Arama sonuçları: *

1. mustafak0

eğer ki öldüğümüzde cennete girersek ve...

Geliyormuş öyle diyorlar
  2. mustafak0

Bu tavuğun suçu neydi?

Canım çekti 2 porsiyon tavuklu pilav yiyim
  3. mustafak0

STEAMDE 1.12TL BAKİYE LAZIM PAPARADA 3.56TL VAR

papara kart yazmıyor mastercard mı seçmem gerekiyor 1631427355 Teşekkürler hem cüzdan hem kartı kullanarak ödeme yapabiliyormuşum.
  4. mustafak0

Deniyorum
  5. mustafak0

Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Deluxe Edition almak için 1,12TL bakiyem eksik. Papara hesabımda 3.56TL var steamde bu bakiye tutarında item kart vs. gönderen olursa paparadaki miktarı onun hesabına atabilirim. Eskiden 3TL'lik steam cüzdan bakiyeleri vardı artık yok sanırım.
  6. mustafak0

Masaüstünüzü Paylaşın

812 Superfast 😋😋
  7. mustafak0

Mezuniyet balosuna gidince gelen pişmanlık hissi

Tiktok ve moov gibi uygulamalar var kanka. Tiktok indir ilk 30 tl indirimin oluyor bas git
  8. mustafak0

Geçmiş olsun. Lavaboya gidiyorum gidip kaç eve
  9. mustafak0

Hayatımda hiç mezuniyetlere gitmedim, eksikliğinide görmedim dünyanın en boş şeyi. Bizimkiler düğün salonu kiralamıştı, yerli malı haftası gibi mezuniyet yapmışlardı hatırladıkça utanıyorum
  10. mustafak0

9.sınıf sorumluluk sinavlari

E-okulunda hangi derslerden sorumlu olduğun yazar. Bu sene bittiyse seneye verirsin
  11. mustafak0

..

İnstagramdan otelin konumuna geliyorsun ve fotoğraflarında oteli etiketleyenleri görüyorsun belki aralarında vardır
  12. mustafak0

!YARDIM ÇOK ACİL BAKIN ARKADAŞIMIN STEAM HESABI ÇALINDI

Steam guard olmadan steam hesabına giriş yapamaz. Steam guardı kapalıdır. Steam destek ile iletişime geçin hesabın size ait olduğunu ispatlarsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum
  13. mustafak0

Donanım Arşiv Forum Üyeleri şu an neye ihtiyaç duyuyor?

Şehir dışı üniversite kazandıktan sonra bursa ihtiyacım var.
  14. mustafak0

Bu site güvenilir mi ?

Site güvenilir dolandırılma riskin yok kargosu hakkında fikrim yok
  15. mustafak0

R5-3600 GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC... KAÇA SATARIM

DA-SİSTEM3 ilk çıktığında almıştım 05/09/2020 (5400TL).Şuan satmayı düşünüyorum satabilirim. Piyasa fiyatı ne kadardır ? kutuları faturası vs duruyor. DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Geforce Espor PC 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz...
  16. mustafak0

GREENCARD BAŞVURU SAYFASINI İNDİRME

İyiymiş hayırlı olsun sadece oradaki vatandaşlar mı aileleri için başvurabiliyor.
  17. mustafak0

o ne oluyor?
  18. mustafak0

çekilişi kazanayım da eğer gerekliyse öyle bir şey gösteririm 30k dolar
  19. mustafak0

:D nereden öğrendin bunu 1602794749 konuda verdiğim fotoğrafta yazdıra basıp gelen sayfayı kapatınca kaydetti pdf olarak.
  20. mustafak0

ekran görüntüsü aldım zaten de pdf olarak da kaydetmek istiyorum nolur nolmaz diye 1602794152 Amin amin 1602794248 teşekkür ederim 1602794259 gerek yok aslında çok kolay
Top Bottom