Arama sonuçları: *

1. O

Gmail Şifre Sıfırlama Kodum Aynı Gmaile Gidiyor

merhaba, gmail şifremi unuttum. şifremi unuttum diyip telefon numarama kod gönderiyorum ve kodu giriyorum. bundan sonra da şifresini unuttuğum aynı gmailime kod gönderip onu girmemi istiyor. bu nasıl bir mantık? çözümü var mı?
  2. O

Türkçe Rap / Türkçe Drilller'e karşı neden böyle davranıyorlar?

sebebi şu yazdığın adamların 5 şarkısından 4 tanesinin çalıntı olması. bak bakalım kimse khontkar'a laf ediyor mu? hayır.
  3. O

CHP adayı Kılıçdaroğlu mu?

daha durun hocam seçim yaklaşsın hemen hdp ziyaretleri başlar, radikal açıklamalar yapılır vs.
  4. O

CHP adayı Kılıçdaroğlu mu?

chp asla kazanacağı bir seçime girmez kardeşim. tabii Kılıçdaroğlu aday olacak yoksa nasil kaybedecekler?
  5. O

Gmail Hesabımın Ülkesini Değiştirmek Mümkün mü?

Sıfırdan VPN ile gmail açmayı denediğimde telefon numarası istiyor. Yok mu bir çaresi Google Voice kullanacağım onun için ülkemin Amerika olarak gözükmesi gerekiyor.
  6. O

Android TV Box önerir misiniz?

10 yıllık televizyona ucuz bi tv bix önerebilir misiniz? TV 4k değil. Amazondan vs. dizi izleyeceğim 200 lira civarında ariyorum, teşekkürler.
  7. O

Oyun konsollarını PC gibi kullanmak mümkün mü?

Merhaba, ekran kartımın arızası nedeniyle para iadesi yapıldı ve aynısını veya daha düşük modelleri karşılayacak bütçem yok. O yüzden diğer parçaları satıp Xbox ve PS almak istiyorum. Hayatında hiç konsol kullanmamış birisi olarak bir kaç sorum var: -Normal bilgisayarda yapabildiğim internette...
  8. O

Spor Salonu nasıl bir yer?

önce 1 aylik yazıl, hevesin kaçarsa parana yazık olur. Herkes kendi halinde takılıyor. edit: kayseride 100-250₺ arasında değişiyor salonlar.
  9. O

Bana güzel anlamı olan nickname önerir misiniz?

SugMaDic_69
  10. O

Filmin adını unuttum, tarif edeyim bilen varsa

film olarak değil de the 100 dizisinin bir sezonu var böyle.
  11. O

Üniv. Devam zorunlulugu varmı ?

okuldan okula değişmekle birlikte, hocadan hocaya da değişiyor. bizim ünide ana derslerden 5er canlı ders yapmak zorundalar 3üne katılırsan geçiyorsun. mat fizik sistemden linke tıklasan katıldın sayıyor, algoritmada classromdan 5dakikalık yoklama açıyor dersin herhangi bir yerinde.
  12. O

Zevkler tartışılırmı?

zevkler ve renkler tartışılmaz ancak dışlanılabilir. trap dinleyenler gibi.
  13. O

Whatsapp Kullanıcı Sözleşmesi Hakkında

Merhabalar, bildiğiniz üzere yeni Whatsapp Kullanıcı Sözleşmesi'yle özel bilgilerin paylaşması artık legal bir hal alacak. Bu konuda endişe duyanlar var mı bilmiyorum ancak sizinle webtekno'nun yaptığı bir videoyu paylaşmak istiyorum. Videoda bahsedildiği gibi zaten varolan bir durum sadece...
  14. O

Whatsapp Kullanıcı Sözleşmesi Gelmedi

ben anlamıyorum, her site tutuyor zaten kullanıcı bilgilerini. benim arkadaş grubumda döndürdüğüm muhabbeti ne yapacaklar? bana, silip başka uygulamaya geçmelik bir durum yok gibi geldi.
  15. O

DA Forum Üyeleri Dizileri Oyluyor

Boyle fanı olarak B99'ı listeye eklemediğim için kendimi kınıyorum.
  16. O

Şu listede izlediğim ilk diziydi kendisi ama Breaking Bad ve Better Call Saul'dan sonra sırada bayağı aşağı düştü :D
  17. O

Canım çok sıkılıyor, konu dışı'nda hiçbir şey yok. Biraz karma farming yapıyor gibi gözükmüş olabilirim ama yapmıyorum :D "Efsane" olarak anılan dizileri listeye ekliyorum. Evet listede bir çok iyi yapım yok çünkü listeye en fazla 10 seçenek koyulabiliyor. The100, LCDP, Doctor Who, Shameless...
  18. O

DA Forum Üyeleri Hangi Rapçileri Dinliyor

10 kişi ile sınırlandırılmış, hepsini yazmayı planlıyordum ama işler istenildiği gibi gitmedi
  19. O

Neden 10 kiş ile sınırlı? herkesi yazacaktım, canım sıkılmıştı :D
  20. O

Çok fazla üretmeyen rapperları eklemedim listeye, unuttuklarım da olabilir.
Top Bottom