Neler Yeni

‘saizens’ kişisinin ilanı hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaş ibanını atsın para iadesini gerçekleştireyim, hastam olduğu halde boş muhabbet yapmaya devam etmiş, öyle olsa satacağımı sattım moderatör'e dahi verdim+3 kişi forum üzerinden de verdim, technopat üzerinden de 5 kişiye sattım, dolandırıcı olsam parayı kaldırıp herkesi engellemek zor olmazdı, böyle bir şahısa 700 TL'lik oyunu zaten 350'ye vermeyeceğim, direkt at ibanını.
Hiç inandırıcı gelmiyosun nedense bana. Hastam var diyosun ilan yayınlıyorsun. Hastam var diyosun forumdan cıkmıyorsun. Hastam var diyosun adama açtıgın konuyu kapat öyle paranı yollayacağım diyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Madem burada açılan konunun farkındasın adamı bu kadar süründüreceğine parasını neden yollamıyorsun. Onu da anlamış değilim.

saizens

80+
Hiç inandırıcı gelmiyosun nedense bana. Hastam var diyosun ilan yayınlıyorsun. Hastam var diyosun forumdan cıkmıyorsun. Hastam var diyosun adama açtıgın konuyu kapat öyle paranı yollayacağım diyorsun.
Sen ne bilip bilmeden konuşuyorsun ilk gün para geldiği gün, hastamın olduğunu ve isterse hemen parasını iade edeceğimi söyledim yada bekle gece oyunu atayım dedim. sende boş muhabbet yapma, arkadaş beklemeyi seçti hastaneden gelemedim.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sen ne bilip bilmeden konuşuyorsun ilk gün para geldiği gün, hastamın olduğunu ve isterse hemen parasını iade edeceğimi söyledim yada bekle gece oyunu atayım dedim. sende boş muhabbet yapma, arkadaş beklemeyi seçti hastaneden gelemedim.
Saat 14 bilmem kaçta kredi kartı borcum var ödemem lazım diye ilan açıyosun. Adama 16 dan sonra cevap veriyosun. Kör müyüz biz burada. Ayrıca adamla yaptıgın konusma orada. Şunları yapmazsan paranı vermem diyosun.

SerhatCC

80+ Bronze
hastaneden gelememişsin ama ne hikmetse sabahtan beri forumdasın. mevzu büyüyünce yöneticilere mesaj gidince hemen nasıl da müsait oldun.
ama sıkıntı yok böyle böyle doğru yola geliceksin

ha ben bu arkadaşın yerinde olsam bu kadar sabırlı olmazdım. kim olduğunu bulur o parayı senden söke söke alırdım sonra da adli işlerle uğraştırırdım da. dua et ki düzgün birine denk gelmişsin

TİTAN.

80+ Platinum
Referans verdiği moderatör @𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
tanır mı tanımaz mı bilemem
forumda o kadar uzun süredir varım bu moderatörü hiç görmedim garip durum (suçlama yapmak gibi bir niyette değilim)
Arkadaş ibanını atsın para iadesini gerçekleştireyim, hastam olduğu halde boş muhabbet yapmaya devam etmiş, öyle olsa satacağımı sattım moderatör'e dahi verdim+3 kişi forum üzerinden de verdim, technopat üzerinden de 5 kişiye sattım, dolandırıcı olsam parayı kaldırıp herkesi engellemek zor olmazdı, böyle bir şahısa 700 TL'lik oyunu zaten 350'ye vermeyeceğim, direkt at ibanını.

İadesini gerçekleştirdim, bir daha da boş muhabbet yapma, sen oyun oynayacaksın diye hastamı bırakıp gelemem, para iadesini ilk günde söyledim kabul etmedin :)
konuya bak çok ilginç geçmiş olsun hastanız için

Saat 14 bilmem kaçta kredi kartı borcum var ödemem lazım diye ilan açıyosun. Adama 16 dan sonra cevap veriyosun. Kör müyüz biz burada. Ayrıca adamla yaptıgın konusma orada. Şunları yapmazsan paranı vermem diyosun.
atın kanıtlarıyla görelim bizde herkesin herşeyi ortada olsun

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mehmet
Arkadaş az önce parayı gönderdi ama burada söylediği gibi boş yaptı fazla uzattı gibi ithamları canımı sıktı. Mecbur kalmasaydı göndereceğini düşünmüyorum. Bu hareketleri beni üzdü. Alt tarafı bir oyun için insanları üzmeye değmez. Ben o kadar sabırla 20 saat bekleyip konu açıyorum ve kötü söz söylemeden yazmaya çalışıyorum üzmemek, kırmamak için işi vardır derdi vardır diye alttan alıyorum ama boş yapmış oluyorum art niyetli oluyorum ve DC'den yazdığı gibi bana "iyilik yaramıyormuş" ve oyunu bu sebepten göndermeyecekmiş. Olsun canı sağolsun, ne diyim. Ayrıca iadeyi kabul etmedi sözlerinede yine iyi niyetimden geçmiş olsun dileklerimle bekleyeceğimi söylediğimi tekrar iletmek isterim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom