Arama sonuçları: *

1. mhmtsalih

Kız arkadaşımla kalabileceğim yer!!

O en son çare aklımda😅 1672700867 Yok hayır ben 22 yim kız 18
  2. mhmtsalih

Parayı sorun etmiyorum ki? Kimliksiz bir yer istiyoruz 1672669184 Pansiyona güvenebilir miyiz peki?
  3. mhmtsalih

Mantıklı😅
  4. mhmtsalih

Bi arayayım teşekkürler.
  5. mhmtsalih

Ağa benim ailemde sorun sıkıntı yok fakat kendi ailesine tanıtmadı beni askerlik sonrasını bekliyoruz
  6. mhmtsalih

😅 1672480523 Ciddi ilişkide kız arkadaşım kimlik vermek istemez muhtemelen o yüzden oteli otomatik eledik. 1672480559 Evet bende çok lüks yerler buldum ama işte tedirgin de oluyor insan:( 1000tl 2 günlük 1672480580 Öğretmen evi kimlik istiyor mu?
  7. mhmtsalih

Günlük evlere de güven sıkıntılı:( gizli çekim vs yorumları duydum(ne kadar doğru bilmiyorum)) bilinen günlük ev varsa tutabilirim ama.
  8. mhmtsalih

Ankaraya 2 günlüğüne gideceğim. Kız arkadaşımın doğum gününü kutlayıp beraber kalabiliriz. Günlük evlere güvenmiyorum hostelede kız arkadaşım yanaşmıyor önereceğiniz başka bir durum var mı?
  9. mhmtsalih

Green Card Danışmanlık Hizmeti

Tabikii ama şuan çalışıyorum akşam bir etiket yapıştır bana. 1669875587 Akşam etiket atın hocam. Şuan çalışıyorum. Aydınlatırım sizi.
  10. mhmtsalih

Green Card Danışmanlık Hizmeti

Enişten eğer bunlara inanıyorsa şimdiden abd ye gittiğinde enişteni düşünemiyorum dostum :) doğru yapılabilir evet ama greencard çıkıp çıkmayacağı ne malum? Bana çıktı ne hikmetse baya masrafım oldu ama değdi.
  11. mhmtsalih

Lazer epilasyon öneri

Selamlar, lazer epilasyon makinası almak istiyorum (Evde kullanmak için) Lazer epilasyon salonlarındaki verimi alabilecek makina var mı? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim. 1668428811 Up
  12. mhmtsalih

Babam geçmiste açtığım Instagram hesabını öğrenmiş

En fazla mokoko kanka üzülme ama ailen dindar sen ateizm destekçisi isen baban çok üzülüp kırılmıştır. Zamana bırakmalısın şuanda. Trojan vs biliyorsa baban belki trojan atmıştır telefonuna
Top Bottom