Saray tarafı var biliyorum köyünü bilmiyorum ama,gidecem sıkıntısı kart yok ego kartı
Neyse hocam önemli olan hatalardan ders çıkarıp bir daha yapmamak. Bardağın dolu tarafından bakın.Valla hocam hata yaptık ne yapalım :,(
Aynen öyle olacak gibi duruyorNeyse hocam önemli olan hatalardan ders çıkarıp bir daha yapmamak. Bardağın dolu tarafından bakın.
Siz ileride böyle şeylere gitmeyeceksiniz/katılmayacaksınız ve vaktiniz, paranız cebinizde kalacak.
Eyvallah sağ olasın ama uğraştırmayım sizleri 2-3 saat daha beyin hücrelerim dayansın yeter
olm gir oyna tadını çıkart anın bu akdar özgüvensiz olma dağıt birazMezuniyet olacak filan dediler gitcektim oyun havası filan olacak dediler vazgeçtim sonra kaldırdılardı gidiyim dedim gitmez olaydım 100 lira boşa gitti yapacak bir şeyde yok oyun havası halay filan var kaçacak yerde yok 2 arkadaş sap gibi duruyoz sanki düğündeyiz öyle hal.Agamda Allah razı olsun gelen ikramlıkları gömdü.Kamu spotu olarak söylüyorum: Mezuniyete gitmeyin eğer okulda saçma sapan tipler varsa hiç gitmeyin.Neler yapabilirim diyecem fazla bir şey de yok ama yinede bekliyorum
Oyun havası falan filan hiçbir şeyde çıkmam nefret ederim şu an zaten kaşıkları almışlar kafayı öldürüyorlarolm gir oyna tadını çıkart anın bu akdar özgüvensiz olma dağıt biraz
Yok iddiasına girerim sende dayanamazsınben Ankara’ya gelecektim geçen hafta vazgeçtim yoksa benim için problem olmazdı![]()
Oyun havası falan filan hiçbir şeyde çıkmam nefret ederim şu an zaten kaşıkları almışlar kafayı öldürüyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok iddiasına girerim sende dayanamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allahım bu olaydan sonra işitme sıkıntısı yaşatmamasını nasip eylesin