selmantoz
80+ Bronze
Dahası
hocam pansiyonlara bakınız isterseniz ama onlarda günlük kiralık gibi bir şey
ee ne kaldı geriye otel de pahalı diyorsunAnkaraya 2 günlüğüne gideceğim. Kız arkadaşımın doğum gününü kutlayıp beraber kalabiliriz. Günlük evlere güvenmiyorum hostelede kız arkadaşım yanaşmıyor önereceğiniz başka bir durum var mı?
Parayı sorun etmiyorum ki? Kimliksiz bir yer istiyoruzee ne kaldı geriye otel de pahalı diyorsun
Pansiyona güvenebilir miyiz peki?Günlük kiralık evler hiç güvenli değil ayrıca çok pis. Hijyenik olarak çok kötü.
Bence para verilmeli ve otel - pansiyondan kalınmalı. Başka çareniz yok gibi görünüyor. Yenge ablanın buna yanaşmaması saçma. Ama belki günlük kiralık evlerin halini bilmiyordur. 1-2 inceleme videsou izlet anlar zaten
Ben otele getirirdim.Ankaraya 2 günlüğüne gideceğim. Kız arkadaşımın doğum gününü kutlayıp beraber kalabiliriz. Günlük evlere güvenmiyorum hostelede kız arkadaşım yanaşmıyor önereceğiniz başka bir durum var mı?
;Mekana göre değişiyor. Puan ve yorum sistemiyle çalışan mekanlar var ise onları kontrol et. her şey senin elinde. Araştırma ile en güzelini bulursun. Şu yukarda yazdığım yada diğer üyelerin yazdığı mesajların SSini yengeye gösterirsen ikna olur bence.Parayı sorun etmiyorum ki? Kimliksiz bir yer istiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pansiyona güvenebilir miyiz peki?
O en son çare aklımdaabi ne yap biliyon mu bi araba kirala ticari bisey onda kalin senin kiz bunu kabul eder sanirim
Yok hayır ben 22 yim kız 18Knk siz 18 yaş altısınız heralde
alo cocuk subeO en son çare aklımda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hayır ben 22 yim kız 18