Neler Yeni

Beleşçi oda arkadaşım var ne yapmam gerek

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda gül
Yurtta kalıyorum ilk geldigimde bana sormadan kıyafetlerimi giyiyordu ilk baslarda rica ettigim zamanlar takmadi sert bir dille uyardim en son birakmisti simdi bu insan dusta kolaylik olsun diye biraktigim sampuan ve dus jelimi kullaniyor kendime aldigim sularimi alip iciyor bugun kilidimi acik birakmistim spora gidip gelirken kiyafetimi giymis geri aldim hemen yemek getiriyorum onuda yiyor yok parasıda var uyarsamda sallamıyor tuvaletin havalandirmasi yok geciyor yarim saat tuvalette sigara iciyor elimde kalacak boyle devam ederse ne yapmaliyim

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,839
İsim
Mehmet Aslan
Yurtta kalıyorum ilk geldigimde bana sormadan kıyafetlerimi giyiyordu ilk baslarda rica ettigim zamanlar takmadi sert bir dille uyardim en son birakmisti simdi bu insan dusta kolaylik olsun diye biraktigim sampuan ve dus jelimi kullaniyor kendime aldigim sularimi alip iciyor bugun kilidimi acik birakmistim spora gidip gelirken kiyafetimi giymis geri aldim hemen yemek getiriyorum onuda yiyor yok parasıda var uyarsamda sallamıyor tuvaletin havalandirmasi yok geciyor yarim saat tuvalette sigara iciyor elimde kalacak boyle devam ederse ne yapmaliyim
bu kaçıncı seviye yüzsüzlük lan :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam beleşçiliğin kitabını yazmış yurttan kovulmamak adına kavga çıkarmıyorum şuanlık

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şikayetçi ol geç sana tavsiyem kendi herşeyini saklaman olur bundan ben olsam annesinden doğduğuna pişman ederdim

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda gül
Şikayetçi ol geç sana tavsiyem kendi herşeyini saklaman olur bundan ben olsam annesinden doğduğuna pişman ederdim
Şöyle herşeyimi normalde saklıyorum zaten ama insanlık hali değilmi 10 dkk birseyi unutayim dişarda 10 DKK hemen kapıyor şarj aletimi powerbankimi bile aliyordu ben bu çocuk yüzünden herşeyimi saklamak zorundamıyım ya

Kesinlikle kavga tarzı birşeye girme yurttan kovulusun kötü olur şikayet edebilirsin ayrıca çok ilginç ben sert dille uyarıcam o hala yapamaya devam edecek kesin doverdim dışarda bi yerde

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şöyle herşeyimi normalde saklıyorum zaten ama insanlık hali değilmi 10 dkk birseyi unutayim dişarda 10 DKK hemen kapıyor şarj aletimi powerbankimi bile aliyordu ben bu çocuk yüzünden herşeyimi saklamak zorundamıyım ya
Tavsiyem şikayetçi olman başka çaren yok

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda gül
Ona ait hiç mi bisey yok sende yapsana aynı şeyleri
Hocam cocugun telefon ve kiyafet disinda hicbir esyasi yok diyim sen anla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerisini diger 2 kisi ve benden karsiliyor keske kufur edebilsek burda keske

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Tekrar ciddi şekilde uyar. Şikayet et. Diğer çözümlerin sanada zararı olabilir.

eneskaya6

80+ Silver
Cocugun ürünlerine dokunma sen sikayetci olunca sana karsi o da benim şu esyalarimi vs kullaniyorder. Hic bulasma temasa da girme herseyini sakla cok sert uyar sikayet edecem boyle giderse vs de ya da djrek şikayet et. Tam dayaklik cok gordum boyle tipleri isine geldigi için istedigin kadar konus umursamaz. Cok ciddi sınırini belirle sikayette edebilirsin direk onun odasini ya da seninkini değişsinler

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Sirf bu yüzden sehir disinda okumak istemiyorum yok yeni yerler yeni insanlar diyenler bu tarz seyleri hic ongormuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye
brkdrk
Top Bottom