- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla uyardım tekrardan biraz daha yaparsa sikayeti basacamSirf bu yüzden sehir disinda okumak istemiyorum yok yeni yerler yeni insanlar diyenler bu tarz seyleri hic ongormuyor
Valla uyardım tekrardan biraz daha yaparsa sikayeti basacamSirf bu yüzden sehir disinda okumak istemiyorum yok yeni yerler yeni insanlar diyenler bu tarz seyleri hic ongormuyor
Yurtdisinda denk getirip temiz bi dovmekte iyi bir fikir olabilirValla uyardım tekrardan biraz daha yaparsa sikayeti basacam
Gece ansızın yaklaşıp şişlemesinKesinlikle kavga tarzı birşeye girme yurttan kovulusun kötü olur şikayet edebilirsin ayrıca çok ilginç ben sert dille uyarıcam o hala yapamaya devam edecek kesin doverdim dışarda bi yerde
hakaret edince ban yiyor muyuz yav burda cünkü benim kıyafetimi bendne habersiz biri giyicek felaket kavga koparYurtta kalıyorum ilk geldigimde bana sormadan kıyafetlerimi giyiyordu ilk baslarda rica ettigim zamanlar takmadi sert bir dille uyardim en son birakmisti simdi bu insan dusta kolaylik olsun diye biraktigim sampuan ve dus jelimi kullaniyor kendime aldigim sularimi alip iciyor bugun kilidimi acik birakmistim spora gidip gelirken kiyafetimi giymis geri aldim hemen yemek getiriyorum onuda yiyor yok parasıda var uyarsamda sallamıyor tuvaletin havalandirmasi yok geciyor yarim saat tuvalette sigara iciyor elimde kalacak boyle devam ederse ne yapmaliyim
olum o neymis lan öyle kanka bir ara sert çıkışman gerek baktın olmadı git hemen şikayet et ** videoya felan çek diyicemde suç içerirmi bilmiyom elinde delil olsun diye dediydim reportlaYurtta kalıyorum ilk geldigimde bana sormadan kıyafetlerimi giyiyordu ilk baslarda rica ettigim zamanlar takmadi sert bir dille uyardim en son birakmisti simdi bu insan dusta kolaylik olsun diye biraktigim sampuan ve dus jelimi kullaniyor kendime aldigim sularimi alip iciyor bugun kilidimi acik birakmistim spora gidip gelirken kiyafetimi giymis geri aldim hemen yemek getiriyorum onuda yiyor yok parasıda var uyarsamda sallamıyor tuvaletin havalandirmasi yok geciyor yarim saat tuvalette sigara iciyor elimde kalacak boyle devam ederse ne yapmaliyim
usta bence artık sikayet etmenin vakti gelmis o ne olumValla uyardım tekrardan biraz daha yaparsa sikayeti basacam
Yok arkadaşız diye başta çok şey yapmadım harbi bokunu çıkarmaya başlıyordu diye dun aksam uzanirken yanina gittim konustum gene dalgaya vurdu yapmaya devam ederse gerekli merziye ulastiracagimolum o neymis lan öyle kanka bir ara sert çıkışman gerek baktın olmadı git hemen şikayet et ** videoya felan çek diyicemde suç içerirmi bilmiyom elinde delil olsun diye dediydim reportla
Mesaj otomatik birleştirildi:
usta bence artık sikayet etmenin vakti gelmis o ne olum
KÜfürleşmek bile beni kovduracak duruma getirebilirken bu biraz fazla gibi evede malum cikamiyorum ama iyi fikirmisKonuşarak halledilebilecek gibi durmuyor döver sonra camdan aşağı fırlatırım ben olsam.