Arama sonuçları: *

1. n7cati

19 Yaşında Askere Gidilir mi?

öyle yapıcam hocam pazartesi muayene olacağım bakalım
  2. n7cati

hocam ben tecili dün bozdum , ama hala erteli gözüküyor. Muayene olduktan sonra mı sınıflandırmam belli oluyor? Birde celp dönemleri vs nasıl oluyor detaylı bilgi verir misiniz süreç hakkında. Ve ayrıca ben eğer 31 aralık öncesi hiç erteleme yapmadan direkt yoklama başvurusu yapsaydım daha mı...
  3. n7cati

Skolyoz ve halluks valgus askerlikten muaf sebebi midir?

Ayağımda da 12 derece falan hocam muaf sebebi midir sizce
  4. n7cati

Konu güncel , bilgisi olan var mı?
  5. n7cati

Selamlar , şuan 19 yaşındayım , doğum tarihim 3 aralık 2005 doğumluyum ve normalde 31 aralık'a kadar muayene olmam gerekiyordu fakat ben muayene gelmeden erteledim. 2 yıl erteledim ancak şimdi bozsam tekrar acaba bu yıl içinde mi giderim yoksa 20 yaşımdan gün almam zorunlu mu? Herkes farklı...
  6. n7cati

Zorunlu askerlik hizmetinden muaf oldum

Tamamdır çok teşekkürler.
  7. n7cati

14 ve 15 derece
  8. n7cati

Omurgada Skolyoz ve ayaktakı halluks valgus yani başparmagi çıkıntısı muaf sebebi midir?
  9. n7cati

Kız arkadaşa alınabilecek hediyeler nelerdir?

Trendyoldan baskılı kupa al üzerine kız arkadaşının sevdiği fotoğrafları eklet.
  10. n7cati

Açık öğretim üniversitede bölüm okunur mu?

Evdeyken çalışma isteği olmuyor , herkesten uzaklaşıyorsun yalnızlaşıyorsun. İşte vs çalışmazsan evde çok sıkılırsın ama işe gidersende ders çalışamıyorsun. Sonra okuldan iyice uzaklaşıyorsun vs.
  11. n7cati

Yılbaşı kutlamak günah mı?

O günah mi bu günah mı diye çok kafaya takıyorsunuz yaşayın geçin.
  12. n7cati

Açık öğretim üniversitede bölüm okunur mu?

Katılıyorum , liseyi açıktan bitirdim ve lise 2'de açığa geçmiştim fena pişman oldum. Arkadaş çevrem çok olduğu için çok sorun yaşamadım ama farklı sorunlara yol açtı. Herkese tavsiyemdir liseyi üniyi açıktan okumayın.
  13. n7cati

PP Koymalık Resimler

Pintipanda
  14. n7cati

PP Koymalık Resimler

15. n7cati

Site sattığım hesap için haciz davası açmış

Hesabı geri çek , parayı iade et uğraşma hiç. Muhtemelen alıcı kişi hesabı falan çaldırdı/ban yedirtti veya para iadesi için gitti diye yalan söylüyor. Riot hesaplarında hesabın çekilip çekilmediğini kanıtlayamaz kimse , bana kalırsa itiraz et ek olarak hesabı gerçekten çek. Hesap ban yemediyse...
  16. n7cati

Selamlar , ayak parmaklarımda halluks valgus ve omurgamda skolyoz var. Doktor ayak parmağıma baktı ve askerlikten muaf sebebi olabilir dedi , aklıma takıldı. Bilenler yazabilir mi bu iki problemden dolayı muafiyet olurmu sizce?
  17. n7cati

Gamermarkt icra davası açacak

Hesaba başta sizin almadığınızı söyleyin , kontrol etmek için bu olaydan sonra otomatik kurtarma yoluyla geri aldığınızı ve hesabın hileden ban yediğini alıcının bu yüzden iade istediğini söyleyin. Hesabın yasaklandığının kanıtınıda gönderin.
  18. n7cati

Kulaklık önerilerinizi bekliyorum..

Bunu önerirken ne düşündün kardeşim? Adam 5k bütçe demiş gelip 300tllik rezalet kulaklık öneriyorsun , mümkünse tekrar yorum yapma. 1728051532 Arctis 7 alabilirsiniz hocam.
  19. n7cati

Kızın mesajına 3 dk geç baktım diye konuşmuyo benle

Konuşmamak için bahane bulmuş , hiç uğraşma bence.
Top Bottom