Arama sonuçları: *

1. O

Türkiye neden bu kadar pahalı?

Doğru bu hiç aklıma gelmedi
  2. O

Aynı para demeyelim de %80 kadarı falan :D
  3. O

Daha büyük sorun şu yeni yasalar sayesinde 30 euro üstü de bir şey alınmıyor
  4. O

https://www.epey.com/klavye-mouse/karsilastir/957877-970114/ajazz-aj159-apex_ajazz-aj179-apex/
  5. O

159'unu ülkemizde bulamadım o yüzden bunu attım
  6. O

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DLWF3XTW?m=A204PWUO0MX4N0&tag=epeyt-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6 Bu mouse'ın temudaki ücretini biliyorsunuzdur 530 TL. Peki benim merak ettiğim şey şu. Neden ülkemizde en ucuz 3200 TL acaba?
  7. O

Technopat neden bu kadar kötü?

Bende akşamları ve sabahları kullanıyorum gerçekten güzel bir şey ama gündüz pek tercih etmiyorum.
  8. O

Bende aynı fikirdeyim iyiki almışım diyorum soğutması çok güzel. O donma sorunu bende o kadar kısa sürede olmuyor. 2-3 saat aralıksız oynadıktan sonra donma ve FPS düşüşleri yaşıyorum. Kapatıp bi 10 dakika bekledikten sonra oynamaya sorunsuz devam ediyorum. Herhalde lenovonun göz sağlığını...
  9. O

Genelde oyun oynarken monitöre HDMI kablosu takıp kullanıyorum. Takarsam pek yaşamıyorum takmazsam %94'lere kadar düşebiliyor oyununa göre.
  10. O

Yeşil site :D torrent diye düşündüm bir an :D
  11. O

Nasıl alakasız olabiliyor acaba. Konu adama oyun önermek ya.
  12. O

Oyun önerisi konusuydu. Dediklerimi çarpıtma ben beğenmedim demedim o adamın abarttığı kadar olmadığını konu sahibine söyledim.
  13. O

Bir adam GTA 5'i övmüş bende o oyunun abarttığı kadar olmadığını söyledim buydu gereksiz mesaj dediğin.
  14. O

Size kızmadım ya o elemanlara :D Bu arada şu da dikkatimi çekti ben birine sinirlenip rastgele reporlasam bile o adam yine de ban yiyor suçsuz olduğu halde. Modlar hiç bakmadan direkt reportları kabul ediyor sanırım burada hiç öyle bir şey yaşamadım. Burası çok daha iyi
  15. O

Ay.çok.gü.ld.üm A.lla.haf.fe.tsin 1731782788 Ya bak adam dediki Asus tufun 7535 li işlemcilisinin hiçbir sorunu yok dedi. Bende dedim ki nasıl sorun yok aşırı derecede ısınıyor dedim. Adam bu mesajıma yanlış bilgiden raporlandın yazdı ve ben o reportladığı için 3 gün ban yedim.
  16. O

Bu arada bu forumda sadece 1 kere ban yedim 15 temmuzdan beri.
  17. O

Arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum ben bu platoformu. Bir forum sitesi bu kadar kötü yapılamaz ya. Her mesajıma gereksiz mesaj deyip 1 hafta ban atıyor mesela. Geçen hafta yine öyle dedi 1 hafta ban verdi daha açılmadı 2 günü kalmıştı şimdi 3 hafta önce yazdığım mesaja gereksiz mesaj deyip...
  18. O

İspiyonculuk mu bu annemi ağlattım la

Asla ispiyonculuk değil iyi yapmışsınız. 15 yaşında ne demek ya allah aşkına. Anne tabi üzülecektir keşke direkt söylemeseydiniz yavaş yavaş söyleseydiniz alıştıra alıştıra. :(
  19. O

intel grafik kontrol merkezindeki global ayarlar nasıl olmalı ?

Bence Vsync açık olsun ortadaki fps kilidi ayarını da kapatın hocam. Bu Vsync denilen özellik sizin ekranınızın hz'si ile FPS'yi aynı yapıyor böylece görüntüde kırılmalar yaşamıyorsunuz
Top Bottom