Arama sonuçları: *

1. M

Aşırı derecede mutsuzum

Spor yapabilirsin. Para durumu nasıl bilmiyorum ama sadece kendin bile dışarı çıkıp gezsen iyi gelir.
  2. M

YouTube'da müzik videoları kaç Kbps?

MP3 Olarak indirme yapıyorum. YouTube en fazla kaç Kbps destekliyor? Kaç Kbps ideal seçim olur?
  3. M

para iade edildi olarak gözüküyor ama para gelmedi ?

Banka ile alakalı olması lazım. Parayı alan yer hemen iade ediyor ama bankanın işlemesi gerekiyor sanırsam, benim bildiğim böyle.
  4. M

Eskiden aldığım mısır gevreğinin adını unuttum

Bu olabilir mı hocam?
  5. M

100 TL Dijital İstanbulkart Bakiyemi Takaslamak İstiyorum (50 TL)

Baştan söyleyeyim ilk ben atacağım, güven problemi olmasın. Daha Daha uygulamasından 100 TL kazandım ama İstanbul kartım yok ve kampanyadan kazandığım için normal banka kartıma da atamıyorum. 50 TL'ye isteyen varsa verebilirim. Kötü bir niyetim yok, zaten ilk ben atacağım.
  6. M

paribu 1000tl yerine 2k para geldi sanırım

Hocam 2 lira oluyor :) 2 Bin değil.
  7. M

saçımda kellik mi var?

Bana normal geldi. Açıklık olsa daha fazla olurdu.
  8. M

[Rehber] Player Auctions'ta hesaplarınızı Dolar karşılığı satma

Hocam değişmiş olabilir. Benim zamanımda 100'dü, bir bakayım. 1711641270 Baktım ama emin değilim. Ben "Bank Transfer" kullandım, onda minimum 100'dü. Senin kullanmak istediğin "d-local"de 35 yazıyor dediğin gibi. Site 100 Dolar diyor ama emin değilim, kesin bir şey söyleyemiyorum deneyemediğim...
  9. M

Kimlik vs. isteme durumu yok eğer şüphe uyandırıcı bir şey yapmazsanız. Ayrıca kimliği alıcıdan istiyor, satıcıdan kimlik isteme gibi bir durum yok hocam.
  10. M

İngilizce için uygulama

Duolingo tarzı fakat daha kelime öğrenme ağırlıklı bir uygulama var mı? Öğrendiğim kelimeleri bir tarafa, öğrenemedim kelimeleri diğer tarafa ayrıcak ve benim görebileceğim tarzda.
  11. M

Beleşçi oda arkadaşım var ne yapmam gerek

Tekrar ciddi şekilde uyar. Şikayet et. Diğer çözümlerin sanada zararı olabilir.
  12. M

Sitede başa çıkma var diye biliyorum ama bilgim yok hocam. Bence zaten gerekte yok. Eğer hesabınız iyiyse müşteri kendi geliyor zaten :)
  13. M

Babam bana 40 45 bin tl sistem toplamış

Her şey dahil ise 3-4K fazla vermiş olsa bile bence sorun değil. Tabii daha ucuza toplansa iyi olurdu ama Babalarda bi başardım hissi vardır. O hissi yaşadıysa 3-4K'nın bir önemi yok :)
  14. M

Askerlik öncesi hazırlıklar

Kardeşim hayırlı ve geçmiş olsun :D Yanlış hatırlamıyorsam Manisa'da acemilik yapanlar baya çekmişti, ona göre hazırla kendini şimdiden. Onun dışında her şey askeriye tarafından veriliyor (bazı yerlerde değişiklik olabilir) havlu, eşofman ve pijama takımı, çorap vb. sen ekstradan 4-5 çorap...
  15. M

Yetenek nasıl kazanılır ki?

Hocam Ronaldo'nun yeteneği nedir sizce?
  16. M

Senden sonra cevap yazacak üyeye bir şey söyle..

AMD Ekran Kartı alma hocam. Biraz daha koy Nvidia al.
  17. M

Bu şarkının adını bilen var mı?

1708732824 Buldum, "Softcore"muş.
  18. M

EA hesabım ben askerdeyken ban yedi

E-Posta gönderin hocam. Gerekirse farklı Mail üzerinden iletişim kurun.
  19. M

buranın son günü olsaydı ne yazardınız

AMD Ekran Kartı Pişmanlıktır(!)
Top Bottom