Günlük evlere de güven sıkıntılı gizli çekim vs yorumları duydum(ne kadar doğru bilmiyorum)) bilinen günlük ev varsa tutabilirim ama.oteller çok pahallı ben günlük evde kalırdım
hostelleride hiç tavsiye etmem
Hiç girme bence günlük evlere, paraya kıy otele felan götür hem tatil yaparsiniz (eğer ciddi ilişkideysen yap )Ankaraya 2 günlüğüne gideceğim. Kız arkadaşımın doğum gününü kutlayıp beraber kalabiliriz. Günlük evlere güvenmiyorum hostelede kız arkadaşım yanaşmıyor önereceğiniz başka bir durum var mı?
Öğretmenevlerinde kalabilirsiniz.Ankaraya 2 günlüğüne gideceğim. Kız arkadaşımın doğum gününü kutlayıp beraber kalabiliriz. Günlük evlere güvenmiyorum hostelede kız arkadaşım yanaşmıyor önereceğiniz başka bir durum var mı?
sincanda evimiz var gardas gel agirlayak
Ciddi ilişkide kız arkadaşım kimlik vermek istemez muhtemelen o yüzden oteli otomatik eledik.Hiç girme bence günlük evlere, paraya kıy otele felan götür hem tatil yaparsiniz (eğer ciddi ilişkideysen yap )
Evet bende çok lüks yerler buldum ama işte tedirgin de oluyor insan 1000tl 2 günlükOtel parasına çok lüks günlük evlerde kaldım bu zamana kadar. Toplasan otele 3-5 kere gitmişimdir. Günlük ev güzel oluyor ama dediğiniz gibi güven sorunu varsa bir şey diyemem.
Öğretmen evi kimlik istiyor mu?Öğretmenevlerinde kalabilirsiniz.
Hocam kız arkadaşiniz derin devletten mi ne kimliği ne alaka hem zaten ciddi ilişki demişsiniz sonunda evlilikte olur kimlik mi göstermicek dhdjdjgddksjdhdhjd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ciddi ilişkide kız arkadaşım kimlik vermek istemez muhtemelen o yüzden oteli otomatik eledik.
Evet bende çok lüks yerler buldum ama işte tedirgin de oluyor insan 1000tl 2 günlük
Öğretmen evi kimlik istiyor mu?
Ağa benim ailemde sorun sıkıntı yok fakat kendi ailesine tanıtmadı beni askerlik sonrasını bekliyoruzHocam kız arkadaşiniz derin devletten mi ne kimliği ne alaka hem zaten ciddi ilişki demişsiniz sonunda evlilikte olur kimlik mi göstermicek dhdjdjgddksjdhdhjd
Büyük ihtimalle.Öğretmen evi kimlik istiyor mu?
günlükde istiyorermek istemez muhtemelen o yüzden oteli otomatik eledik.
Bilgilisin abi?günlükde istiyor