Neler Yeni

Zevkler tartışılırmı?

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Instagram da biryere pubg boş oyun yazdım diye linç yedim ve zevkler tartışılmaz dediler bunun üstüne düşündüm.

Zevkler ve renkler kişiye göre tabii ki değişir a kişisi pembe seviyordur b kişisi mor seviyordur fakat insanlar bunu tartışmadan (kavga değil) düşünmeden kendilerini kısıtlar ve düşüncelerini dışarıya vuramaz örneğin a kişisi pembe seviyordu b kişiyle tartışır bu açık beni özgür kılıyor v.s v.s mor seven b kişiside bu renk kapalı bir renk beni ifade ediyor diye tartışabilir veya ben anime izliyorum severek izliyorum bilinçaltma animelerim elbette etkisi oluyor ama gidip yaz aşk dizilerini izlemiyorum sevmiyorum bunu eleştiriyorum fakat sevenlerde var ve onların zevki farklı yine aynı noktaya gelmiş oluyoruz zevkler tartışılmaz düşüncesiyle bir örnek verelim biri bu oyun boş diyorsa nasıl oynuyorsun diyorsa onun zevkidir sen ona karışamazsın sende dersen çok güzel oda sana karışamaz bu düşünceye göre ve bir çelişki ortaya çıkar bu sonuçtanda Zevkler ve renklerin tartışılabilceğini düşünüyorum. Birine bu nasıl elbise bu nasıl klavye dediğinizde de milletin zevkini tartışmış oluyorsunuz ve zevkler tartışılmaz diyen çoğu kişi bunu yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalıplaşmış fikirler, yaratıcılığı öldürür. Bunlardan biri de "Zevkler ve renkler tartışılamaz." yargısıdır.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Tek cümle ile zevkler ve renkler tartışılmaz! Size ne olum istediğime inanırım istediğimi, başkasına zarar vermeden, yaparım.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Instagram da biryere PUBG boş oyun yazdım diye linç yedim ve zevkler tartışılmaz dediler bunun üstüne düşündüm.

Zevkler ve renkler kişiye göre tabii ki değişir a kişisi pembe seviyordur b kişisi mor seviyordur fakat insanlar bunu tartışmadan (kavga değil) düşünmeden kendilerini kısıtlar ve düşüncelerini dışarıya vuramaz örneğin a kişisi pembe seviyordu b kişiyle tartışır bu açık beni özgür kılıyor v.s v.s mor seven b kişiside bu renk kapalı bir renk beni ifade ediyor diye tartışabilir veya ben anime izliyorum severek izliyorum bilinçaltma animelerim elbette etkisi oluyor ama gidip yaz aşk dizilerini izlemiyorum sevmiyorum bunu eleştiriyorum fakat sevenlerde var ve onların zevki farklı yine aynı noktaya gelmiş oluyoruz zevkler tartışılmaz düşüncesiyle bir örnek verelim biri bu oyun boş diyorsa nasıl oynuyorsun diyorsa onun zevkidir sen ona karışamazsın sende dersen çok güzel oda sana karışamaz bu düşünceye göre ve bir çelişki ortaya çıkar bu sonuçtanda Zevkler ve renklerin tartışılabilceğini düşünüyorum. Birine bu nasıl elbise bu nasıl klavye dediğinizde de milletin zevkini tartışmış oluyorsunuz ve zevkler tartışılmaz diyen çoğu kişi bunu yapıyor.

Kalıplaşmış fikirler, yaratıcılığı öldürür. Bunlardan biri de "Zevkler ve renkler tartışılamaz." yargısıdır.
evet tartışılmaz zevkler ve renkler fakat örnek vermek istiyorum mesela birisi zevk için çok alkol tüketiyor ona karışıp uyara bilirsin en fazla bu olabilir

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
zevkler ve renkler tartışılmaz ancak dışlanılabilir. trap dinleyenler gibi.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zevkler tartışılmaz. Sen PUBG'den zevk almıyorsun belki ama başkaları alıyor. Ve onlara karışma hakkın olmaz.
Ben eleştiriyorum ve bu benim hakkım benim zevkim bu ozaman ben bunu dedim diye bana karışamazsınız.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Instagram da biryere PUBG boş oyun yazdım diye linç yedim ve zevkler tartışılmaz dediler bunun üstüne düşündüm.

pubg den örnek vereyim. pubg bozuk, optimizasyonu leş, mekainkleri kötü, grafikleri çamur gibi. insan gidip pubg yi sevebilir ama pubg nin iy ibir oyun olduğunu ve düzgün çalıştığını söylerse bu zevke girmek bu saçmalıktır. aynı şekilde bi adam diyelimki yamyam. sen bu adama niye insan yiyorsun bu insanlık dışı dersen ve adam sana zevkler tartışılmaz ben insan seviyorum derse gene saçmalık bu örneğide niye verdim bilmiyorum öyle aklıma geldi. kısacası zevkler belirli raddeyi aşarsa tartışılabilir

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Kimsenin zevkine karışılmaz
Birisi beğenir birisi beğenmez,tercih meselesi.
Zaten hepimiz aynı değiiz zaten.Birimiz onu sever birimiz onu sevmez bunu sever vb.

Top Bottom