle ama bana ‘discorda bakar mısın?’ mesajından sonra gerçekleşen konuşma. Yazık.

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mehmet
Son durum.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Böylelerine sağlam bi yaptırım uygulayacaksın ki insan kandırmayı akıllarından bile geçirmeyecekler.

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mehmet
Bu konuyu görüp sözünde duracağını ümit ediyorum. Aksi bir durum olursa mesaj ile güncelleme yaparsın dostum bu konuda. Bizim de haberimiz olsun, gereken yapılır zaten.

@saizens
Arkadaşım konuyu görüp konuya giriyorsun, sonra cevap yazmadan başka konuya geçiyorsun. Şu anda üstüne bir suç atılıyor. İtiraz et ya da kabullen. Eğer cidden dolandırıcılık yaptıysan yazık, ne diyeyim.

Böylelerine sağlam bi yaptırım uygulayacaksın ki insan kandırmayı akıllarından bile geçirmeyecekler.

Arkadaş eski ilanını kapattı ve az önce yeni ilan oluşturdu. Referanslarına, konuşmasında bahsi geçen moderatör arkadaşıda eklemiş... Cidden adam beni bekletirken başkalarıyla alışverişine devam ediyor gibi görünüyor ve ya kasıtlı olarak belirli kişilere gönderip geri kalanlara bunu yapıyorda olabilir.

Hatta özellikle yeni üye olanlara nasıl olsa inandıramaz kimseyi mantığı ile bunu yapıyor olabilir ki zaten discord mesajında da bunu belirtiyor.

SerhatCC

80+ Bronze
rezil adam, yazma daha fazla direkt polise gitsene
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül Bu arkadaşa yardımcı olma şansınız yok mudur ? Moderatörlerden Kerem'i referans gösteren bir satıcı bu arkadaşımızın parasını aldığı halde oyununu dünden beri yollamıyor.

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaş eski ilanını kapattı ve az önce yeni ilan oluşturdu. Referanslarına, konuşmasında bahsi geçen moderatör arkadaşıda eklemiş... Cidden adam beni bekletirken başkalarıyla alışverişine devam ediyor gibi görünüyor ve ya kasıtlı olarak belirli kişilere gönderip geri kalanlara bunu yapıyorda olabilir.

Hatta özellikle yeni üye olanlara nasıl olsa inandıramaz kimseyi mantığı ile bunu yapıyor olabilir ki zaten discord mesajında da bunu belirtiyor.
referans olan insanlarıda ifşalarmısın kanka bu forumdaysalar bide artık siber suçlara gitmenin vakti gelmiş

bide profilini kısıtlamış dolandırıcı muhtemelen kanka bas şikayeti geç

melidoas6

80+ Silver
Merhaba başlıkta ismi geçen @saizens arkadaşın ilanı üzerine kendisiyle dün akşam iletişime geçip steamden 2022 mw2 istediğimi belirttim. Kendiside bana ilan gereği %50 indirimli fiyatı iletti ve sonrasında discordtan iletişime devam ettik. Konuda referans olarak paylaştığı kişilere arkadaşı sordum cevapları geçte olsa olumlu olarak geldiğinden bu vakte kadar bekledim ama transferden sonra arkadaş bir türlü benimle iletişime geçmiyor. Transferden hemen sonra cevap vermeyi bırakan arkadaş bir buçuk saat sonra discordtan aramam üzerine açmayıp mesaj ile hastası olduğunu acilen hastaneye götürdüğünü ve bir endişimin olmaması gerektiğini, istersemde iadeyi yapacağını belirtti. Beklemem halindeyse gece geçte olsa dönünce oyunu göndereceğini söyledi. Bende geçmiş olsun dileklerimi iletip bekleyeceğimi söyledim. Bu arada bana cevap vermediği süre boyunca dcde aktif ve 3 defada aralıklarla forumda çevrim içi olup benim profilim dahil konularda ki hareketlerini forum özelliği sayesinde gözlemliyordum cevap verince muhtemelen kardeşi olduğunu söyledi ki kardeşi profilime neden bakma ihtiyacı duyar bilmiyorum.

Velhasıl kelam dün gece 23’ten bu vakte kadar arkadaş halen daha gönderebilmiş değil. Dünyanın binbir türlü hali var, sıkıntısı derdi olabilir gayet tabii ama halen arkadaş gün boyu çevrimiçi olmalara hatta konulara cevap yazmaya ve csgo ya girebilecek vakti bulabiliyor. Ya da kardeşidir yine… İşim gereği biliyor ve kişisel verilerin korunma kanununa uyup mesajları şuan atmıyorum ama haklı sebebini belirtip iletişime geçmez ise isim ve iban bilgilerini gizleyerek paylaşabilirim.
Yüzde 50 indirimli satması şüpheli umarım dolandırıcı vs değildir. Son durum ne

Yanlış hocam ben DH foruma 2008'den beri üyeyim forumda 334, 2. el alışverişte 158 mesajım var. Referanlarım ve ticaretlerimde oldu 5 10 kere, sürekli takip etsemde çok mesaj atmıyorum ihtiyacı duymuyorum daha çok araştırır, bakınırım.

Alıntıyı görüntüle

Ben yine saatlerce bekleyeyim iyi niyetimle ama bana ‘discorda bakar mısın?’ mesajından sonra gerçekleşen konuşma. Yazık.
Tehdit vari bir söylem sizin paranızın karşılığını yani oyununuzu göndermek zorunda oyunu gönderince zaten düzeltma yapar konuyu kaldırırsınız.

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mehmet
Yüzde 50 indirimli satması şüpheli umarım dolandırıcı vs değildir. Son durum ne
Son durum gördüğünüz gibi ilgili kişi hala aktif ve sözüm ona referans eklemeye devam ederek satış yapıyor. Ben iletişime geçmeden önce 3 referans vardı. Geçte olsa 2sinden olumlu dönüş aldım. Onlar @Hadicanmsnde ve @kyilmaz bu arkadaşların bir suçu yok sonuçta alışverişlerini tamamladıklarını bana olumlu şekilde bildirdiler, üstüne az önce bir moderatör ilede alışveriş gerçekleştirip artık bana kimsenin inanmayacağını düşünüyor...

melidoas6

80+ Silver
Hocam profil görülmesini sınırlandırmış hukuki süreçlere başlayınız bence

Son durum gördüğünüz gibi ilgili kişi hala aktif ve sözüm ona referans eklemeye devam ederek satış yapıyor. Ben iletişime geçmeden önce 3 referans vardı. Geçte olsa 2sinden olumlu dönüş aldım. Onlar @Hadicanmsnde ve @kyilmaz bu arkadaşların bir suçu yok sonuçta alışverişlerini tamamladıklarını bana olumlu şekilde bildirdiler, üstüne az önce bir moderatör ilede alışveriş gerçekleştirip artık bana kimsenin inanmayacağını düşünüyor...
Birilerini inandırmak için 2-3 düzgün satış yapar sonra yapmayı bırakıp sizi yalancı çıkartma gibi bir amacı olabilir. Sırf referans için bir kaç tane yapmış. Ama size ürün teslimatı yok bu her şekilde sorundur size inanıyorum. Öyle olmasa karşı tarafta kendini savunurdu. Siber suçlara şikayet edin.

saizens

80+

Alıntıyı görüntüle

Arkadaş ibanını atsın para iadesini gerçekleştireyim, hastam olduğu halde boş muhabbet yapmaya devam etmiş, öyle olsa satacağımı sattım moderatör'e dahi verdim+3 kişi forum üzerinden de verdim, technopat üzerinden de 5 kişiye sattım, dolandırıcı olsam parayı kaldırıp herkesi engellemek zor olmazdı, böyle bir şahısa 700 tl'lik oyunu zaten 350'ye vermeyeceğim, direkt at ibanını.

İadesini gerçekleştirdim, bir daha da boş muhabbet yapma, sen oyun oynayacaksın diye hastamı bırakıp gelemem, para iadesini ilk günde söyledim kabul etmedin :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom