Arama sonuçları: *

1. mm33

Tüketici hakem heyeti sonrası satıcı ödemeyi reddediyor ne yapmalıyım ?

Teşekkürler hocam hala sonuç alabilmiş değilim ama süreleri doluyor e-devlet'ten adıma açılan bir karşı dava'da yok yani icra işlemleri başlatılacak yakın zamanda ödeme yapmazlarsa bu adamlar ticaret adamı toptancı 2 kartlarını bloke ettirsem kesin ödememi yaparlar diye düşünüyorum.
  2. mm33

Teşekkürler hocam son satıcı'dan alınıyormuş para.
  3. mm33

Hocam bunu thh'de 2 defa dile getirdim fatura adresini sikayet edeceksin denildi ödemeyi o yapacak denildi o huawei'den geri tahsil ediyor mu bilmiyorum 1647940277 Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim en iyisi bi avukat'tan yardım almak sanırım sağolun
  4. mm33

Huawei akıllı saat almıştım ve pin yuvası kusurlu çıktı bunun üzerine thh'ye başvuru yaptım ve sonuç fatura bedelinin tarafıma ödenmesi olarak çıktı.Satıcıyla telefonda görüşüp tarafıma fatura bedelini ödemesi gerektiğimi söyledim fakat beni geçiştiriyor onu huawei'den alacaksın şeklinde bu...
  5. mm33

Tüketici hakem heyeti para iadesi kararı verdi şimdi ne yapacağım ?

Peki hocam teşekkür ederim sağolun.
  6. mm33

Hocam şu durumu merak ediyorum satıcı'nın bu durumda herhangi bir zararı var mı sonuç olarak iadeyi kabul etmeyip bana ücret çıkaran kvk garantisi yani bana 2700TL ödeme yapıp kendi kesesine mi öldürecek yoksa oda huawei'den mi para iadesi alacak ? Sonuçta kutudan çıktığında bu ürün sorunlu...
  7. mm33

Teşekkürler hocam bu duruma karşı çıkma gibi bi lüksü var mıdır ?Ben bulunduğum şehirden bir telefoncudan almıştım tipleri pek tekin değildi açıkcası :) 1643792657 Bulunduğum şehirde olduğu için içim o konuda rahat kendi elimle götüreceğim ama dediğim gibi zorluk çıkaracak tiplere...
  8. mm33

Bir huawei marka akıllı saat almıştım 6. Günde kordon pin yeri tutmamaya başladı bende bunun üzerine garantiye göndermiştim garanti dışı kullanım deyip bana 1250tl fatura çıkardılar bunun üzerine tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum ve haklı bulundum ve para iadesi kararı çıktı bundan...
  9. mm33

Bosna'da vergi durumları hk.

Bosna'dan ekran kartı aldırsam ucuza gelir mi arkadaşlar fiyatlara bakabilecegim site var mı ?
  10. mm33

Covid-19 Aşısı oldunuz mu ?

Hocam olmama nedeniniz nedir ?
  11. mm33

Covid-19 Aşısı oldunuz mu ?

Forumda ki aşılanma oranımıza bakalım :)
  12. mm33

Almanya'dan gelen kargoya vergi çıkar mı ?

Cooler Master Air MA410P 120mm
  13. mm33

Umarım çıkmaz elektronik olunca kafam karıştı.
  14. mm33

Kuzenim almanya'dan bana işlemci sogutucu göndermiş vergi çıkar mı bilgisi olan var mı ?
Top Bottom