arkadaşımla aram bozuldu

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,457
arkadaşlar selam bundan öncede bunun gibi konular açmıştım ki ne yapacağımı bilememem veya tavsiyenizi almak içindi muhtemelen daha görebilirsiniz bunun gibi konular neyse biz 11. sınıftık ve bende bir arkadaşımla aram bozulunca 2'li oturan kızlar vardı onlarla konuşmaya başladım ve bu 1 yıl sürdü . Bu yılsa 11. sınıf olduk ve onlarda ayrıldı benim konuştuğum 2. kızla beraber aynı yere düştük 1. arkadaşım ise başka sınıfta idi . Bu yüzden bizim sınıfa gelmek için çabaladı işte annesini falan çağırdı ki tek yaptığı rehber hocayla konuşmak ve bu ondan sonra bizim sınıfın adı çıktı konuşuluyor ders işlenmiyor diye birde herkes onun şubesine geçmek isteyince kız "neden geçiyorum ki? herkes benim sınıfıma gelmek istiyor , konuşma vs. yok" falan dedi ama bundan öncede işte sıkıcı dedi fakat en son bunları diyince gelmedi ki 3-4 öncesine kadar mantıklıydı . Fakat bu dağılımdan memnun olmayan diğer kişilerde konuştular ve bizim sınıftan insanlar gitmeye başladılar ( hem diğer sınıflarda arkadaşları olduğu için hem de en çok konuşan sınıf bizimkiydi ) tabi bugünde 32 kişilik sınıf oldu 25-26 yani iyiydi . Aslında 1. arkadaşın istediği hemen hemen her şey vardı ama ondan sonra illede gelmeyeceğim diye tutturdu ( artık o şubedekiler mi etkiledi bilmem ) ardından bizim 2. yi çağırdı o da haliyle ağzına kadar dolan sınıfa gelmek istemedi üstelik bizim sınıf boşalıncada onu çağırdı ama bizim 1. başlamış işte ben emek harcadım senim tek yaptığınsa oturmak vs. ben uğraşıyorum sen hiçbir şey dedi ve galiba bu saçma şey yüzünden bozmuş işin daha saçma tarafı ise bir şey yapmayan bana tavır yapmaya başladı işte bugün 1. yi bizim şubede görünce ve 2. ye yakın dururken " barıştınız mı ? " dedim ama o muhattab olma dedi gitti , ondan sonra bende 2. ile konuştum ki kızda sinir olmuş anlatıyordu başkalarına bende aralarını yapmak istediğim için bir şeyler anlattım ama 1. beni o grupta görünce iyice sinir olmuş ( millet gülüyor espiri yapılıyor diye kendisine , aslında kendisine gülünüyor zannetti ama millet olaya güldü çünkü aşırı saçma bense hiç ama hiç gülmedim çünkü gram komikliği yoktu hadi olsa gülsem okey de yok işte ) bende onun yanına gidince gelme , benle konuşma vs. yaptı şimdi size soruyorum ne yapayım ? ben şahsen son bir kez daha adam akıllı konuşmak için şans vereceğim çünkü okulda arkadaşım onlar dışında yok yani canım aşırı sıkılır o yüzden işin en azından kendi tarafımı kurtarsam okeydir diye düşünüyorum sizce ne yapayım?

Sen onların kavgasına vs. karışmak zorunda değilsin, dediğin gibi yalnız kalmamak için hangisini istiyorsan onu destekle falan kurtar gerisini salla.

Sen onların kavgasına vs. karışmak zorunda değilsin, dediğin gibi yalnız kalmamak için hangisini istiyorsan onu destekle falan kurtar gerisini salla.
Hocam olaylar gelişti galiba barıştılar ama olay gene bana patladı çünkü bugün bana yalan anlatmışsın dedi ( fakat benim anlattıklarım tam anlaşılmamıs o yüzden gene bana değdi ucu) her neyse şimdi whatapp dan iyi mıyız? Diye sormayı düşünüyorum oradada açıklık getiririm çünkü yüz yüze çok vakit bulamıyoruz ne dersiniz

Hocam olaylar gelişti galiba barıştılar ama olay gene bana patladı çünkü bugün bana yalan anlatmışsın dedi ( fakat benim anlattıklarım tam anlaşılmamıs o yüzden gene bana değdi ucu) her neyse şimdi whatapp dan iyi mıyız? Diye sormayı düşünüyorum oradada açıklık getiririm çünkü yüz yüze çok vakit bulamıyoruz ne dersiniz
Kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin ama yine de yazmanı öneriyorum, tavırları değişmiyor bildiklerine inanmaya devam ediliyorsa yapacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,871
Üyeler
175,118
Son üye
Son Havale geçiren
Geri