Tabi kardeşim boğazda tekneyle gezmiştik birde köfte ekmek yemiştik Tabi o zamanlar 100tl vermiştikAdamlardaki lükse bak yat gezisi diyor
Valla Eskişehire gittiydik okul ile 3 yıl önce filan o baya güzeldi benim için köfteside güzeldiTabi kardeşim boğazda tekneyle gezmiştik birde köfte ekmek yemiştik Tabi o zamanlar 100tl vermiştik
Bizde 3 sene önce Edirne ve 2 sene önce Bursa'ya gitmiştik bi tane kuş yemi satan teyze beni dolandırmaya çalışmıştı bende o anki aklımla az daha dolandırılcaktım da hoca yetişmişti Bizim sınıf proje sınıfıydı o yüzden her sene geziye gidiyorduk senelik ücret karşılığındaValla Eskişehire gittiydik okul ile 3 yıl önce filan o baya güzeldi benim için köfteside güzeldi
Ve bu yazını yazdıktan sonra aklıma bir tuvalete 5 tl verdiğim geldi aklımaBizde 3 sene önce Edirne ve 2 sene önce Bursa'ya gitmiştik bi tane kuş yemi satan teyze beni dolandırmaya çalışmıştı bende o anki aklımla az daha dolandırılcaktım da hoca yetişmişti Bizim sınıf proje sınıfıydı o yüzden her sene geziye gidiyorduk senelik ücret karşılığında
Hocam iyi para almışlarVe bu yazını yazdıktan sonra aklıma bir tuvalete 5 TL verdiğim geldi aklıma
Yemin ederim şu an öldüm resmen hoparlörü sonuna kadar açmışlar kulak zarım delinecek resmen birde ışıklarla kör ediyorlar epilepsi filan olsam ölmüştüm resmen o kadarHayatımda hiç mezuniyetlere gitmedim, eksikliğinide görmedim dünyanın en boş şeyi. Bizimkiler düğün salonu kiralamıştı, yerli malı haftası gibi mezuniyet yapmışlardı hatırladıkça utanıyorum
Geçmiş olsun. Lavaboya gidiyorum gidip kaç eveYemin ederim şu an öldüm resmen hoparlörü sonuna kadar açmışlar kulak zarım delinecek resmen birde ışıklarla kör ediyorlar epilepsi filan olsam ölmüştüm resmen o kadar