Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Konum at helikopterle aldırayım seniOtostop çekerek mi geçeyim 35-40dk yol arabayla yürüyerek sen hesapla
Konum at helikopterle aldırayım seniOtostop çekerek mi geçeyim 35-40dk yol arabayla yürüyerek sen hesapla
Tiktok ve moov gibi uygulamalar var kanka. Tiktok indir ilk 30 tl indirimin oluyor bas gitOtostop çekerek mi geçeyim 35-40dk yol arabayla yürüyerek sen hesapla
Eyw agam şimdi gördüm bitti gerek kalmadıKonum at helikopterle aldırayım seni
Yok ya bitti gerek kalmadı zaten yüklememde onlarıTiktok ve moov gibi uygulamalar var kanka. Tiktok indir ilk 30 TL indirimin oluyor bas git
Valla bizim oldu biz alkoleri doldurduk arabaya kafayı çektik girdik içeri başladık oynamaya baktık kafa düzeliyor git arabaya vur bidaha gir 6 da basladi 11 de bitti 2 3 saat daha sürse kalırdım yani baya eğlenceli geçti herkes kafa dengi falan.Mezuniyet olacak filan dediler gitcektim oyun havası filan olacak dediler vazgeçtim sonra kaldırdılardı gidiyim dedim gitmez olaydım 100 lira boşa gitti yapacak bir şeyde yok oyun havası halay filan var kaçacak yerde yok 2 arkadaş sap gibi duruyoz sanki düğündeyiz öyle hal.Agamda Allah razı olsun gelen ikramlıkları gömdü.Kamu spotu olarak söylüyorum: Mezuniyete gitmeyin eğer okulda saçma sapan tipler varsa hiç gitmeyin.Neler yapabilirim diyecem fazla bir şey de yok ama yinede bekliyorum
Vaaa dolandırım yaa para gittiŞimdi o 100 lira ile Steam de oyun almak vardı.
Yok bizimkiler hiç kafa dengi değildi ya ve neden Türkçe şarkılar dinlemediğimi tekrardan hatırlamış oldum mezuniyet sayesindeValla bizim oldu biz alkoleri doldurduk arabaya kafayı çektik girdik içeri başladık oynamaya baktık kafa düzeliyor git arabaya vur bidaha gir 6 da basladi 11 de bitti 2 3 saat daha sürse kalırdım yani baya eğlenceli geçti herkes kafa dengi falan.
Üzdü...biz 8. sınıf mezuniyetimizi okulun tiyatro salonunda yapmıştık
5 kuruş paramız yoktu yemin ederim
herkes evden bir şeyler yaptı, götürdük
dışardan da içecek aldık
öyle geçmişti
millet kafe-restorant kapattı, biz tiyatro salonunda yaptık
Aynen inşallahpandemi döneminden dolayı iptal ettiler geçen sene ahjsahsd şanslıyım zaten o ortamları hiç sevmiyorum ama böyle yalı katlı mezuniyetleri görünce heveslenmiyor değilim
o da üniye nasip olsun artık .s
Mesaj otomatik birleştirildi:
pandemi döneminden dolayı iptal ettiler geçen sene ahjsahsd şanslıyım zaten o ortamları hiç sevmiyorum ama böyle yalı katlı mezuniyetleri görünce heveslenmiyor değilim
o da üniye nasip olsun artık .s