Neler Yeni

Kız arkadaşımla kalabileceğim yer!!

2mApoo

80+ Silver
Günlük kiralık evler hiç güvenli değil ayrıca çok pis. Hijyenik olarak çok kötü.
Bence para verilmeli ve otel - pansiyondan kalınmalı. Başka çareniz yok gibi görünüyor. Yenge ablanın buna yanaşmaması saçma. Ama belki günlük kiralık evlerin halini bilmiyordur. 1-2 inceleme videsou izlet anlar zaten :D

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Ben öğretmen evlerinde/demir yolu evlerinde kalıyorum bir yere günübirlik gidersem.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ankaraya 2 günlüğüne gideceğim. Kız arkadaşımın doğum gününü kutlayıp beraber kalabiliriz. Günlük evlere güvenmiyorum hostelede kız arkadaşım yanaşmıyor önereceğiniz başka bir durum var mı?
ee ne kaldı geriye otel de pahalı diyorsun

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
ee ne kaldı geriye otel de pahalı diyorsun
Parayı sorun etmiyorum ki? Kimliksiz bir yer istiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günlük kiralık evler hiç güvenli değil ayrıca çok pis. Hijyenik olarak çok kötü.
Bence para verilmeli ve otel - pansiyondan kalınmalı. Başka çareniz yok gibi görünüyor. Yenge ablanın buna yanaşmaması saçma. Ama belki günlük kiralık evlerin halini bilmiyordur. 1-2 inceleme videsou izlet anlar zaten :D
Pansiyona güvenebilir miyiz peki?

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Ankaraya 2 günlüğüne gideceğim. Kız arkadaşımın doğum gününü kutlayıp beraber kalabiliriz. Günlük evlere güvenmiyorum hostelede kız arkadaşım yanaşmıyor önereceğiniz başka bir durum var mı?
Ben otele getirirdim.

2mApoo

80+ Silver
Parayı sorun etmiyorum ki? Kimliksiz bir yer istiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pansiyona güvenebilir miyiz peki?
;Mekana göre değişiyor. Puan ve yorum sistemiyle çalışan mekanlar var ise onları kontrol et. her şey senin elinde. Araştırma ile en güzelini bulursun. Şu yukarda yazdığım yada diğer üyelerin yazdığı mesajların SSini yengeye gösterirsen ikna olur bence.

Top Bottom